Creative Cloud for teams gir deg tilgang til de aller nyeste skrivebordsprogrammene – så snart de lanseres. I tillegg får du alle verktøyene og tjenestene for samarbeid du trenger for å gjøre en god jobb.

Som administrator kan du raskt utrullere lisensplasser gjennom Admin Console for Creative Cloud for teams, slette og tilordne lisensplasser på nytt ved behov, og få tilgang til avansert teknisk støtte på telefon døgnet rundt. Du kan også kjøpe flere lisenser proratarisk til samme årsdato som det opprinnelige kjøpet ditt.

Gå til siden Creative Cloud for teams IT hvis du vil vite mer.

Leter du etter funksjoner på bedriftsnivå? Gå til siden Creative Cloud for enterprise hvis du ønsker mer informasjon.

Kjøp

Velg applikasjonsbaserte planer, Alle applikasjoner-planer eller velg flere forskjellige avhengig av hvilke behov arbeidsgruppen din har.

Med Creative Cloud for teams kan hver bruker i arbeidsgruppen ha én av to planer. For arbeidsgruppemedlemmer som trenger flere Creative Cloud-applikasjoner og -tjenester, 100 GB lagringsplass og tilgang til brukerfokuserte samtaler med eksperter, er Alle applikasjoner-planen et godt alternativ. For arbeidsgruppemedlemmer som bare trenger én favoritt Creative Cloud-applikasjon, som Photoshop CC, og 20 GB lagringsplass, er en applikasjonsbasert plan perfekt.

Uavhengig av hvilken plan hver enkelt har behov for, kan Creative Cloud for teams hjelpe deg med å komme i gang – som en arbeidsgruppe. Du kan kjøpe alle planene du trenger i ett enkelt kjøp. Arbeidsgruppeadministratoren(e) får i tillegg tilgang til den brukervennlige, webbaserte Admin Console som gjør at de kan kjøpe, distribuere og administrere alle lisensplassene for arbeidsgruppen sin eller for organisasjonen, fra ett enkelt sted.

Arbeidsgruppen din kan til og med ha flere administratorer. Vi anbefaler å tilordne administratorrettigheter til en fra IT-avdelingen for å hjelpe til med den første distribusjonen, og en annen administrator fra arbeidsgruppen for å hjelpe til med løpende administrasjon. Administratorer kan enkelt legge til nye brukere eller tilordne eksisterende lisenser på nytt etter hvert som arbeidsgruppen utvikler seg og behovene endrer seg.

Flytt brukere fra planer for enkeltpersoner til Creative Cloud for teams for å få verktøy og støtte for bedrifter.

Medlemskap i Creative Cloud for teams inneholder alt det du får i et enkeltmedlemskap i Creative Cloud, i tillegg til administrasjonsverktøy for sentralisert kjøp og administrasjon av lisenser. Arbeidsgruppemedlemmer på en Alle applikasjoner-plan får også fordelen med mer lagringsplass, fra 20 GB til 100 GB, og tilgang til to samtaler med eksperter i året.

Individuelle Creative Cloud-medlemmer kan bli oppgradert til Creative Cloud for teams, uten å bli belastet med avbestillingsgebyr.

Arbeidsgrupper kan kontakte kundestøtte for å få hjelp. Ha følgende informasjon tilgjengelig:
• Adobe ID for den primære administratoren av arbeidsgruppenes medlemskap
• Telefonnummer til den primære administratoren
• Adobe ID-er for medlemskapene for enkeltpersoner du ønsker å endre til arbeidsgruppemedlemskap

Har du flere spørsmål?

Besøk Vanlige spørsmål for Creative Cloud for teams.

Utrullering

Når du har kjøpt Creative Cloud (enten gjennom Adobe.com, på telefon eller via Adobes globale forhandlernettverk), logger du på Creative Cloud Admin Console og følger noen enkle instruksjoner for å komme i gang, eller ser en kort oppstartsvideo.

