Creative Cloud for teams gir deg de aller nyeste Creative Cloud-skrivebordsprogrammene, oppdateringene og oppgraderingene så snart de lanseres. I tillegg får du alle verktøyene og tjenestene arbeidsgruppen trenger for å gjøre en god jobb og samarbeide med kolleger.

Gå til siden Creative Cloud for bedrifter hvis du vil vite mer.

Hvis du allerede har kjøpt Creative Cloud for teams og har spørsmål knyttet til lisensadministrasjon eller utrullering, eller du trenger teknisk støtte, kan du gå til hjelpesiden for Creative Cloud for teams-administratorer. Hvis du har spørsmål om bruken av produktet, kan du gå til hjelpesiden for Creative Cloud for teams-brukere.

Hvor kan jeg kjøpe Creative Cloud for teams?

Du kan kjøpe Creative Cloud for teams direkte fra Adobe. Du kan også kjøpe det fra en autorisert Adobe-forhandler. Finn en i ditt område.

Tilbyr Adobe kvantumsrabatter på Creative Cloud for teams?

Kunder som kjøper via forhandlere eller Adobes telefonselgere, må gjøre dette gjennom Adobes abonnementslisensieringsprogram Value Incentive Plan (VIP). VIP Select-programmet tilbyr kvantumsrabatt til medlemmer som kjøper minst 10 lisenser. Medlemmer som oppnår VIP Select-status, er kvalifisert for fordeler som VIP Select-rabatter og mye mer. Kontakt en av Adobes representanter eller forhandlere hvis du vil vite mer.

Hva er forskjellen mellom planene for enkeltpersoner, teams og enterprise?

Creative Cloud for teams-planen omfatter alt i Creative Cloud, pluss sentralisert administrasjon, fleksibel utrullering, forbedrede samarbeidsfunksjoner, opptil 5 ganger så stor lagringsplass, og støtte på bedriftsnivå.

Administrasjon
En webbasert administrasjonskonsoll for innkjøp og lisenser gjør det enkelt å tilordne og overføre lisensplasser gratis, legge til lisensplasser og spore bruken.

Utrullering
Alle applikasjoner eller et skreddersydd applikasjonssett kan utrulleres sentralt. Administratorer kan også blokkere tilgangen til tjenester og nettlagring fra bedriftsnettverket.

Forbedret samarbeid

• Grupperte Adobe Stock-bilder

Alle arbeidsgruppemedlemmer kan enkelt lisensiere, få tilgang til og administrere bilder med ett felles Adobe Stock-abonnement. (Krever kjøp av en Adobe Stock-plan med Creative Cloud for teams.)

• Lagring

100 GB lagringsplass per bruker – 5 ganger så mye som individuelle Creative Cloud-medlemmer tildeles.

Støtte
Teknisk støtte hele døgnet, og eksklusiv tilgang til personlige konsultasjoner med Adobe-eksperter på web, foto, video og digital publisering (to konsultasjoner per år per person). Verdi: USD 200 per person.

Enterprise-planen gir flere muligheter for lisensadministrasjon og utrullering, avanserte sikkerhetsfunksjoner og støtte på bedriftsnivå.

Se produktsammenligningen for mer informasjon.

Enkelte i organisasjonen min har allerede Creative Cloud-medlemskap for enkeltpersoner. Kan jeg overføre dem til Creative Cloud for teams?

Ja, individuelle Creative Cloud-medlemmer kan oppgradere til Creative Cloud for teams, uten å bli belastet med et avbestillingsgebyr. Hvis du ønsker å gjøre dette, ber vi deg kontakte kundestøtte for å få hjelp. Ha følgende informasjon tilgjengelig:
• Adobe ID for den primære administratoren av arbeidsgruppenes medlemskap
• Telefonnummer til den primære administratoren
• Adobe ID-er for medlemskapene for enkeltpersoner du ønsker å endre til arbeidsgruppemedlemskap

Hva er forskjellen mellom Alle applikasjoner-planen og den applikasjonsbaserte planen for Creative Cloud for teams?

Det finnes to Creative Cloud for teams-planer:

• Alle applikasjoner-plan – alle Creative Cloud-applikasjoner og -tjenester, 100 GB lagringsplass og to samtaler med en ekspert per bruker per år
  • Applikasjonsbasert plan – få tilgang til én applikasjon, for eksempel Photoshop CC, og velg tjenester og 20 GB lagringsplass

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke siden med planer.

Hvilke Creative Cloud-skrivebordsprogrammer er tilgjengelige som enkeltapplikasjoner?

Følgende applikasjoner er tilgjengelige som enkeltapplikasjoner:

• Photoshop CC
  • Illustrator CC
  • InDesign CC
  • Adobe Muse CC
  • Dreamweaver CC
  • Animate CC
  • Adobe Premiere Pro CC
  • After Effects CC
  • Adobe Audition CC
  • InCopy CC

Selv om medlemskapet bare inkluderer tilgang til ett program, kan du få begrenset tilgang til alle andre CC-programmer i en kostnadsfri prøveversjon.

Creative Cloud for teams er ikke tilgjengelig i mitt land. Når vil den bli tilgjengelig?

Vårt mål er å gjøre Creative Cloud tilgjengelig i så mange land som mulig. Se den oppdaterte listen over land der Creative Cloud for teams er tilgjengelig.

Må jeg være koblet til Internett for å kunne bruke skrivebordsapplikasjonene mine?

Nei. Du trenger bare å koble deg til Internett minst én gang hver 99. dag for å validere medlemskapet.

Min organisasjon ønsker å blokkere tilgangen til bestemte tjenester som er tilgjengelige via Creative Cloud, blant annet lagrings- og nettsamfunnsfunksjoner. Er dette mulig?

Hvis du vil ha muligheten til å slå enkelte tjenester på og av, kan et Creative Cloud for enterprise-medlemskap være et bedre alternativ. Gå til siden Creative Cloud for enterprise hvis du vil vite mer.

Kan jeg blokkere brukernes tilgang til lagring med Creative Cloud for teams?

Det finnes ikke noen sentral funksjon for å deaktivere tilgangen til lagring i Creative Cloud. Alle sluttbrukere som har tilgang til Internett via en nettleser, har muligheten til å lagre filene i nettskyen. Hvis brukerne imidlertid bruker bedriftens nettverk og bedriftsadministrerte maskiner, kan følgende nettverkskall blokkeres via organisasjonens brannmur og dermed blokkere bruken av lagringsplass mens de er på nettverket:
• https://creative.adobe.com/api/assetso
• https://creative.adobe.com/api/collectionso
• https://creative.adobe.com/api/shareo
• https://creative.adobe.com/files– port 443

Se også: