Følg trinnene nedenfor for å komme i gang med Adobe Presenter Video Express-programvaren.

Slik laster du ned og installerer Adobe Presenter Video Express

laptop-download

Klikk på Last ned Adobe Presenter Video Express nedenfor for å begynne å laste ned Adobe Presenter Video Express. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke bry deg om at siden for den kostnadsfrie prøveversjonen åpnes først. Du laster ned abonnementsversjonen når du logger på.)

Hjelp med medlemskapet ditt

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Adobe Presenter Video Express?

Du må logge på for godkjenning av lisensiering. Du må også logge på når du vil laste ned eller oppdatere.