Du har følgende alternativer for utrulleringen:

• La medlemmene i arbeidsgruppen installere lisensene sine selv ved å invitere dem til å bli med i Creative Cloud for teams-planen. Det gjør du ganske enkelt ved å legge til e-postadressene deres i Creative Cloud Admin Console. De får en invitasjon på e-post om å opprette en Adobe ID. Når ID-en er opprettet, blir den knyttet til planen for arbeidsgruppen, og medlemmene kan laste ned og installere Creative Cloud-applikasjonene som er tilordnet til dem.

• Utruller med Adobe Creative Cloud Packager. Med Creative Cloud Packager kan du enkelt opprette pakker som inneholder Adobe Creative Cloud-produkter og -oppdateringer. Disse pakkene kan deretter utrulleres til klientmaskinene i organisasjonen. Du kan laste ned Creative Cloud Packager og åpne dokumentasjonen fra panelet Distribusjonsverktøy i Admin Console.

Som IT-administrator har du rett til avansert teknisk støtte døgnet rundt. Hvis du har tekniske spørsmål, kan du kontakte oss.

Administrasjon

Creative Cloud for teams omfatter administrasjonsverktøy som gjør det enkelt for arbeidsgrupper og selskaper å håndtere og skalere programvareinvesteringen. Med Admin Console kan du administrere lisenser sentralt, for eksempel tildele, legge til eller utrullere lisensplasser på nytt.

En annen stor fordel er at arbeidsgruppene kan ha så mange administratorer de vil. Vi anbefaler at det tilordnes minst én sekundær administrator for kontoen, slik at arbeidsgruppens behov for administrasjon og utrullering alltid kan håndteres raskt. Hvis du vil vite mer, kan du se Administrere medlemskapet i Creative Cloud for teams.

Hvis organisasjonens Creative Cloud for teams-plan omfatter Adobe Stock, kan du tilordne Adobe Stock-abonnementer til ett medlem, flere medlemmer eller til alle medlemmene av arbeidsgruppen. Du finner mer informasjon under Administrere Stock-medlemskapet.

Få hjelp

Creative Cloud for teams-administratorer har tilgang til avansert teknisk støtte døgnet rundt på telefon, chat og i forum. Start her.

Creative Cloud for teams-brukere får også tilgang til støtte og opplæringsmateriale for Creative Cloud, samt eksklusiv hjelp fra eksperter på web, fotografering, video, trykk og digital publisering. Avtal en samtale med en ekspert nå.

Når du har kjøpt Creative Cloud (enten gjennom Adobe.com
, på telefon eller via Adobes globale forhandlernettverk
), logger du på Creative Cloud Admin Console og følger noen enkle
instruksjoner for å komme i gang.

Du har to alternativer for utrulleringen:

Det første alternativet er å invitere medlemmene i arbeidsgruppen til å bli med i organisasjonens
Creative Cloud for teams-plan. Det gjør du ganske enkelt ved å legge til e-postadressene deres i
Creative Cloud Admin
Console. Da får de en invitasjon på e-post om å opprette en Adobe ID. Når
ID-en er opprettet, blir den knyttet til planen for arbeidsgruppen, og medlemmene kan
laste ned og installere Creative Cloud-applikasjonene som er tilordnet til dem.

Det andre alternativet er å bruke Adobe Creative
Cloud Packager. Med Creative Cloud Packager kan du enkelt opprette
pakker som inneholder Adobe Creative Cloud-produkter og -oppdateringer. Disse pakkene
kan deretter utrulleres til klientmaskinene i organisasjonen. Du kan
laste ned Creative Cloud Packager og åpne dokumentasjonen fra panelet Distribusjonsverktøy
i Admin
Console.

Som IT-administrator har du rett til avansert
teknisk støtte døgnet rundt. Hvis du fortsatt har noen spørsmål, kan du kontakte oss.