Adobe Drive avvikles fra og med 11. desember 2017. Dette dokumentet inneholder svar på vanlige spørsmål knyttet til avviklingen.

Hva betyr det at produktet avvikles?

Avvikling betyr at Adobe:

1. Ikke lenger vil gi tilgang til Adobe Drive-installasjonsprogrammer.
  2. Ikke lenger vil legge til nye funksjonsforbedringer.
  3. Ikke kommer til å løse problemer eller rette opp feil.
  4. Adobes kundestøtte kommer ikke lenger til å drive feilsøking eller hjelpe kundene med problemer eller spørsmål knyttet til Adobe Drive.

Hvorfor gjør Adobe denne endringen?

Adobe Drive CC er ikke kompatibelt og støttes ikke når det brukes i arbeidsflyter med CC 2017 eller senere versjoner av skrivebordsprogrammene Photoshop, Illustrator, InDesign, InCopy og Adobe Bridge. Se artikkelen Adobe Drive CC er ikke kompatibelt med skrivebordsprogrammene for Creative Cloud 2017.

Adobe Drive CC og nyere versjoner kan ikke installeres på macOS Sierra og nyere macOS-versjoner. Se artikkelen Adobe Drive og Sierra | macOS 10.2.

Beslutningen om å avvikle Adobe Drive er tatt fordi vi ønsker å gi Creative Cloud-brukere integrert ressursstyring på en måte som gjenspeiler dagens marked for administrasjon av digitale ressurser (DAM), med bransjeledende teknologi og design av brukeropplevelser.

Finnes det en annen løsning fra Adobe som erstatter Adobe Drive og er kompatibel med Adobe Experience Manager Assets?

Hvis jeg bruker Adobe Drive og en tredjepartsløsning for administrasjon av digitale ressurser, hvem kan jeg kontakte for å finne ut hvilke alternativer jeg har?

Kontakt leverandøren din av tredjepartsløsningen for administrasjon av digitale ressurser.

Finnes det noe støttemateriale tilgjengelig hvis jeg bestemmer meg for å fortsette å bruke Adobe Drive en stund til?

Hvem kan jeg kontakte hvis jeg vil vite mer?

Hvis disse vanlige spørsmålene ikke gir deg svar på det du lurer på, kan du kontakte Adobes kundestøtte:

Creative Cloud for teams-kunder kan gå til Kontakt oss-delen nedenfor.

Creative Cloud for enterprise-kunder bør kontakte Adobes kundestøtte via Admin Console.