Synkroniserte samlinger er ikke synlige i Lightroom, Lightroom for mobilenheter

Problem

Du kan ikke vise de synkroniserte samlingene dine i Lightroom for mobilenheter-appen eller i Lightroom på datamaskinen. Synkroniserte samlinger er ikke synlige i Lightroom, Lightroom for mobilenheter

• Synkroniserte samlinger fra Lightroom på datamaskinen er ikke synlige i Lightroom for mobilenheter, selv om alternativet Synkroniser med Lightroom Mobile er slått på. Seksjonen Synkroniseringsaktivitet i dialogboksen Innstillinger (Rediger (Win)/Lightroom (Mac) > Preferanser > Lightroom Mobile-fanen > Synkroniseringsaktivitet) viser ingen synkroniseringsfeil eller ventende synkroniseringsaktivitet.
  • Samlinger fra Lightroom for mobilenheter-appen er ikke synlige i Lightroom på datamaskinen. Et trykk på sky-ikonet i mobilappen viser at alt er oppdatert og synkronisert som det skal.

Løsning

Følg trinnene nedenfor i den oppgitte rekkefølgen for å løse dette problemet:

Sikkerhetskopier den synkroniserte katalogen i Lightroom på datamaskinen

1. Opprett en ny samling. I dialogboksen Opprett samling som åpnes, gjør du følgende:

• Skriv inn ønsket Navn.
    • I området Alternativer fjerner du merkingen for Synkroniser med Lightroom Mobile.

Se Opprett en samling for mer informasjon.

2. I panelet Katalog (biblioteksmodulen), velger du Alle synkroniserte bilder. Velg alle bildene fra rutenettet i Alle synkroniserte bilder-katalogen, og dra dem deretter til den nye samlingen (opprettet i forrige trinn) i panelet Samlinger.

3. Noter deg alle samlingene som for øyeblikket er konfigurert til å synkronisere med Lightroom Mobile. I panelet Samlinger er synkroniserte samlinger merket med ikonet før navnet på samlingen.

Noter deg også antallet bilder i katalogen Alle synkroniserte bilder.

4. Avslutt Lightroom.

Slett katalogen ved hjelp av Lightroom på Internett

1. Gå til https://lightroom.adobe.com.

Klikk Logg på øverst til høyre i vinduet. Logg deg deretter på med Adobe-ID-en din.

Merk:

Når du er pålogget, verifiserer du at alle de synkroniserte samlingene og bildene fra Lightroom på datamaskinen er tilgjengelige i Lightroom på Internett.

2. Klikk på Lr-ikonet øverst til venstre i vinduet og velg Kontoinformasjon fra rullegardinlisten.

Velg Kontoinformasjon i Lightroom på Internett
    Velg Kontoinformasjon i Lightroom på Internett

3. På skjermbildet Lightroom-konto som åpnes, klikker du på Slett Lightroom-katalog.

Handlingen Slett Lightroom-katalog i Kontoinformasjon

Forsiktig!

På skjermen Slett katalog må du sjekke at tallet på bilder som vises her er det samme som tallet som vises i katalogen Alle synkroniserte bilder i Lightroom på datamaskinen.

4. På skjermbildet Slett katalog bekrefter du ved å angi samtykket ditt til å slette den synkroniserte katalogen.

Skriv inn teksten som vises for å bekrefte at du vil slette den synkroniserte Lightroom-katalogen din

Synkroniser på nytt i Lightroom på datamaskinen

1. Start Lightroom.

2. Marker alle samlingene – notert i Trinn 3 av Sikkerhetskopier den synkroniserte katalogen i Lightroom på datamaskinen – som skal synkroniseres med Lightroom Mobile igjen.

Se Konfigurer samlinger for å finne ut hvordan du markerer samlinger for synkronisering.

3. I panelet Samlinger velger du den nye samlingen som du opprettet i Trinn 1 av Sikkerhetskopier den synkroniserte katalogen i Lightroom på datamaskinen.

4. I rutenettet velger du alle bildene i den nye samlingen og drar dem til katalogen Alle synkroniserte bilder i panelet Katalog.

La Lightroom fullføre synkroniseringen med Lightroom for mobilenheter.

Sjekk om problemet ditt er løst når synkroniseringen er ferdig.