Systemkrav og språkversjoner for InDesign CC (2017)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-prosessor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter HiDPI-skjerm
  • Hvis du vil bruke det nye InDesign-arbeidsområdet for berøring, må du ha et nettbrett / en skjerm med berøringsfunksjon som kjører Windows 8 eller nyere (for eksempel Microsoft Surface Pro 3), med en skjermoppløsning på 2160 x 1440 eller mer
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett*

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.10, 10.11 eller 10.12
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,5 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter Retina-skjerm
  • Valgfritt: For å kunne bruke funksjonene for GPU-ytelse må Mac-en din ha minst 1024 MB VRAM (2 GB anbefales) og datamaskinen må støtte OpenGL versjon 4.0 eller senere.
    • Støttede maskiner
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro koblet til en HiDPI-skjerm
          Mac mini koblet til en HiDPI-skjerm
    • For å kontrollere VRAM-verdien velger du Mac > Om denne maskinen (grafikkinformasjon).
    • Du kan finne ut om datamaskinen støtter den nødvendige OpenGL-versjonen (4.0 eller senere), i dette Apple-støttedokumentet.
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.*

* MELDING TIL BRUKERE: Du må ha Internett-tilkobling, Adobe ID og godta lisensavtalen for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobe-tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av ekstra brukervilkår og Adobes retningslinjer for personvern. Det er ikke sikkert at applikasjonene og tjenestene er tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan påløpe.

Språkversjoner

InDesign CC er tilgjengelig på følgende språk:

Dansk

Deutsch

Engelsk

Español

Français

Français*

Hebraisk*

Ungarsk

Italiano

Nederlands

Norsk

Polsk

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Tyrkisk

Ukrainsk

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk støttes i en Midtøsten-versjon med full støtte for språk der teksten går fra høyre til venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et engelsk grensesnitt, samt i en fransk nordafrikansk versjon (Français-versjon*) med full støtte for språk der teksten går fra høyre mot venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et fransk grensesnitt.

Systemkrav og språkversjoner for InDesign CC (2015)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-prosessor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter HiDPI-skjerm
  • Hvis du vil bruke det nye InDesign-arbeidsområdet for berøring, må du ha et nettbrett / en skjerm med berøringsfunksjon som kjører Windows 8 eller nyere (for eksempel Microsoft Surface Pro 3), med en skjermoppløsning på 2160 x 1440 eller mer
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett*

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.9, 10.10 eller 10.11
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,5 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter Retina-skjerm
  • Valgfritt: For å kunne bruke funksjonene for GPU-ytelse må Mac-en din ha minst 1024 MB VRAM (2 GB anbefales) og datamaskinen må støtte OpenGL versjon 4.0 eller senere.
    • Støttede maskiner
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro koblet til en HiDPI-skjerm
          Mac mini koblet til en HiDPI-skjerm
    • Slik kontrollerer du VRAM-verdien:
      Mac 10.9: Velg Mac > Om denne maskinen > Mer informasjon (grafikkinformasjon).
      Mac 10.10, 10.11: Velg Mac > Om denne maskinen (grafikkinformasjon).
    • Du kan finne ut om datamaskinen støtter den nødvendige OpenGL-versjonen (4.0 eller senere), i dette Apple-støttedokumentet.
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.*

* MELDING TIL BRUKERE: Du må ha Internett-tilkobling, Adobe ID og godta lisensavtalen for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobe-tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av ekstra brukervilkår og Adobes retningslinjer for personvern. Det er ikke sikkert at applikasjonene og tjenestene er tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan påløpe.

Språkversjoner

InDesign CC er tilgjengelig på følgende språk:

Dansk

Deutsch

Engelsk

Español

Français

Français*

Hebraisk*

Ungarsk

Italiano

Nederlands

Norsk

Polsk

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Tyrkisk

Ukrainsk

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk støttes i en Midtøsten-versjon med full støtte for språk der teksten går fra høyre til venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et engelsk grensesnitt, samt i en fransk nordafrikansk versjon (Français-versjon*) med full støtte for språk der teksten går fra høyre mot venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et fransk grensesnitt.

Systemkrav og språkversjoner for InDesign CC (2014)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-prosessor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter HiDPI-skjerm
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett*

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.7, 10.8, 10.9 eller 10.10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort, støtter Retina-skjerm
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.*

Systemkrav for InDesign CC

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.6.8, 10.7, 10.8 eller 10.9
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 32-bits skjermkort. Støtter Retina-skjermer.
  • Adobe Flash Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*

* Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobes nettbaserte tjenester, inkludert Adobe Creative Cloud™-tjenesten, er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av ekstra brukervilkår og Adobes retningslinjer for personvern. Applikasjonene og de nettbaserte tjenestene er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan påløpe.

Systemkrav for InDesign CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- og CS6-applikasjoner støtter også Windows 8 og Windows 8.1. Se de vanlige spørsmålene om CS6 hvis du vil ha mer informasjon om støtte for Windows 8.*
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Enkelte funksjoner i Adobe Bridge krever et DirectX 9-kompatibelt skjermkort med minst 64 MB VRAM
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Bredbåndstilkobling og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke tilgjengelig.

* Finn ut mer om Windows-støtte

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.6.8 eller 10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-applikasjoner støtter Mac OS X versjon 10.8 eller 10.9 når de er installert på Intel-baserte systemer.**
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Adobe Flash Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Bredbåndstilkobling og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke tilgjengelig.

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte Adobe-tjenester eller andre nettbaserte tjenester. Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere brukervilkår og Adobes retningslinjer for personvern på nettet. Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan påløpe.

