Opplastingsfeil under publisering av InDesign-dokument

Problem

Brukeren mottar en opplastningsfeil under publisering av et InDesign-dokument ved hjelp av funksjonen Publiser på Internett.

Løsning

Dokumentspesifikt problem

Hvis du har problemer med å publisere et bestemt dokument, er det mest sannsynlig at noen av de koblede filene dine ikke lastes opp.

Hvis du ønsker en mer detaljert løsning, kan du legge ut problemet på https://community.adobe.com/t5/indesign/try-the-new-publish-online-preview-feature-in-indesign-cc-2015/td-p/7303078?page=1. Send også en e-post med InDesign-dokumentpakken til sharewithid@adobe.com med tittelen: «PublishOnline document-specific upload error».

Opplastingsproblem med alle dokumenter

Hvis du har opplastingsproblemer med alle InDesign-dokumentene dine, har vi identifisert en rekke mulige årsaker (og løsninger) nedenfor:

1. Gå til hjelpemenyen i InDesign og velg Logg av.
    2. Start InDesign på nytt og logg på en gang til.
    3. Prøv å publisere dokumentene på nytt.
    1. Hvis problemet vedvarer, må du deaktivere antivirusprogramvaren på datamaskinen og starte InDesign på nytt.
    2. Prøv å publisere dokumentene på nytt.
  1. Hvis problemet fremdeles ikke er løst, kan du sjekke om Innstillinger for nettverksproxy aktivert i systemet ditt.

1. Hvis de er aktivert, deaktiverer du disse innstillingene.
    2. Prøv å publisere dokumentene på nytt.
  2. Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å publisere dokumentene fra et annet nettverk.

Hvis publisering fungerer i et annet nettverk, kan det finnes begrensninger av eksterne domener i nettverket ditt.

I dette tilfellet må du hviteliste følgende Publiser på nettet-domener i nettverket:

• cc-api-cp.adobe.io
    • s3*.amazonaws.com
    • indd.adobe.com

Hvis problemet vedvarer, kontakter du Adobe kundestøtte.

1. Gå til følgende plassering: https://cc-api-cp.adobe.io/api/v2/limits.
    Hvis du bruker Safari, og du går til plasseringen ovenfor, blir det lastet ned en fil til datamaskinen som har en tekstmelding. Kontroller også at du har deaktivert Innstillinger for nettverksproxy på datamaskinen før du åpner koblingen ovenfor.
  2. Legg ut problemet sammen med skjermbildet av meldingen fra koblingen over på https://community.adobe.com/t5/indesign/try-the-new-publish-online-preview-feature-in-indesign-cc-2015/td-p/7303078?page=1.