Systemkrav | oktober 2017-versjonen (13.0) av InDesign CC

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10*
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter HiDPI-skjerm
  • Hvis du vil bruke det nye InDesign-arbeidsområdet for berøring, må du ha et nettbrett / en skjerm med berøringsfunksjon som kjører Windows 8 eller nyere (for eksempel Microsoft Surface Pro 3), med en skjermoppløsning på 2160 x 1440 eller mer
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.†

* Oktober 2017-utgaven av InDesign CC støttes ikke på Windows 10-versjon 1507.

macOS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • macOS versjon 10.13 (High Sierra), macOS X versjon 10.12 (Sierra) eller Mac OS X versjon 10.11 (El Capitan)
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,5 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter Retina-skjerm
  • Valgfritt: For å kunne bruke funksjonene for GPU-ytelse må Mac-en din ha minst 1024 MB VRAM (2 GB anbefales) og datamaskinen må støtte OpenGL versjon 4.0 eller senere.
    • Støttede maskiner
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro koblet til en HiDPI-skjerm
          Mac mini koblet til en HiDPI-skjerm
    • For å kontrollere VRAM-verdien velger du Mac > Om denne maskinen (grafikkinformasjon).
    • Du kan finne ut om datamaskinen støtter den nødvendige OpenGL-versjonen (4.0 eller senere), i dette Apple-støttedokumentet.
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.†

† MELDING TIL BRUKERE: Du må ha Internett-tilkobling, Adobe ID og godta lisensavtalen for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobe-tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av ekstra brukervilkår og Adobes retningslinjer for personvern. Det er ikke sikkert at applikasjonene og tjenestene er tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan påløpe.

Språkversjoner

InDesign CC er tilgjengelig på følgende språk:

Dansk

Deutsch

Engelsk

Español

Français

Français*

Hebraisk*

Ungarsk

Italiano

Nederlands

Norsk

Polsk

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Tyrkisk

Ukrainsk

čeština

Русский

عربي**

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

** Arabisk og hebraisk støttes i en Midtøsten-versjon med full støtte for språk der teksten går fra høyre til venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et engelsk grensesnitt, samt i en fransk nordafrikansk versjon (Français-versjon*) med full støtte for språk der teksten går fra høyre mot venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et fransk grensesnitt.

Systemkrav for InDesign CC (2017)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-prosessor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter HiDPI-skjerm
  • Hvis du vil bruke det nye InDesign-arbeidsområdet for berøring, må du ha et nettbrett / en skjerm med berøringsfunksjon som kjører Windows 8 eller nyere (for eksempel Microsoft Surface Pro 3), med en skjermoppløsning på 2160 x 1440 eller mer
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett*

macOS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • macOS 10.10, 10.11 eller 10.12
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,5 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter Retina-skjerm
  • Valgfritt: For å kunne bruke funksjonene for GPU-ytelse må Mac-en din ha minst 1024 MB VRAM (2 GB anbefales) og datamaskinen må støtte OpenGL versjon 4.0 eller senere.
    • Støttede maskiner
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro koblet til en HiDPI-skjerm
          Mac mini koblet til en HiDPI-skjerm
    • For å kontrollere VRAM-verdien velger du Mac > Om denne maskinen (grafikkinformasjon).
    • Du kan finne ut om datamaskinen støtter den nødvendige OpenGL-versjonen (4.0 eller senere), i dette Apple-støttedokumentet.
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.*

* MELDING TIL BRUKERE: Du må ha Internett-tilkobling, Adobe ID og godta lisensavtalen for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobe-tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av ekstra brukervilkår og Adobes retningslinjer for personvern. Det er ikke sikkert at applikasjonene og tjenestene er tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan påløpe.

Språkversjoner

InDesign CC er tilgjengelig på følgende språk:

Dansk

Deutsch

Engelsk

Español

Français

Français*

Hebraisk*

Ungarsk

Italiano

Nederlands

Norsk

Polsk

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Tyrkisk

Ukrainsk

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk støttes i en Midtøsten-versjon med full støtte for språk der teksten går fra høyre til venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et engelsk grensesnitt, samt i en fransk nordafrikansk versjon (Français-versjon*) med full støtte for språk der teksten går fra høyre mot venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et fransk grensesnitt.

Systemkrav for InDesign CC (2015)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-prosessor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter HiDPI-skjerm
  • Hvis du vil bruke det nye InDesign-arbeidsområdet for berøring, må du ha et nettbrett / en skjerm med berøringsfunksjon som kjører Windows 8 eller nyere (for eksempel Microsoft Surface Pro 3), med en skjermoppløsning på 2160 x 1440 eller mer
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett*

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.9, 10.10 eller 10.11
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,5 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter Retina-skjerm
  • Valgfritt: For å kunne bruke funksjonene for GPU-ytelse må Mac-en din ha minst 1024 MB VRAM (2 GB anbefales) og datamaskinen må støtte OpenGL versjon 4.0 eller senere.
    • Støttede maskiner
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro koblet til en HiDPI-skjerm
          Mac mini koblet til en HiDPI-skjerm
    • Slik kontrollerer du VRAM-verdien:
      Mac 10.9: Velg Mac > Om denne maskinen > Mer informasjon (grafikkinformasjon).
      Mac 10.10, 10.11: Velg Mac > Om denne maskinen (grafikkinformasjon).
    • Du kan finne ut om datamaskinen støtter den nødvendige OpenGL-versjonen (4.0 eller senere), i dette Apple-støttedokumentet.
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.*

* MELDING TIL BRUKERE: Du må ha Internett-tilkobling, Adobe ID og godta lisensavtalen for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobe-tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av ekstra brukervilkår og Adobes retningslinjer for personvern. Det er ikke sikkert at applikasjonene og tjenestene er tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan påløpe.

Språkversjoner

InDesign CC er tilgjengelig på følgende språk:

Dansk

Deutsch

Engelsk

Español

Français

Français*

Hebraisk*

Ungarsk

Italiano

Nederlands

Norsk

Polsk

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Tyrkisk

Ukrainsk

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk støttes i en Midtøsten-versjon med full støtte for språk der teksten går fra høyre til venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et engelsk grensesnitt, samt i en fransk nordafrikansk versjon (Français-versjon*) med full støtte for språk der teksten går fra høyre mot venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et fransk grensesnitt.

Systemkrav for InDesign CC (2014)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-prosessor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter HiDPI-skjerm
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett*

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.7, 10.8, 10.9 eller 10.10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter Retina-skjerm
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.*

Systemkrav for InDesign CC

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.6.8, 10.7, 10.8 eller 10.9
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort. Støtter Retina-skjermer.
  • Adobe Flash Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*

* Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobes nettbaserte tjenester, inkludert Adobe Creative Cloud™-tjenesten, er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av ekstra brukervilkår og Adobes retningslinjer for personvern. Applikasjonene og de nettbaserte tjenestene er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan påløpe.