Pass på at Lightroom er oppdatert

Få de nyeste funksjonene og feilrettingene simpelthen ved å oppdatere Lightroom til nyeste versjon.

Hvilken versjon er den nyeste?

Lightroom Classic

• Den nyeste versjonen av Lightroom Classic er 12.1

Lightroom

• Den nyeste versjonen av Lightroom er 6.1

Lightroom for mobilenheter (iOS/Android)

• Den nyeste versjonen av Lightroom for mobilenheter er 8.1
Merk:

Leter du etter informasjon som gjelder for eldre versjoner av Lightroom? Se Oppdateringer for eldre versjoner.

Hvilke versjoner av Lightroom støttes?

Adobe tilbyr teknisk støtte for den gjeldende versjonen og den tidligere versjonen. Feilrettinger og sikkerhetsrettinger
er bare tilgjengelig for den gjeldende versjonen. Du finner komplett informasjon her:

Hvordan kan jeg se etter og installere de nyeste oppdateringene?

Start Lightroom og velg Hjelp > Oppdateringer.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Oppdater Creative Cloud-apper.

Merk:

Vises ikke de tilgjengelige oppdateringene? Se Tilgjengelige oppdateringer ikke oppført.

Hvordan finner jeg ut hvilken versjon av Lightroom jeg har?

Slik finner du ut om du har den nyeste versjonen av Lightroom:

Gå til Hjelp > Systeminformasjon.

Hva om datamaskinen min ikke er koblet til Internett?

Du kan installere produktet og oppdateringene når du er frakoblet, men du trenger Internett-tilgang på begynnelsen av prosessen for å registrere deg og aktivere programvaren.

Hvordan finner jeg ut om Photoshop og Camera Raw er oppdatert?

Hvis du bruker Photoshop og Camera Raw sammen med Lightroom, finner du mer informasjon under Hold Photoshop oppdatert.