Slette filer permanent fra skybasert lagring

Tomt for lagringsplass? Slettede filer tar fortsatt plass i den eksisterende skybaserte lagringsplassen. Lær hvordan du rydder opp i ubrukte filer og ressurser, og frigjør plass i den skybaserte lagringsplassen din.

Hvorfor bør jeg slette filer permanent fra den skybaserte lagringen?

Når du når maksimumsgrensen for antall filer eller mapper som kan synkroniseres til Creative Cloud-kontoen din, stopper synkroniseringen. For å løse dette problemet må du permanent slette filer og mapper du ikke trenger. Når du har slettet disse filene og mappene permanent, fortsetter synkroniseringen automatisk etter en stund.

Creative Cloud | Slik sletter du filer permanent

Når du sletter filer permanent fra Slettet-mappen, kan du ikke gjenopprette dem.

1. I sidenavigasjonen velger du Slettet.

Slik arkiverer du filer
    Slettet-alternativet i venstre sidefelt

2. Velg filene eller mappene du vil fjerne permanent fra nettskyen, og klikk deretter på  Slett permanent.

Vil du slette flere filer eller mapper? Hold nede Shift-tasten for å velge flere filer eller mapper.

Arkiver flere filer
    Slett filer permanent

3. I bekreftelsesdialogboksen som vises, klikker du på Slett permanent for å slette filene dine permanent.

Velg Slett permanent
    Dialogboksen Slett permanent

Merk:

Pass på at du ikke lukker nettleservinduet før alle valgte filer er slettet.

Lightroom-lagring | Slik sletter du bilder permanent

Når du sletter filer permanent fra Slettet-mappen, kan du ikke gjenopprette dem.

1. Velg  Slettet i det venstre sidefeltet.

Filene i Slettet-mappen blir automatisk fjernet etter 60 dager.

LR slettet

2. Velg filene du vil slette permanent fra nettskyen, og klikk på .

Vil du slette flere filer eller mapper? Hold nede Shift-tasten for å velge flere filer eller mapper.

3. I bekreftelsesdialogboksen som vises, velger du Slett for å slette filene permanent fra nettskyen.

Merk:

Pass på at du ikke lukker nettleservinduet før alle valgte filer er slettet.

Document Cloud | Slik sletter du filer permanent

1. Logg på Acrobat Web.

2. Velg filene du vil slette, og velg  Slett fra alternativene som vises til høyre.

slett dokument
    Slette Document Cloud-filer

3. I bekreftelsesdialogboksen som vises, velger du Slett for å slette filene permanent.