Problem: Adobe PDF-skriver mangler

Noen ganger installeres ikke Adobe PDF-skriveren med Acrobat Standard DC-installasjonen.

Løsning: Reparer Acrobat-installasjonen eller legg til skriveren manuelt

Du kan løse dette problemet ved å prøve disse løsningene i rekkefølgen nedenfor.

Løsning 1: Reparer Acrobat-installasjonen

Acrobat DC, eller ressursene den er avhengig av, kan være skadet. Prøv å reparere produktet ved å følge fremgangsmåten nedenfor.

1. Kjør Reparer fra Acrobat eller Acrobat DC: Velg Hjelp > Reparer installasjon.

Reparer den installerte versjonen av Acrobat

Løsning 2: Installer PDF-skriveren manuelt

1. Klikk på Start > Kontrollpanel > Enheter og skrivere.

2. Velg Legg til en skriver.

Legg til en skriver
  3. I dialogboksen Legg tilen enhet velger du Legg til en lokal skriver. Hvis du ikke ser alternativet, klikker du på Skriveren jeg ønsker, er ikke oppført.

Skriveren jeg ønsker, er ikke oppført
  4. I dialogboksen Legg til skriver velger du Legg til en lokal skriver eller en nettverksskriver med manuelle innstillinger.

Legg til en lokal skriver
  5. Merk av for alternativet Bruk en eksisterende port og velg Dokumenter\*.pdf (Adobe PDF) fra rullegardinlisten. Klikk på Neste.

Bruk en eksisterende port
  6. Klikk på Har disk. Klikk på *Bla gjennom og naviger til plasseringen C:\Programfiler (x86)\Adobe\Acrobat <version>\Acrobat\Xtras\AdobePDF

Bla til Adobe PDF-mappen
  7. Velg AdobePDF.inf fra listen. Klikk på Åpne og deretter på OK.

Velg AdobePDF.inf-filen
  8. Du ser mange Adobe PDF-konverteringsprogrammer på listen. Tell seks oppføringer nedover på listen og velg skriveren. Klikk på Neste (Du må eventuelt prøve dette flere ganger for å finne konverteringsprogrammet som fungerer med din versjon av Windows).

Velg Adobe PDF fra listen
  9. Gi skriveren et navn som f.eks. Adobe PDF. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.