Datamaskinen din må oppfylle de minste tekniske spesifikasjonene som beskrives nedenfor, for å kunne kjøre InDesign.

Gjelder for:

Oktober 2018-versjonen (14.0)

Systemkrav for tidligere versjoner:

Den nyeste versjonen av Creative Cloud-applikasjonene støtter ikke enkelte eldre versjoner av Windows og Mac. Finn ut mer.

Minimum systemkrav for InDesign

Windows

Minimumskrav
Prosessor Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
Operativsystem Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, eller Windows 10*
RAM

4 GB RAM (16 GB anbefales)

Plass på harddisken 3.6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter), SSD anbefales
Skjermoppløsning

Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1920 X 1080 anbefales), støtte for HiDPI-skjerm

Merk: Hvis du vil bruke det nye InDesign-arbeidsområdet for berøring, må du ha et nettbrett / en skjerm med berøringsfunksjon som kjører Windows 10 eller nyere (for eksempel Microsoft Surface Pro 3), med en skjermoppløsning på 2160 x 1440 eller mer

Skjermkort 32-biters skjermkort
Internett

Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.†

Annet Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer

*Støttes ikke på Windows 10 versjon 1507, 1511 og 1607.

macOS

Minimumskrav

Prosessor

Intel-prosessor med flere kjerner

Operativsystem

macOS versjon 10.13 (High Sierra) eller macOS versjon 10.12 (Sierra)

RAM

4 GB RAM (16 GB anbefales)

Plass på harddisken

3.5 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)

Skjermoppløsning

Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1920 x 1080 anbefales), støtte for Retina-skjerm

Skjermkort

32-biters skjermkort

GPU For å kunne bruke funksjonene for GPU-ytelse må Mac-en din ha minst 1024 MB VRAM (2 GB anbefales), og datamaskinen må støtte OpenGL versjon 4.0 eller senere.
  • Støttede maskiner
        iMac 4K
        iMac 5K
        MacBook Pro Retina
        Mac Pro koblet til en HiDPI-skjerm
        Mac mini koblet til en HiDPI-skjerm
  • For å kontrollere VRAM-verdien velger du MacOm denne maskinen (grafikkinformasjon)
  • Du kan finne ut om datamaskinen din støtter den nødvendige OpenGL-versjonen (4.0 eller nyere) ved å se dette Apple-støttedokumentet.
Internett

Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.†

Annet Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer

† MELDING TIL BRUKERE: Du må ha Internett-tilkobling, Adobe ID og godta lisensavtalen for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobe-tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av ekstra bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern. Det er ikke sikkert at applikasjonene og tjenestene er tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan påløpe.

Språkversjoner tilgjengelig for InDesign

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

Hebrew*

Hungarian

Italiano

Nederlands

Norsk

Polish

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Turkish

Ukrainian

čeština

Русский

عربي**

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

** Arabisk og hebraisk støttes i en Midtøsten-versjon med full støtte for språk der teksten går fra høyre til venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et engelsk grensesnitt, samt i en fransk nordafrikansk versjon (Français-versjon*) med full støtte for språk der teksten går fra høyre mot venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et fransk grensesnitt.