Synkroniserte samlinger er ikke synlige i Lightroom, Lightroom for mobilenheter

Problem

Du kan ikke vise de synkroniserte samlingene dine i Lightroom for mobilenheter-appen eller i Lightroom på datamaskinen. Synkroniserte samlinger er ikke synlige i Lightroom, Lightroom for mobilenheter

• Synkroniserte samlinger fra Lightroom på datamaskinen er ikke synlige i Lightroom for mobilenheter, selv om alternativet Synkroniser med Lightroom Mobile er slått på.
  • Samlinger fra programmet Lightroom for mobilenheter er ikke synlige i Lightroom på datamaskin. Et trykk på sky-ikonet i mobilappen viser at alt er oppdatert og synkronisert som det skal.

Løsning

Følg trinnene nedenfor i den angitte rekkefølgen for å løse dette problemet:

Sikkerhetskopier den synkroniserte katalogen i Lightroom på datamaskinen

1. Opprett en ny samling. I dialogboksen Opprett samling som åpnes, gjør du følgende:

• Skriv inn ønsket navn.
    • I området Alternativer fjerner du merkingen for Synkroniser med Lightroom Mobile.

Se Opprett en samling for å få mer informasjon.

2. I panelet Katalog (Bibliotek-modulen) velger du Alle synkroniserte bilder. Velg alle bildene fra rutenettet i Alle synkroniserte bilder-katalogen, og dra dem deretter til den nye samlingen (opprettet i forrige trinn) i panelet Samlinger.

3. Noter deg alle samlingene som for øyeblikket er konfigurert til å synkronisere med Lightroom Mobile. I panelet Samlinger er synkroniserte samlinger merket med ikonet foran navnet på samlingen.

Noter deg også antallet bilder i katalogen Alle synkroniserte bilder.

4. Lukk Lightroom.

Slett katalogen ved hjelp av Lightroom på Internett

1. Gå til https://lightroom.adobe.com.

Klikk på Logg på øverst til høyre i vinduet. Logg deretter på med Adobe-ID-en din.

Merk:

Når du er pålogget, sjekker du at alle de synkroniserte samlingene og bildene fra Lightroom på datamaskinen din er tilgjengelige i Lightroom på Internett.

2. Klikk på Lr-ikonet øverst til venstre i vinduet, og velg Kontoinformasjon fra rullegardinlisten.

Velg Kontoinformasjon i Lightroom på Internett
    Velg Kontoinformasjon i Lightroom på Internett

3. På skjermbildet Lightroom-konto som åpnes, klikker du på Slett Lightroom-katalog.

Slett Lightroom-katalog
    Handlingen Slett Lightroom-katalog i Kontoinformasjon

Forsiktig!

På skjermbildet Slett katalog må du sjekke at antallet bilder som vises her, er det samme som antallet som vises i katalogen Alle synkroniserte bilder i Lightroom på datamaskinen din.

4. På skjermbildet Slett katalog bekrefter du ved å angi samtykket ditt til å slette den synkroniserte katalogen.

Slett Lightroom-katalog
    Skriv inn teksten som vises, for å bekrefte at du vil slette den synkroniserte Lightroom-katalogen din

Synkroniser på nytt i Lightroom på datamaskinen din

1. Start Lightroom.

2. Marker alle samlingene – notert i Trinn 3 av Sikkerhetskopier den synkroniserte katalogen i Lightroom på datamaskin – som skal synkroniseres med Lightroom Mobile igjen.

Se Konfigurer samlinger for å finne ut hvordan du markerer samlinger for synkronisering.

3. I panelet Samlinger velger du den nye samlingen som du opprettet i Trinn 1 av Sikkerhetskopier den synkroniserte katalogen i Lightroom på datamaskin.

4. I rutenettet velger du alle bildene i den nye samlingen og drar dem til katalogen Alle synkroniserte bilder i panelet Katalog.

La Lightroom fullføre synkroniseringen med Lightroom for mobilenheter.

Sjekk om problemet ditt er løst når synkroniseringen er ferdig.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet