Maler som er opprettet med tilleggsprogrammet for Adobe Output Module i Bridge CC 2017 (versjon 7.0) og tidligere utgivelser, mistes under oppdateringentiloktober 2017-utgivelsen (versjon 8.0).

Berørte produktversjoner

Oktober 2017-utgivelsen av Bridge CC (versjon 8.0)

Operativsystemer

Windows og macOS

Årsak

I tidligere versjoner av Bridge CC, ble tilpassede brukermaler opprettet i tilleggsprogrammet Adobe Output Module, lagret i JSON-format (.json). Oktober 2017-utgivelsen av Bridge CC (versjon 8.0) har et nytt utdataarbeidsområde som lagrer malene i XML-format (.xml). Hvis du vil åpne maler lagret iJSON-format(.json) i den nyeste utgaven av Bridge (versjon 8.0), må du konvertere dem til XML-format (.xml).

Løsning

Bruk skriptet bridgeTemplateMigration.jsx nedenfor til å konvertere JSON-maler til XML-maler i Bridge CC versjon 8.0 i én enkelt kjøring.

Du må ha følgende programmer på systemet ditt:

• Adobe ExtendScript Toolkit CC
  • Oktober 2017-utgivelsen av Bridge CC (versjon 8.0)
  • En eldre versjon av Bridge CC (Bridge CC versjon 7.0, Bridge CC versjon 6.3, Bridge CC versjon 6.2, Bridge CC versjon 6.1, Bridge CC versjon 6.0)

Merk:

Hvis du har avinstallert den forrige versjonen av Bridge CC, kan du installere den på nytt ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsappen og følge trinnene nedenfor. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Installere tidligere versjoner av Creative Cloud-appen.

Følg fremgangsmåten under for å overføre maler til den nyeste versjonen av Bridge CC.

1. Last ned BridgeTemplateMigration.zip og pakk ut innholdet på datamaskinen:

Last ned

Merk:

BridgeTemplateMigration.jsx leveres til brukerne med et gyldig abonnement på Adobe Bridge, og bruken styres av Adobes generelle bruksvilkår og Adobes personvernerklæring.

2. Åpne ExtendScript Toolkit CC på datamaskinen.

3. I ExtendScript Toolkit velger du Fil > Åpne og velger BridgeTemplateMigration.jsx.

4. Velg ExtendScript Toolkit CC som kjørbar fil og Primær som skriptmotorsett.

Select-ExtenScript-and-Main
  5. Velg FeilsøkKjør. Du kan eventuelt klikke på knappen Start kjøring av skriptet  for å kjøre skriptet.

6. Angi nummeret som tilsvarer en versjon du vil overføre malene fra, i dialogboksen som åpnes på skjermen, og klikk på OK.

Bridge-template-migration-dialog
  7. Start Bridge CC versjon 8.0 på nytt og åpne de egendefinerte malene dine i utdataarbeidsområdet. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Opprett PDF-kontaktark i utdataarbeidsområdet.

8. (Valgfritt) Hvis du vil overføre malene til Bridge CC (versjon 8.0) fra en eldre versjon av Bridge som er installert på systemet ditt, gjentar du trinn 1 til 7.