Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Bridge?

Du kan laste ned Bridge fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. Hvis du vil ha mer informasjon, for eksempel hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

Hvorfor lar ikke Bridge seg installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Bridge?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper, blant andre Bridge, fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Lær å laste ned og installere en Creative Cloud-prøveversjon.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Bridge på en annen datamaskin?

Du kan installere Bridge og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Glemt passordet? Lær hvordan du tilbakestiller og endrer det.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du stopper medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet og forstå Adobes abonnementsvilkår.

Arbeide med filer

Hvordan laster jeg ned bilder fra kameraet?

Finn ut hvordan du bruker bildenedlasteren for enkelt å importere bildene dine og jobbe med dem i Bridge.

Hvordan lager jeg en kontaktkopi?

Bruk Adobe Output Module (AOM) to for å lage en PDF-kontaktkopi eller et webgalleri.

Hvordan arbeider jeg med metadata?

Lær hvordan du viser og redigerer metadata med Metadata-panelet og Metadata-plakaten.

Kan jeg evaluere eller merke filer i Bridge?

Ja. Hvis du legger til en evaluering, farge eller annen etikett, blir det enkelt å sortere og vise enkelte filer.

Kan jeg tømme hurtigbufferen?

Ja. Du kan administrere hurtigbufferen, enten ved å tømme den eller ved å endre innstillingene for plassering og størrelse.

Programutvidelser og tilleggsprogrammer

Hvordan installerer jeg utdatamodulen så jeg kan lage PDF-filer?

Med lanseringen av oktober 2017-utgaven av Bridge har vi introdusert et nytt Utdata-arbeidsområde for å generere integrerte PDF-kontaktark i Bridge. Få tak i veiledningen for å opprette et PDF-kontaktark i Utdata-arbeidsområdet.

Den eksisterende plugin-modulen for Adobe Output Module (AOM) støttes ikke lenger i Bridge 2018. Hvis du bruker Bridge 2017 eller eldre, kan du laste ned plugin-modulen for Adobe Output Module (AOM) og få tak i installasjonsveiledningen.

Hvis du vil se hvilken Bridge-versjon du har, velger du Hjelp > Om Bridge på menylinjen.

Hvis du vil oppdatere til den nyeste versjonen av Bridge, ser du Oppdatere Creative Cloud-apper.

Hvordan finner jeg det nyeste installasjonsprogrammet for Camera Raw?

den nyeste programutvidelsen for Camera Raw og instruksjoner om installeringen.

Vanlige problemer

Hvorfor krasjer Bridge på Mac-maskinen min?

Bridge krasjer hvis du bruker tidligere versjoner av Mac OS X El Capitan med spesifikke innstillinger for eksterne skjermer. Prøv løsningene i denne feilsøkingsguiden for å løse problemet.

Bridge fryser gjentatte ganger. Hva gjør jeg?

Prøv løsningene i denne feilsøkingsguiden for hvordan man løser treg ytelse og systemfeil, frysing og krasjer.

Hvorfor kjenner ikke Bridge igjen enheten?

Hvis du bruker en Mac-maskin, og Bridge ikke kjenner igjen kameraet eller enheten, kan du finne løsninger i denne feilsøkingsguiden.

Fellesskap

Bli med i samtalen.

Populære, relaterte fora