Blank hvit skjerm ved pålogging | Creative Cloud Packager

Problem

Når du prøver å logge på Adobe Creative Cloud Packager-applikasjonen, vises en tom hvit skjerm etter at du har angitt Adobe ID og passord.

Løsning

Dette problemet skjer hvis du har spesialtegn (?, /, $, #, %, &) i noen av feltene i profilen din, som FornavnEtternavn eller Bedriftsnavn. For å løse problemet følger du trinnene nedenfor for å fjerne spesialtegn.

1. Gå til www.adobe.com og logg på med din Adobe-ID.

2. Klikk på Administrer konto.

3. Logg på igjen og naviger til Profil.

4. Fjern eventuelle spesialtegn fra Fornavn, Etternavn og Bedriftsnavn.

5. Klikk på Lagre.

Merk:

Dette problemet kan også oppstå hvis visse felt (som selskap) står tomme. Sørg for at din Adobe-ID-profil er så komplett som mulig.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet