Finn ut hva som er nytt i den nyeste versjonen av InDesign.

De beste nye funksjonene

November 2019-versjonen (versjon 15.0)

SVG-import

Støtte for import av SVG-filer i InDesign.

Avsnittsstreker

Støtte for avsnittsstreker i tekstrammer med flere spalter.

Omvendt stavekontroll

Når InDesign skanner teksten i dokumentet for stavefeil, kan du angi retningen eller rekkefølgen for skanningen.

Finn lignende bilder

Finn lignende bilder

Få direkte tilgang til grafiske ressurser som ligner på de som er plassert i dokumentet.

Sørøstasiatisk språkstøtte

Flere språk

Støtte for fem nye sørøstasiatiske tegnskrifter.

Variable skrifter

Variable skrifter

Støtte for variable skrifter.

Adobe Asset Link

Kobling med Adobe Asset Link

(Gjelder for Enterprise-brukere)

Få direkte tilgang til og endre innhold lagret i AEM Assets uten å forlate InDesign.

Skjermbildet Hjem

Innføringsressurser i appen

Nye selvbetjente ressurser er tilgjengelige i InDesign for å hjelpe deg med å komme i gang.

De beste forbedringene og andre endringer

November 2019-versjonen (versjon 15.0)

Fletting

Fletting

Brukeropplevelsen er forbedret.

Avvikling av Flash Player

Fjerning av Flash-formater

Flash Player er i ferd med å bli avviklet, og i InDesign fjernes støtten for filer i Flash-format.

v1artboard_1_copy14

Støtte for feilsøking i appen

Støtte for feilsøking hvis det oppstår et problem mens du åpner eller lagrer filer.

Produktstabilitet

Stabilitet og ytelse

Bedre produktstabilitet, applikasjonsytelse og brukeropplevelse.

Forrige versjon av InDesign