Bilder vises som svarte eller grå rektangler i Lightroom Classic

Bilder vises som svarte eller grå rektangler i Bibliotek-modulen

I Bibliotek-modulen, når du viser bilder i rutenettvisningen, vises bildene dine som svarte, grå eller blanke rektangler.

Løsning

Prøv følgende løsninger i rekkefølgen som er vist nedenfor. Sjekk om problemet har blitt løst etter å ha gjennomført alle trinnene i hver løsning.

Løsning 1: Oppdater Lightroom Classic til den nyeste versjonen

Oppdater Lightroom Classic til den nyeste versjonen. Se Holde Lightroom oppdatert for mer informasjon.

Løsning 2: Tilknytt sRGB IEC61966-2.1-fargeprofil på systemet ditt

Problemet kan oppstå i rutenettvisningen i Bibliotek-modulen på grunn av en ødelagt fargeprofil.

1. Åpne Kontrollpanelet. Finn alternativet Fargebehandling.

2. I dialogboksen Fargebehandling > fanen Enheter må du kontrollere at det er merket av i avmerkingsboksen for alternativet Bruk innstillingene mine på denne enheten.

3. Velg Legg til.

4. I dialogboksen Tilknytt fargeprofil som åpnes, finner du fargeprofilen sRGB IEC61966-2.1 på listen og velger OK.

Hurtigboksen Tilknytt fargeprofil åpnes der sRGB IEC61966-2.1 er valgt.
    Velg sRGB IEC61966-2.1 fra Tilknytt fargeprofil.

5. I dialogboksen Fargebehandling vises nå fargeprofilen sRGB IEC61966-2.1 i delen Profiler tilknyttet denne enheten.

Velg denne profilen og klikk på Angi som standardprofil.

6. Start Lightroom Classic på nytt.

1. Trykk på Apple-ikonet  , og velg Systeminnstillinger > Skjermer på menyen.

2. I vinduet som åpnes, går du til Fargeprofil-delen. Velg fargeprofilen sRGB IEC61966-2.1 fra rullegardinlisten.

Alternativet sRGB IEC61966-2.1 velges fra rullegardinlisten Fargeprofil i panelet Skjermer.
    Velg sRGB IEC61966-2.1 fra rullegardinlisten Fargeprofil.

3. Start Lightroom Classic på nytt.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet