Forhåndsvisningspanelet viser ikke forhåndsvisning

Forhåndsvisnings-panelet i Bridge CC 2017 viser ikke en forhåndsvisning/avspilling for enkelte videofilformater, med After Effects CC 2017 eller Adobe Premiere Pro CC 2017 installert på maskinen.

Forhåndsvisning av følgende filformater er ikke generert:

• Windows: 3gpp, 3gp, mod, vob, 264, avc, m1v, m2p, m2t, m2ts, m2v, mpe, mpg/mpeg, mpv og mts
  • macOS: ffx, 3gpp, mod, vob, 264, avc, m2p, m2t, m2ts, m2v, mpe, mpg/mpeg, mpv og mts

Berørte versjoner

Adobe Bridge CC 2015, Adobe Bridge CC 2017
Adobe Premiere Pro CC 2017, Adobe After Effects CC 2017

Operativsystemer

Windows og macOS

Løsning: Reinstaller en tidligere versjon av After Effects eller Premiere Pro

For å løse dette problemet kan du også installere en eldre versjon av After Effects eller Premiere Pro – After Effects CC (2015) 13.5 eller Premiere Pro CC (2015) 9.0 — sammen med den nåværende versjonen av videoappen.

1. Start Creative Cloud for skrivebord-appen for å installere Premiere Pro CC (2015) 9.0 eller After Effects CC (2015) 13.5.

For installasjonstrinn, se Installere tidligere versjoner av programmer.

Merk:

Når du installerer enhver Creative Cloud-app fjerner den som standard de tidligere versjonen av appen på datamaskinen din. Hvis du vil beholde versjonene du tidligere har installert, klikk på Avanserte alternativer og fravelg Fjern gamle versjoner -avmerkingsboksen i dialogboksen oppdater bekreftelse.

Tidligere produktversjoner overskriver ikke eldre prøveversjoner. Du kan ha to versjoner av samme app kjørende på datamaskinen samtidig

2. Start Adobe Bridge på nytt og tilbakestill innstillingene ved oppstart. For flere detaljer, se Tilbakestille innstillinger.