Det medfølger skybasert lagring sammen med Creative Cloud-medlemskapet slik at du får tilgang til filer som er lagret i skyen fra alle datamaskiner med nettleser eller funksjonalitet for filsynkronisering. Det følgende er svar på vanlige spørsmål knyttet til bruk og administrasjon av denne lagringen.

Hvor mange GB lagringsplass har jeg?

Hvis du har et fullstendig Adobe Creative Cloud-medlemskap, eller enkeltapp-medlemskap, har du 100 GB lagringsplass. Hvis du har et Creative Cloud Photography-medlemskap, har du 20 GB med lagringsplass. Hvis du har et prøveprodukt eller et gratismedlemskap, så har du 2 GB lagringsplass. Creative Cloud for arbeidsgrupper og Creative Cloud for bedriftsmedlemskap inkluderer 100 GB med lagringsplass i hver per seat-lisens.

Hvordan finner jeg ut hvor mye lagringsplass jeg har brukt?

Du kan kontrollere hvor mye av lagringsplassen du bruker, på flere steder.

Creative Cloud-nettstedet

For å se din bruk av lagringsplass på Creative Cloud-nettstedet:

1. Du kan se tilgjengelig lagringsplass nederst til venstre på siden. Når du holder musen over dette området, ser du den samlede tilgjengelige lagringsplassen i skyen.

Tilgjengelig plass

Creative Clouds skrivebordsappen

Du kan også se hvor mye lagringsplass du har brukt i Creative Clouds skrivebordsappen. Åpne appen fra oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac OS). Klikk på Ressurser for å vise lagringsinformasjonen.

Du kan også klikke på menyen for å sjekke informasjonen.

Kontrollere lagringsplass i skrivebordsappen

Hva skjer hvis jeg bruker mer lagringsplass enn jeg har?

Skrivebordsappen til Creative Cloud synkroniserer opptil 1 GB ekstra fra enhver enhet. Deretter slutter klienten å synkronisere nye filer, og du får beskjed om at du har overskredet kvoten. Et rødt utropstegn markerer filer som ikke kan lastes opp. Du kan fremdeles fjerne, slette eller gi nytt navn til filer. Gjør ett av følgende for å fortsette å synkronisere filer:

Hvordan oppgraderer jeg min Creative Cloud-lagring?

Hvis du trenger mer lagringsplass, kan du kjøpe abonnementer med mer lagingsplass via Adobe ID-kontoen (Abonnementer > Administrere abonnement > Bytte abonnement). Se Oppgrader din Creative Cloud-lagringsplass for mer detaljert informasjon.

Alternativt kan du klikke på Oppgrader lagringsplass nederst til venstre i delen Ditt arbeid på nettstedet til Creative Cloud.

Hvis du bruker Premiere Rush CC og vil oppgradere lagringsplassen, ser du Krav og oppgraderinger for fillagring i Adobe Premiere Rush CC.

Hvordan sletter jeg filer for å frigjøre lagringsplass?

Hvis du sletter en fil ved et uhell, kan du gjenopprette den fra skyen.

Du kan slette nettfiler fra mappen Creative Cloud-filer eller på siden Creative Cloud-filer. Dette flytter filene til en papirkurv med navnet Slettet.

Sletting av filer fra Slettet-mappen er permanent og frigjør lagringsplass. Følg disse trinnene for å slette filer permanent:

1. I sidenavigasjonen klikker du på Slettet.

2. Velg filene du vil slette, og klikk deretter på ikonet Slett permanent ().

Du kan eventuelt også velge Slett permanent fra hurtigmenyen.

3. I bekreftelsesmenyen klikker du på Slett permanent .