FormsCentral ble offisielt avsluttet den 8. juli 2015.

Dersom du er interessert i en skjemaløsning fra Adobe for bedrifter som kan brukes på mobiltelefoner, kan du sjekke ut Adobe Experience Manager Forms. Hvis du er interessert i å opprette og redigere utfyllbare PDF-skjemaer, kan du finne mer informasjon om skjemaer i Adobe Acrobat DC.

Les nedenfor for å lære mer om å finne et alternativ for FormsCentral.

Vanlige spørsmål

Hva var Adobe FormsCentral?

Adobe FormsCentral var en enkel, nettbasert skjematjeneste.

Når ble FormsCentral avviklet?

Adobe FormsCentral ble avsluttet den 28. juli 2015.

Jeg bruker nettskjemaer. Hva er mine alternativer for å finne en ny tjeneste?

Det er flere skjemaløsninger som tilbyr lignende funksjonalitet som Adobe FormsCentral. Populære valg inkluderer Formstack, JotForm, Survey Monkey og WuFoo. Adobe tilbyr også en skjemaløsning for bedrifter med Adobe Experience Manager Forms.

Jeg bruker PDF-skjemaer. Hva er mine alternativer?

Du kan bruke Adobe Acrobat til&;å konvertere eksisterende Office-dokumenter eller skanninger til utfyllbare PDF-skjemaer. Med dette programmet kan du samle skjemadata automatisk og kompilere dem i tabellformat. Data kan eksporteres til et regneark for videre analyse eller for å lage diagrammer for oppsummerings&;rapporter.Finn ut mer om Adobe Acrobat DC og utfyllbare skjemaer.

Hvor lenge kan jeg fortsette å bruke FormsCentral skrivebordsprogrammet som følger med Acrobat Pro XI?

Hvis du har Acrobat Pro XI kan du&;bruke appen til å opprette og lagre nye PDF-skjemaer, men du kan ikke hente data på Internett. Når du oppgraderer til neste generasjon av Acrobat, vil FormsCentral skrivebordsprogrammet avinstalleres helt.

Driver Adobe fremdeles med skjemavirksomhet?

Ja. Skjemaer er avgjørende for mange bedriftsprosesser, og Adobe tilbyr en rekke programvareprodukter som hjelper bedrifter med å samle inn data elektronisk og integrere med back-end-bedriftssystemer.Adobe Experience Manager Forms er Adobes førsteklasses skjemaløsning. Experience Manager Forms tilbyr optimale skjemaer for bedrifter, og er ideell for organisasjoner som har mange skjemaer eller sammensatte skjemakrav. Eksempler er lån-/kredittkortsøknader, registrering for offentlige tjenester, forsikringsplaner og mer.Adobe Acrobat DC er et annet eksempel. Med verktøyet Klargjør skjema i Acrobat kan du konvertere eksisterende skjemaer til utfyllbare PDF-filer. Enten du starter med et skannet papirskjema eller et enkelt skjema laget i Microsoft Word, Excel eller et annet program, kan du forvandle det til et skjema som kan fylles ut, lagres og signeres med den gratis programvaren Adobe Acrobat Reader.