Adobe Admin Console er et webbasert grensesnitt der du kan administrere rettigheter for Adobe-tilbud i hele organisasjonen. Admin Console er utformet for å fungere optimalt i de nyeste versjonene av nettleserne Chrome, Safari, Firefox og Internet Explorer. Grensesnittet fungerer ikke like godt i eldre nettlesere, ettersom enkelte funksjoner ikke kan brukes.

Admin Console støtter ikke Internet Explorer versjon 9 og eldre versjoner.

Nettleserkompatibilitet

Mac OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10
Safari 7.x Internet Explorer 11 Internet Explorer 11 Internet Explorer 11
Google Chrome Google Chrome Google Chrome Google Chrome
 Firefox 4 eller nyere Firefox 4 eller nyere Firefox 4 eller nyere Firefox 4 eller nyere

Merk:

Informasjon om systemkrav for andre Creative Cloud-tjenester og -applikasjoner finner du under Systemkrav | Creative Cloud.