Brukerveiledning Avbryt

Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Tilbakestill Adobe-passordet
    3. Endre Adobe-plan
    4. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    5. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    6. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    7. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og -mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Adobe Creative Cloud-medlemskapet ditt leveres med skylagring. Finn ut hvor mye lagringsplass du har brukt, og hvordan du oppgraderer den.

Er du bedriftskunde? For å finne ut mer om Creative Cloud-lagring for bedriftskunder kan du se Administrer enterprise-lagringsplass.

Hvor stor lagringsplass har jeg?

Gå til Ditt arbeid på Creative Cloud-nettstedet. (Logg på hvis du blir bedt om det.)

Se tilgjengelig lagringsplass nederst til venstre på siden.

Sjekk lagring

Før musen over lagringsplassen for å se det totale tilgjengelige skylageret.

Hold over lagringen
Hold markøren over brukt lagring (A) for å se den totale tilgjengelige nettskyen (B).

Du kan også se hvor mye lagringsplass du har i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, Adobe Illustrator og Adobe Photoshop.

Du kan også se hvor mye lagringsplass du har i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, Adobe Illustrator og Adobe Photoshop.

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Klikk på nettsky-ikonet øverst til høyre. Skylagring og filsynkroniseringsstatus vises.

Vise lagringsplassen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Photoshop eller Illustrator

Velg nettsky-ikonet øverst til høyre på startskjermen. Skylagring og filsynkroniseringsstatus vises.

Vise nettsky-lagring i appen

Hva inkluderer nettskylagring?

Din totale nettskylagring avhenger av planen din. Filene som er lagret på et av de følgende stedene (unntatt Adobe Spark) teller sammen mot den totale skylagringen.

Sammen teller de mot total nettskylagring Teller ikke med i nettskylagring

Creative Cloud

Lightroom

Document Cloud

Creative Cloud Express-applikasjonen

• Synkroniserte filer
  • Nettsky-dokumenter
  • Slettede filer
  • Biblioteker
  • Bilder og album
  • Redigerte filer
  • Importerte eller slettede filer
  • Alle dokumenter
  • Stjernemerkede filer
  • Delte filer
  • Prosjekter og varemerkede filer
  • Grafikk- og nettsider
  • Videoer

Hva skjer hvis jeg bruker mer lagringsplass enn kvoten min?

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet synkroniserer opptil 1 GB over kvoten din fra enhver enhet. Etter det synkroniseres ikke nye filer lenger, og du får beskjed om at du er over kvoten. Et rødt utropstegn indikerer filer som ikke kan synkroniseres. Du kan fortsatt flytte, gi nytt navn til eller slette filer.

Maksimalt antall filer og mapper

Du kan lagre så mange filer og mapper som den skybaserte lagringen din tillater, men du kan ikke synkronisere mer enn følgende antall filer og mapper:

• 350 000 filer
  • 150 000 mapper

Dette inkluderer ikke filer, mapper eller undermapper som andre har delt med deg. Vær også oppmerksom på at filer og mapper du ikke har slettet permanent, fortsatt teller med i den skybaserte lagringen.

Slett filer permanent for å frigjøre skylagringen

Forsikre deg om at de slettede filene ikke bruker verdifull lagring, ved å slette dem permanent. Finn ut hvordan slette filer permanent for å frigjøre lagring.

For å fortsette å synkronisere filer, og lagre flere filer på skyen oppgrader lagringsplassen.

Hvordan oppgraderer jeg skylagringsplassen?

Hvis du trenger mer lagringsplass, kan du kjøpe ekstra lagringsplan via Adobe ID-kontoen. For skrifttyper, se:

Er du en Teams- og Enterprise-kunde? For å finne ut mer om lagringsoppgradering kan du se Oppgradering av lagringsplass for bedrifter og arbeidsgrupper.