Ofte stilte spørsmål om Adobe Acrobat Sign-mottaker

De vanligste spørsmålene fra avtalemottakere er listet opp nedenfor.

Hvis du ikke finner spørsmålet ditt, vennligst legg til spørsmålet ditt i forumet.

Hvordan kan jeg kansellere en påminnelse?

For å stoppe innkommende påminnelser kan mottakerne velge Klikk her-lenken i e-postteksten og avbryte gjeldende påminnelse for avtalen.

Avbryt påminnelse

Merk:

Det er mulig for avsenderen å konfigurere en ny påminnelse, som da må kanselleres.

Hvis du ikke ønsker å signere avtalen, kan du vurdere å avslå avtalen.

Hvordan kan jeg avslå en avtale?

For å avslå en avtale (stoppe alle påminnelser og kansellere avtalen i systemet), bør mottakerne:

1. Åpne avtalen ved å velge Gå gjennom og signer-lenken.

2. Velg Alternativer-menyen øverst til venstre i avtalevinduet.

3. Velg Avslå signering fra Alternativer -menyen

Avslå å signere

4. Oppgi en årsak for å kansellere avtalen hvis du blir bedt om det.

5. Velg Avslå for å avslå deltakelse og si opp avtalen.

Siden oppdateres for å indikere at mottakeren har avslått.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet