Når du prøver å logge på Adobe Creative Cloud Packager-programmet, vises en tom hvit skjerm etter at du sender Adobe-ID og passord.

Tom hvit skjerm

Løsning

Dette problemet skjer hvis du har spesialtegn (?, /, $, #, %, &) i noen felt av profilen din, som, FornavnEtternavn eller Selskapsnavn.For å løse problemet følger du trinnene nedenfor for å fjerne spesialtegn.

1. Gå til www.adobe.com og logg på med din Adobe-ID.

2. Klikk på Administrer konto.

3. Logg på igjen og naviger til Profil.

4. Fjern spesialtegnene, om noen, fra Fornavn, Etternavn og Sekskapsnavn.

5. Klikk på Lagre.

Merk:

Dette problemet kan også oppstå hvis visse felt (som selskap) står tomme. Sørg for at din Adobe-ID-profil er så komplett som mulig.