Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Encore downloaden en installeren?

Adobe is gestopt met het ontwikkelen van Encore. U kunt echter Encore CS6 nog steeds installeren door eerst Premiere Pro CS6 te installeren als onderdeel van een Creative Cloud-lidmaatschap. Zie Encore CS6 wordt niet geïnstalleerd met Creative Cloud.

Waarom wordt Encore of Premiere Pro CS6 niet geïnstalleerd?

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Kan ik een proefexemplaar van Encore downloaden?

U kunt niet langer een proefversie van Encore downloaden. Wanneer u Encore wilt installeren, hebt u een betaald lidmaatschap van Creative Cloud nodig. Zie Encore CS6 wordt niet geïnstalleerd met Creative Cloud.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Encore op een andere computer installeren?

U kunt Encore op twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn Creative Cloud-abonnement upgraden of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies voor het bijwerken of wijzigen van uw plan.

Veelvoorkomende problemen

Waarom moet ik een serienummer invoeren wanneer ik Encore start?

U moet Encore koppelen aan uw Creative Cloud-lidmaatschap. Lees hoe in Encore vraagt bij het starten om een serienummer.

Waarom is het deelvenster Bibliotheek leeg?

U moet de bibliotheekinhoud downloaden en koppelen aan Encore. Zie Bibliotheek, titelsjablonen, sjabloonprojecten ontbreken en Volledige bibliotheekinhoud downloaden voor Encore.

Dynamische koppeling werkt niet. Hoe krijg ik mijn Premiere Pro-inhoud in Encore?

Dynamische koppeling werkt niet langer in Premiere Pro CC. U kunt echter nog steeds inhoud importeren van Premiere Pro in Encore met een aantal verschillende workflows.

Waarom krijg ik fouten wanneer ik een project open of een bestand importeer?

Het project kan beschadigd zijn. Zie Beschadigde projecten in Encore verhelpen (in Windows).

Waar kan ik meer informatie vinden over Encore?

Zie de PDF met Encore-help voor gedetailleerde instructies.