Adobes produktforbedringsprogram er designet for å forstå og forutsi kundenes behov for å levere produkter og løsninger i verdensklasse. Deltakelse er frivillig. Ingen personlige opplysninger blir samlet inn, og du kan velge å ikke delta.

Hvilken informasjon blir samlet inn?

• Systeminformasjon, for eksempel operativsystem, prosessor og installert minne
  • Nettlesertype og -versjon
  • Informasjon om Adobe-produktet, for eksempel versjon
  • Bruk av Adobe-funksjoner, for eksempel menyalternativer eller knapper som velges
  • Metadata om filer, for eksempel størrelsen. Innholdet ditt, og informasjonen om innholdet i filene dine, blir ikke delt med Adobe.

Hvordan vil Adobe bruke informasjonen?

Informasjonen som samles inn, brukes til å utvikle nye funksjoner og forbedre Adobe-produkter.

Hvordan beskyttes personvernet mitt?

Adobe iverksetter mange tiltak for å beskytte informasjonen som samles inn og overføres. Du kan finne ut mer om hvordan vi behandler brukerinformasjon, ved å lese Adobes personvernpolicy.

Siden vi ikke samler inn personlig identifiserbar informasjon, vil ikke de anonyme dataene gi mening til personer utenfor Adobe.

Hvordan fungerer det?

Produkter som er med i Adobes produktforbedringsprogram, velger brukere for deltakelse i programmet. De utvalgte brukerne kan velge å dele anonym informasjon med Adobe om hvordan de bruker produktene. Dette alternativer er slått på som standard for de utvalgte brukerne.  Hvis du er én av de utvalgte brukerne, kan du velge å ikke delta ved å oppdatere Bruksinformasjon under Innstillinger på Rediger-menyen.

Hvis du deltar, blir en liten konfigurasjonsfil lastet ned til datamaskinen av og til. Formålet med filen er å oppdatere konfigurasjonen for innsamling av bruksdata. Hvis du er frakoblet, blir dataene sendt neste gang du er koblet til Internett. Dette vil ikke ha innvirkning på ytelsen.

For noen Adobe-produkter kan det i tillegg hende at du får en forespørsel i produktet om å delta i en liten undersøkelse på to spørsmål der vi ber om tilbakemelding. Deltakelse er valgfritt og separat fra deltakelsen i Adobes produktforbedringsprogram. Undersøkelsesdata blir returnert direkte til Adobes sikre database for analyse av det ansvarlige produktteamet.

Hvilke produkter deltar?

Adobe Acrobat Reader DC

Kan jeg velge å ikke dele informasjon?

Ja. Informasjonen blir ikke delt med mindre du er en av de utvalgte deltakerne. Hvis du er en av de utvalgte brukerne, kan du velge å ikke dele denne informasjonen ved å oppdatere Bruksinformasjon under Innstillinger på Rediger-menyen i Adobe Acrobat Reader DC. Hvis du ikke er utvalgt, blir ingen data samlet inn, og alternativet for å samle inn data vises kanskje ikke under innstillingene.

Denne innstillingen gjelder hvordan du bruker funksjonene i produktene i Adobes produktforbedringsprogram, ikke for tjenester som brukes av disse produktene, for eksempel Eksporter PDF, Opprett PDF og lagring til en nettkonto. Disse tjenestene er underlagt de respektive personvernpolicyene og Adobes personvernpolicy.

Velkomstskjerm

Systemadministratorer i store organisasjoner kan bruke registernøkkelen i artikkelen nedenfor til å fravelge brukerdeltakelse i tilbakemeldingsprogrammet.

http://www.adobe.com/devnet-docs/acrobatetk/tools/PrefRef/Windows/UsageMeasurement.html

Vil jeg motta søppelpost hvis jeg deltar i programmet?

Du vil ikke motta e-post fra Adobe om dette programmet uansett om du velger å delta eller ikke. Vi samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon som en del av dette programmet, som kan brukes til å identifisere deg eller kontakte deg.

Må jeg ha en Internett-tilkobling?

En Internett-tilkobling kreves for å delta i dette programmet. Du må imidlertid ikke være tilkoblet hele tiden. Når en Internett-tilkobling blir tilgjengelig, blir informasjonen sendt automatisk med minimal innvirkning på tilkoblingen.

Kan jeg se dataene som er samlet inn før de sendes til Adobe?

Nei, denne informasjonen kan ikke vises. Dette programmet er designet til å fungere for millioner av brukere uten å ha innvirkning på bruken av produktet, så dataene sendes automatisk. Dataene blir også kodet slik at de kan behandles effektivt.

Hvor lenge varer programmet?

Informasjon samles inn så lenge du bruker produktversjonen som du har valgt å delta med, eller til du velger å slutte å delta i programmet.