Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har

Creative Cloud-medlemskapet ditt leveres med skylagring. Lær hvor mye lagringsplass du har brukt, og hvordan du oppgraderer den.

Er du bedriftskunde? For å finne ut mer om Creative Cloud-lagring for bedriftskunder kan du se Administrer enterprise-lagringsplass.

Hvor stor lagringsplass har jeg?

Gå til Arbeidet mitt på Creative Cloud-nettstedet. (Logg på hvis du blir bedt om det.)

Se tilgjengelig lagringsplass nederst til venstre på siden.

sjekk lagring

Før musen over lagringsplassen for å se det totale tilgjengelige skylageret.

Hold over lagringen
Hold markøren over brukt lagring (A) for å se den totale tilgjengelige nettskyen (B).

Du kan også se hvor mye lagringsplass du har i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, Adobe Illustrator og Adobe Photoshop.

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Klikk på Nettsky-ikonet øverst til høyre. Skylagring og filsynkroniseringsstatus vises.

Vise lagringsplassen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Photoshop eller Illustrator

Velg Nettsky-ikonet øverst til høyre på startskjermen. Skylagring og filsynkroniseringsstatus vises.

Vise nettsky-lagring i appen

Hva inkluderer nettskylagring?

Din totale nettskylagring avhenger av planen din. Filene som er lagret på et av de følgende stedene (unntatt Adobe Spark) teller sammen mot den totale skylagringen.

Sammen teller de mot total nettskylagring Teller ikke med i nettskylagring

cc-1x Creative Cloud    https://assets.adobe.com

• Synkroniserte filer
  • Nettsky-dokumenter
  • Slettede filer

lr-1x Lightroom     https://lightroom.adobe.com

• Bilder
  • Album
  • Redigerte filer
  • Importerte filer
  • Slettede filer

dc-1x Document Cloud     https://documentcloud.adobe.com

• Alle dokumenter
  • Stjernemerkede filer
  • Delte filer

sp-1x Adobe Spark     https://spark.adobe.com

•  Projects
  •  Varemerkefiler
  •  Grafikk
  •  Webområder
  •  Videoer

Hva skjer hvis jeg bruker mer lagringsplass enn kvoten min?

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet synkroniserer opptil 1 GB over kvoten din fra enhver enhet. Etter det synkroniseres ikke nye filer lenger, og du får beskjed om at du er over kvoten. Et rødt utropstegn indikerer filer som ikke kan synkroniseres. Du kan fortsatt flytte, gi nytt navn til eller slette filer.

Maksimalt antall filer og mapper

Du kan lagre så mange filer og mapper som den skybaserte lagringen din tillater, men du kan ikke synkronisere mer enn følgende antall filer og mapper:

• 350 000 filer
  • 150 000 mapper

Dette inkluderer ikke filer, mapper eller undermapper som andre har delt med deg. Vær også oppmerksom på at filer og mapper du ikke har slettet permanent, fortsatt teller med i den skybaserte lagringen.

Slett filer permanent for å frigjøre skylagringen

Forsikre deg om at de slettede filene ikke bruker verdifull lagring, ved å slette dem permanent. Finn ut hvordan slette filer permanent for å frigjøre lagring.

For å fortsette å synkronisere filer, og lagre flere filer på skyen oppgrader lagringsplassen.

Hvordan oppgraderer jeg skylagringsplassen?

Hvis du trenger mer lagringsplass, kan du kjøpe ekstra lagringsplan via Adobe ID-kontoen. For skrifttyper, se:

Er du Teams eller Enterprise-kunde? For å finne ut mer om lagringsoppgradering kan du se Oppgradering av lagringsplass for bedrifter og arbeidsgrupper.

Spør fellesskapet

Legg ut spørsmål og få svar fra eksperter.

Spør nå.