** Finn ut mer om Mac OS X Mavericks-støtte.

Systemkrav for InDesign CS5.5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 anbefales), Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1, eller Windows 7
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Adobe Flash® Player 10-programvare kreves for å eksportere SWF-filer
  • Bredbåndstilkobling kreves til nettbaserte tjenester og til kontinuerlig validering av en eventuell abonnementsutgave*

Mac OS

• Intel®-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.5.8 eller 10.6.
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Adobe Flash® Player 10-programvare kreves for å eksportere SWF-filer
  • Bredbåndstilkobling kreves til nettbaserte tjenester og til kontinuerlig validering av en eventuell abonnementsutgave*

* De nettbaserte Adobe-tjenestene, inkludert Adobe CS Live-tjenestene, er kun tilgjengelig for brukere over 13 år og krever samtykke i ytterligere betingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet. Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan påløpe.

Systemkrav for InDesign CS5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 anbefales), Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1, eller Windows 7
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installeringen (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for enkelte elektroniske tjenester*

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.5.7 eller 10.6.
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installeringen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Adobe Flash Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for enkelte elektroniske tjenester*

* Det kan hende at dette produktet gir deg mulighet til å utvide funksjonaliteten ved at du får tilgang til bestemte funksjoner som er tilgjengelig på Internett, blant annet nettbaserte CS Live-tjenester ("nettbaserte tjenester"), forutsatt at du har Internett-forbindelse med høy hastighet. Det kan hende at de nettbaserte tjenestene, og enkelte av funksjonene som er tilgjengelig der, ikke er tilgjengelig i alle land, språkversjoner og valutaer, og tilbudet av disse kan avsluttes helt eller delvis uten varsel. Bruk av de nettbaserte tjenestene er underlagt separate bruksbetingelser samt retningslinjer for personvern på nettet. Tilgang til enkelte av disse tjenestene krever av og til brukerregistrering. Enkelte nettbaserte tjenester, inkludert tjenester som i utgangspunktet tilbys gratis, kan bli pålagt ytterligere avgifter og kreve et eget abonnement. Hvis du vil ha mer informasjon og ønsker å lese de gjeldende bruksbetingelsene og retningslinjer for personvern på nettet, kan du gå til www.adobe.com/no.

Systemkrav for InDesign CS4

Windows

• Prosessor på 1,5 GHz eller raskere
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 anbefales) eller Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1 (sertifisert for 32-bit Windows XP og Windows Vista)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,8 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • QuickTime 7 – kreves til multimediefunksjoner
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for enkelte elektroniske tjenester*

Kompatibilitet med Windows 7

Mac OS

• PowerPC® G5- eller Intel®-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.4.11–10.5.4
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • QuickTime 7 – kreves til multimediefunksjoner
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for enkelte elektroniske tjenester*

Kompatibilitet med Snow Leopard

* Det kan hende at dette produktet gir deg mulighet til å utvide funksjonaliteten ved at du får tilgang til bestemte funksjoner som er tilgjengelig på Internett, blant annet nettbaserte CS Live-tjenester ("nettbaserte tjenester"), forutsatt at du har Internett-forbindelse med høy hastighet. Det kan hende at de nettbaserte tjenestene, og enkelte av funksjonene som er tilgjengelig der, ikke er tilgjengelig i alle land, språkversjoner og valutaer, og tilbudet av disse kan avsluttes helt eller delvis uten varsel. Bruk av de nettbaserte tjenestene er underlagt separate bruksbetingelser samt retningslinjer for personvern på nettet. Tilgang til enkelte av disse tjenestene krever av og til brukerregistrering. Enkelte nettbaserte tjenester, inkludert tjenester som i utgangspunktet tilbys gratis, kan bli pålagt ytterligere avgifter og kreve et eget abonnement. Hvis du vil ha mer informasjon og ønsker å lese de gjeldende bruksbetingelsene og retningslinjer for personvern på nettet, kan du gå til www.adobe.com/no.

Systemkrav for InDesign CS5.5

Windows

• Intel Pentium 4-, Intel Centrino-, Intel Xeon- eller Intel Core Duo-prosessor (eller kompatibel prosessor)
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 2 eller Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise (sertifisert støtte for 32-bits utgaver)
  • 256 MB RAM (512 MB anbefales) for Windows XP, 512 MB (1 GB anbefales) for Windows Vista
  • 1,8 GB ledig plass på harddisken (ytterligere ledig plass kreves under installering)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • QuickTime 7 – kreves til multimediefunksjoner
  • Internett- eller telefontilkobling kreves for å aktivere produktet
  • Bredbåndstilkobling kreves for Adobe Stock Photos* og andre tjenester

Mac OS

• PowerPC G4/G5- eller Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X v10.4.810.5 (Leopard)
  • 256 MB RAM (512 MB anbefales) for PowerPC-baserte systemer, 512 MB (1 GB anbefales) for Intel-baserte systemer
  • 1,6 GB ledig plass på harddisken (ytterligere ledig plass kreves under installering)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • QuickTime 7 – kreves til multimediefunksjoner
  • Internett- eller telefontilkobling kreves for å aktivere produktet
  • Bredbåndstilkobling kreves for Adobe Stock Photos* og andre tjenester

*Nettbaserte tjenester, inkludert, men ikke begrenset til, Adobe Stock Photos og Adobe Connect, er kanskje ikke tilgjengelig i alle land, språk og valutaer. Tjenestenes tilgjengelighet kan bli endret. Bruk av nettbaserte tjenester styres av vilkår og betingelser for hver avtale, og det kan påbeløpe ytterligere avgifter.