Adobe Drive CC er ikke kompatibel med og støttes ikke når du bruker det i arbeidsflyter med versjon CC 2017 eller nyere av Photoshop, Illustrator, InDesign, InCopy eller skrivebordsapper fra Adobe Bridge.

Adobe Drive vil fortsatt virke med tidligere versjoner av støttede CC-skrivebordsprogrammer.

Eksempler på kjente problemer

• Innsjekking av administrerte filer fra CC 2017-skrivebordsprogrammene mislykkes (krasjer eller filer sjekkes ikke inn)
  • Redigering av ressurser offline resulterer i at skrivebordsapper uventet bryter sammen
  • Kan ikke koble til en DAM ved restart av datamaskinen

Løsning

Når du installerer en ny Creative Cloud 2017-app fjerner den som standard de tidligere versjonen av appen på datamaskinen din. Hvis du vil flytte til CC 2017-skrivebordsprogrammene og vil fortsette å bruke Adobe Drive, kan du velge å beholde tidligere versjoner av relevante CC-skrivebordsprogrammer. For å gjøre dette klikker du i Creative Clouds skrivebordsapp på Avanserte alternativer og fravelger Fjern gamle versjoner -avmerkingsboksen i dialogboksen oppdater bekreftelse.