Fra og med 11. desember 2017 avvikles Adobe Drive CC. På denne siden finner du informasjon om retningslinjene for avvikling av Adobe Drive CC og støtten knyttet til dette produktet.

Hva betyr det at produktet avvikles?

Etter at Adobe Drive er avviklet, kommer ikke Adobe til å gjøre følgende:

• gi tilgang til Adobe Drive-installasjonsprogrammer
  • lansere funksjonsforbedringer
  • løse problemer eller rette opp feil
  • feilsøke problemer eller gi kundestøtte

Hvorfor gjør Adobe denne endringen?

Adobe Drive CC er ikke kompatibelt og støttes ikke når det brukes i arbeidsflyter med versjon CC 2017 eller nyere av mange Adobe-applikasjoner. Dette omfatter skrivebordsprogrammene Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe InCopy og Adobe Bridge. Se artikkelen Adobe Drive CC er inkompatibelt med Creative Cloud 2017-skrivebordsprogrammer.

Adobe Drive CC og nyere versjoner kan ikke installeres på macOS Sierra og nyere macOS-versjoner. Se artikkelen Adobe Drive og Sierra | macOS 10.2.

Beslutningen om å avvikle Adobe Drive er en del av vår strategi for å gi integrert ressursstyring til Creative Cloud-brukere på en måte som gjenspeiler dagens marked for administrasjon av digitale ressurser (DAM), med bransjeledende teknologi og design av brukeropplevelser.

Finnes det en annen løsning fra Adobe som erstatter Adobe Drive og er kompatibel med Adobe Experience Manager Assets?

Kunder som bruker Adobe Experience Manager Assets, kan velge å bruke Adobe Experience Manager-skrivebordsprogrammet.

Hvis jeg bruker Adobe Drive og en tredjepartsløsning for administrasjon av digitale ressurser, hvem kan jeg kontakte for å finne ut hvilke alternativer jeg har?

Kontakt leverandøren din av tredjepartsløsningen for administrasjon av digitale ressurser.

Finnes det noe støttemateriale tilgjengelig hvis jeg bestemmer meg for å fortsette å bruke Adobe Drive en stund til?

Hvem kan jeg kontakte hvis jeg vil vite mer?

Hvis disse vanlige spørsmålene ikke gir deg svar på det du lurer på, kan du kontakte Adobes kundestøtte.