Installasjonsprogrammet for Creative Cloud henger

Tar det for lang tid å installere Creative Cloud-applikasjonen din, for eksempel Photoshop, Illustrator eller Premiere Pro? Prøv trinnene nedenfor hvis installasjonen ser ut til å sitte fast eller er frosset.

Får du en feil når du vil installere eller oppdatere Creative Cloud-applikasjoner? Finn løsninger på vanlige nedlastings-, installasjons- eller oppdateringsfeil.

Prøv dette først

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet administrerer installasjonen av Creative Cloud-applikasjoner, for eksempel Photoshop, Illustrator og Premiere Pro. Hvis installasjonen virker fast eller frosset, vil det å reparere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet vanligvis løse problemet.

1. Lukk alle Creative Cloud-applikasjonene, og sørg for at du er koblet til Internett.

2. Last ned avinstallasjonsprogrammet til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet for operativsystemet ditt.

3. Dobbeltklikk på .zip-filen, og dobbeltklikk deretter på avinstallasjonsprogrammet for Creative Cloud.

4. (macOS) Hvis du blir bedt om å åpne filen, klikker du på Åpne og angir deretter Apple-systempassordet.

5. Når du blir bedt om det, klikker du på Reparer.

Reparere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

6. Når Creative Cloud-skrivebordsprogrammet er reparert, åpner du det og installerer applikasjonen din. (Du kan bli bedt om å logge på først.)

Har du fortsatt problemer?

Hvis du fremdeles ikke kan installere applikasjonen, kan du prøve å kjøre avinstalleringsprogrammet igjen for å avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

1. Dobbeltklikk på avinstallasjonsprogrammet Creative Cloud fra trinn 2 ovenfor.

2. Når du blir bedt om det, klikker du på Avinstaller.

Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

3. Når installeringen er ferdig, klikker du på Lukk. Installer deretter Creative Cloud-applikasjonen fra websiden for Creative Cloud.

Vil du prøve en gang til?

Hvis installasjonen av Creative Cloud-applikasjonen fremdeles henger, kan du prøve våre avanserte feilsøkingstrinn.