Lær mer om hvordan du migrerer brukere når du bytter fra Value Incentive Plan (VIP) til direkte lisensavtale for Adobe.com.

Dette dokumentet er rettet mot organisasjoner med eksisterende Creative Cloud for teams-lisenser gjennom et abonnement på Value Incentive Plan (VIP), som har valgt å migrere en til direkte lisensavtale for Adobe.com. I henhold til denne avtalen kan du kjøpe et team-produkt direkte fra Adobe.com.

Merk:

Hvis lisenstypen til organisasjonen endres, må sluttbrukerne logge av alle Adobe-produkter eller en tjenester og deretter logge på med de samme påloggingsdetaljene for å fortsett å arbeide.

For skrivebordsprodukter som Photoshop, Acrobat og Illustrator bruker du alternativene Logg av og Logg på i Hjelp-menyen. På Adobe.com går du til ikonet øverst til høyre på siden for å logge av og deretter på igjen.

For å sikre problemfri migrering for sluttbrukeren må du tilordne lisenser i Adobes administrasjonskonsoll før den eksisterende VIP-abonnementsperioden utløper.

Hvorfor flytte fra VIP-abonnement til en direkte lisensavtale for Adobe.com

Ved å migrere kan eksisterende teams VIP-kunder overføres til en direkte lisensavtale for Adobe.com fra fornyelsesvinduet på den eksisterende VIP-kontrakten.En direkte lisensavtale for Adobe.com er egnet for organisasjoner som foretrekker å betale for abonnementet sitt månedlig ved hjelp av et firmakort.

VIP-abonnementet er å foretrekke når organisasjoner vil dra nytte av volumrabattene som tilbys av Adobe. Hvis du imidlertid har et Teams-medlemskap med færre antall abonnementer (mindre enn 10), er det bedre å velge en direkte lisensavtale for Adobe.com. Det sparer deg eventuelle ekstrakostnader som forhandleren kan fakturere deg for.

Migrere brukere når du bytter fra VIP til direkte lisensavtale for Adobe.com

Hvis du for øyeblikket har et VIP-abonnement og migrerer til en direkte lisensavtale for Adobe.com, følger du denne fremgangsmåten for å migrere brukerne helt problemfritt:

1. Logg på Administrasjonskonsoll og naviger til organisasjonen som VIP-brukerne dine tilhører.

2. Naviger til Brukere> Brukere .

3. Klikk på øverst til høyre på siden Brukere, og velg deretter Eksporter brukerlisten til en CSV-fil.

export-users-list

Merk:

Filnedlastingsprosedyren avhenger av nettleseren du bruker, og de spesifikke innstillingene i nettleseren. Du ser en visuell indikator når nedlastingen er fullført.

4. CSV-filen du laster ned, inneholder listen over produkter i organisasjonen din:

• Kallenavn: Til produktprofilen
    • Produkt: Av produktet som en profil tilhører
    • Lisenskvote: Antall brukere som er tilordnet en profil. Se Administrere kvoter for en profil.
    • Tilordnet: Brukere som er tilordnet en profil
    • Administratorer: Administratorer for en profil
  5. Ta kontakt med forhandleren eller distributøren for å avslutte det gjeldende abonnementet ditt.

Hvis du har aktive abonnementer i VIP-abonnementet

Ta kontakt med forhandleren eller distributøren direkte for å avslutte det gjeldende abonnementet ditt.

Hvis du ikke har noen aktive lisenser i VIP-abonnementet

Primæradministrator for VIP-kontoen må sende en forespørsel om avbestillingsgodkjenning via e-post til bpvip@adobe.com.

6. Kjøpe et nytt abonnement på Creative Cloud for Team .

Merk:

Sørg for at du kjøper den direkte lisensavtalen for Adobe.com fra fornyelsesvinduet.

Avhengig av landet du bor i, kan du kjøpe et abonnement fra en forhandler eller direkte fra Adobe.com eller Adobe Telesales.

7. Naviger til organisasjonen du vil migrere VIP-brukerne dine til.

8. Klikk på  øverst til høyre på siden Brukere, og velg deretter Legg til brukere med en CSV-fil.

9. I vinduet som åpnes, klikker du på Last ned CSV-mal.

Legg til VIP-brukerne fra CSV-filen du lastet ned i trinn 3 ovenfor, i den nedlastede CSV-filen.

Last ned

10. Klikk på  øverst til høyre på siden og velg Legg til brukere med en CSV-fil. Deretter laster du opp denoppdaterte CSV-filen.

11. Last opp den oppdaterte CSV-filen.

Du vil motta en e-postbekreftelse når brukerne er lagt til i den migrerte organisasjonen.