Noen apper eller bakgrunnsprosesser kan forstyrre installasjonen eller oppdateringen. Finn ut hvordan du lukker dem, slik at du kan fortsette installasjonen eller oppdateringen.

Feilmelding som ber deg om å lukke en app eller prosess

Noen apper eller prosesser kjører i bakgrunnen, selv om du ikke ser noen åpne filer eller apper. De kan forstyrre og føre til at installasjonen stopper midlertidig. Du må lukke apper eller prosesser som er i konflikt, før du fortsetter installasjonen eller oppdateringen.

Du kan for eksempel se noen av følgende feilmeldinger:

• «Avslutt følgende programmer/prosesser for å fortsette: - LogTransport2,».
  • «Lagre arbeidet ditt og lukk følgende programmer. Deretter klikker du på Fortsett:»

Slik lukker du en app som er i konflikt

Lagre arbeidet ditt før du lukker en app.

Windows

Høyreklikk på programikonet på oppgavelinjen, og velg deretter Lukk vindu.

Lukk vindu

macOS

Ctrl-klikk på programikonet i dokken og velg Avslutt.

Ctrl-klikk på programikonet

Slik lukker du en prosess som er i konflikt, i Windows

1. Høyreklikk på oppgavelinjen og velg Oppgavebehandling.

Oppgavebehandling
  2. Hvis ikke Oppgavebehandling er fullstendig utvidet , velg Flere detaljer.

Klikk på Flere detaljer
  3. Velg Detalj-fanen.

detalj-fane
  4. Velg prosessen som er nevnt i feilmeldingen. Velg deretter Avslutt oppgaven.

Avslutt oppgave
  5. Gjenta trinn 3 og 4 for alle prosesser som er i konflikt.

Slik lukker du en prosess som er i konflikt, i macOS

1. I Finder velger du Gå > Verktøy.

Velg Gå > Verktøy
  2. Dobbeltklikk på Aktivitetsovervåker.

Aktivitetsovervåker
  3. Velg Alle prosesser i Vis menyfor å sikre at alle prosesser er oppført.

aktivitetsovervåking-se-alle-prosesser
  4. Angi navnet på prosessen i søkefeltet øverst til høyre i vinduet Aktivitetsovervåker.

Søkefelt
    Et eksempel på en Creative Cloud-bakgrunnsprosess
  5. Dobbeltklikk på prosessen som er i konflikt, i listen og velg deretter Avslutt i prosessvinduet.

Avslutt vinduet
  6. Velg Tving avslutning.

Tving frem avslutning av prosesser
  7. Gjenta trinn 4 og 6 for alle prosesser som er i konflikt.