Adobe Document Cloud har en nettbasert installerer og relaterte verktøy for å distribuere Adobe PDF-filbehandleren for Office 365.

Nettlesere som støttes

Adobe Document Cloud PDF-behandler støttes i alle moderne nettlesere som Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Chrome, Firefox og Safari.

Nettleserkonfigurasjon for Internet Explorer og Microsoft Edge

En begrensning i nettleserne Internet Explorer og Edge er problemet med beskyttet modus og sikkerhetssone der to servere er konfigurert med forskjellig sikkerhetssone eller innstillinger for beskyttet modus.

Problem: Internet Explorer-problem med beskyttet modus for sikkerhetssone.

Det oppstår et sikkerhetssoneproblem hvis Microsoft Office 365-serveren og Document Cloud-serveren er i to forskjellige Internet Explorer-sikkerhetssoner og en av disse sonene kjører i beskyttet modus og den andre sonen ikke kjører i beskyttet modus. I denne konfigurasjonen kan ikke Microsoft-serveren kommunisere med Adobe-serveren, og øktens informasjonskapsel mislykkes i å validere økten.

Løsning

For å løse dette problemet må du påse at du enten følger løsning 1 eller løsning 2 slik det forklart nedenfor:

Løsning 1: Ingen er URL-adressene til serveren er oppført i den klarerte sonen.

Pass på at ingen av server-URL-ene er oppført i den klarerte sonen. Fjern den fra listen over klarerte soner hvis den er det.

Løsning 2: Konfigurer nettleseren ved å legge til alle server-URL-oppføringene i den klarerte sonen.

Følg denne fremgangsmåten for å legge til et nettsted i sonen for klarerte Internett-steder:

1. Fra Verktøy-menyen velger du Alternativer for Internett. I Internet Explorer-versjonene 9 og 10 velger du tannhjulikonet nedenfor søkelinjen for å få tilgang til denne menyen.
  2. Klikk på Sikkerhet-fanen i dialogboksen Alternativer for Internett.
  3. Klikk på Klarerte områder > Nettsteder.
  4. Legg til *.microsoftonline.com til sonen hvis det ikke allerede er lagt til.
  5. Legg til Adobe-serveradressen nedenfor i sonen hvis den ikke allerede er lagt til.
    *.adobe.com
    *.acrobat.com
    *.adobe.io
    *.adobelogin.com

6.  Lukk dialogboksen Klarerte områder. Klikk på OK.

Få tilgang til distribusjonsverktøyet

Når du skal distribuere PDF-behandleren, går du til URL-adressen https://documentcloud.adobe.com/o365pdf/main.html.

Klikk på Jeg er en administrator.

admin_login

Hjemmesiden for distribusjonsverktøyet vises.

Hjemmeside for distribusjonsverktøy

Distribuere Adobe PDF-filbehandleren

Følg denne fremgangsmåten for å distribuere Adobe PDF-filbehandleren.

1. Installer filbehandleren

1. Klikk på Distribuer med samtykke.

Distribuer med samtykke
  2. Microsoft Online-påloggingssiden vises. Logg på med legitimasjonen din.

Microsoft Online-pålogging
  3. Vinduet App-tillatelse vises. Klikk på Godta.

Merk: PDF-tillegget endrer ikke noen tillatelser. Tillegget krever ditt samtykke for følgende formål:

• Tilgang til brukerprofil
    • Tilgangstoken for filbehandlingsoperasjoner
    Distribusjonstillatelse for PDF-filbehandler

Distribusjonen av filbehandleren er fullført.

Filbehandling vellykket distribuert

På grunn av bufring tar det vanligvis opptil 24 timer før andre brukere kan se Adobe PDF-filbehandleren. Hvis du vil bekrefte installasjonen ved å tømme hurtigbufferen, fortsetter du til neste trinn.

2. Verifiser installasjonen (valgfritt)

Du kan verifisere installasjonen ved å klikke på Verifiser og tøm hurtigbuffer.

Verifisere installasjon og tømme hurtigbuffer

Forespørselen behandles, og det vises en bekreftelsesmelding i det grønne feltet etter fullføring.

Hurtigbufferen er tømt

Administrere installasjonen

Azure Active Directory-administratorer kan administrere distribusjonen av Adobe PDF-behandleren for godkjente brukere. Følg trinnene nedenfor for å legge til nye brukere og sikre at Adobe PDF-filbehandleren er riktig konfigurert for teamet ditt.

3. Administrer brukere (valgfritt)

Du kan angi at Adobe PDF-filbehandleren skal være synlig for et delsett av leietagerbrukergruppen.

1. Klikk på Microsoft-konsoll.

Administrere brukere
  2. Administratorsenteret for Azure Active Directory vises.

Azure Active Directory
  3. I den venstre ruten klikker du på Enterprise-programmer > Alle programmer. Det vises en liste over distribuerte programmer.
    Klikk på Adobe PDF for Office 365.

Merk: Bruk søkeboksen øverst til å søke etter et bestemt distribuert program.

Administrasjonssenter for Azure Active Directory
  4. I den venstre ruten klikker du på Brukere og grupper. Legg til en ny bruker ved å klikke på Legg til bruker > Brukere.

Legg til bruker
  5. Velg brukeren fra listen, klikk på Velg og deretter på Tildel.

Velg brukere

4. Tilleggsverifisering (valgfritt)

Du kan gjøre det mulig for enkeltbrukere å tømme hurtigbufferen og kontrollere om kontoen deres har Adobe PDF-filbehandling eller ikke, ved å sende følgende kobling: https://adobe.com/go/o365pdf_install_check_no.

Tilleggsverifisering

Følgende side vises når brukerne klikker på koblingen.

addl_verification2

Brukere kan klikke på Verifiser og tøm hurtigbuffer for å verifisere installasjonen. De kan klikke på Mitt Office 365 for å begynne å bruke behandleren.

Merk: Brukere må logge av kontoene sine og så logge på igjen for å se den installerte PDF-behandleren.

Avinstallere Adobe PDF-behandler

1. Logg på https://portal.azure.com med Microsoft-administratorkontoen.

2. I den venstre ruten klikker du på Azure Active Directory > Enterprise-programmer.

3. Klikk på Alle programmer. Klikk på Adobe PDF for Office 365 fra listen over distribuerte programmer.

Administrasjonssenter for Azure Active Directory
  4. Klikk på Slett.