Fjern Adobe Application Manager og installer skrivebordprogrammet Creative Cloud.

Når du laster ned og installerer en Adobe Creative Cloud-app, vil Creative Cloud-skrivebordsprogrammet lastes ned og installeres for administrasjon av Creative Cloud-appene. I eldre operativsystemer ble disse prosessene håndter av Adobe Application Manager (AAM), som er erstattet med Creative Cloud-skrivebordprogrammet.

Hvis du bruker Mac OS X 10.7, Windows 7 eller nyere, og fremdeles har AAM på datamaskinen, oppdateres AAM automatisk til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet når du blir medlem av Creative Cloud og laster ned en app.

Problem

AAM oppdateres ikke automatisk til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, eller du får følgende feilmelding: Nettleseren vet ikke hvordan denne adressen skal åpnes fordi protokollen (AAM) ikke er knyttet til noe program.

Løsninger

Prøv disse løsningene i rekkefølgen de er angitt.

Merk:

En eldre versjon av AAM (versjon 7.0.0.414) oppdateres ikke til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Løsning 1: Gjenopprett plugin-modulen i nettleseren

Mac OS X 10.7 og nyere

1. Fjern AdobeAAMDetect.plugin fra HD-bibliotek/Internett.

2. Start nettleseren på nytt.

3. Logg på med Adobe ID og passord og last ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Windows 7 og 8

1. Naviger til følgende plassering i Windows Utforsker og endre navn på OOBE til OOBE_old.

• Windows 7 og 8 (32-biters): \Program Files (x 86)\Common Files\Adobe
    • Windows 7 og 8 (64-biters): \Program Files\Common Files\Adobe
  2. Start nettleseren på nytt.

3. Logg på med Adobe ID og passord og last ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Løsning 2: Installer Creative Cloud-skrivebordsappen på nytt ved hjelp av renseverktøyet Adobe Creative Cloud Cleaner Tool.

Windows

1. Klikk på Start > Kontrollpanel.

2. Dobbeltklikk på Programmer og funksjoner, velg Adobe Creative Cloud og klikk på Avinstaller.

3. Følg veiledningen på skjermen.

4. Følg instruksjonene etter at du har klikket på koblingen til Adobe Cleaner Tool for å fjerne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

5. Gå til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet for å laste ned og installere.

Mac OS

1. Gå til [harddisk] > Applications > Utility > Adobe Installers.

2. Dobbeltklikk på ikonet Installer Adobe Creative Cloud .

3. Følg veiledningen på skjermen.

4. Følg instruksjonene etter at du har klikket på koblingen til Adobe Cleaner Tool for å fjerne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

5. Gå til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet for å laste ned og installere.

Løsning 3: Prøv en annen nettleser.

Hvis du fremdeles har problemer, kan du gjenta løsningene over i en annen nettleser.