Creative Cloud-medlemskapet ditt leveres med skylagring. Lær hvor mye lagringsplass du har brukt, og hvordan du oppgraderer den.

Hvor stor lagringsplass har jeg?

Gå til Arbeidet mitt på Creative Cloud-nettstedet. (Logg på hvis du blir bedt om det.)

Se tilgjengelig lagringsplass nederst til venstre på siden.

sjekk lagring

Før musen over lagringsplassen for å se det totale tilgjengelige skylageret.

Hold lagringen
Hold markøren over brukt lagring (A) for å se den totale tilgjengelige nettskyen (B).

Du kan også se hvor mye lagringsplass du har i Creative Cloud-skrivebordsappen, Adobe Illustrator og Adobe Photoshop.

Creative Cloud-skrivebordsappen

Klikk på Nettsky-ikonet øverst til høyre. Skylagring og filsynkroniseringsstatus vises.

Vise lagringsplassen i Creative Cloud-skrivebordsappen

Photoshop eller Illustrator

Velg Nettsky-ikonet øverst til høyre på startskjermen. Skylagring og filsynkroniseringsstatus vises.

Vise nettsky-lagring i appen

Hva inkluderer nettskylagring?

Din totale nettskylagring avhenger av planen din. Filene som er lagret på et av de følgende stedene (unntatt Adobe Spark) teller sammen mot den totale skylagringen.

Sammen teller de mot total nettskylagring Teller ikke med i nettskylagring

cc-1x Creative Cloud    https://assets.adobe.com

• Synkroniserte filer
  • Skydokumenter
  • Slett filer

lr-1x Lightroom     https://lightroom.adobe.com

• Bilder
  • Album
  • Redigerte filer
  • Importerte filer
  • Slett filer

dc-1x Document Cloud     https://documentcloud.adobe.com

• Alle dokumenter
  • Stjernemerkede filer
  • Delte filer

sp-1x Adobe Spark     https://spark.adobe.com

•  Projects
  •  Merkefiler
  •  Grafikk
  •  Webområder
  •  Videoer

Hva skjer hvis jeg bruker mer lagringsplass enn kvoten min?

Creative Cloud-skrivebordsappen synkroniserer en overflyt på opptil 1 GB fra enhver enhet. Etter det synkroniseres ikke nye filer, og du får beskjed om at du er over kvoten. Et rødt utropstegn indikerer filer som ikke kan synkroniseres. Du kan fremdeles fjerne, slette eller gi nytt navn til filer.

Slett filer permanent for å frigjøre skylagringen

Forsikre deg om at de slettede filene ikke bruker verdifull lagring ved å slette dem permanent. Finn ut hvordan slette filer permanent for å frigjøre lagring.

For å fortsette å synkronisere filer, og lagre flere filer på skyen oppgrader lagringsplassen.

Hvordan oppgraderer jeg skylagringsplassen?

Hvis du trenger mer lagringsplass, kan du kjøpe ekstra lagringsplan via Adobe ID-kontoen. For skrifttyper, se:

Informasjonen om lagring i skyen som vises her gjelder individuelle brukere, gjelder kanskje ikke team og bedrifter. For disse produktene, se Oppgradering av lagringsplass til 1 TB for bedrifter og arbeidsgrupper.

Spør forumet

Legg inn spørsmål og få svar fra eksperter.

Spør nå.