Feilsøking og hjelp

E-signering av et dokument er raskt og enkelt. Lær deg følgende:

Signer et dokument som er sendt til deg

eller

Bruk signaturen din på ditt eget dokument.

Finn ut hvordan du konfigurerer kontoen din i hurtigkonfigurasjonsguiden.

Følg disse hurtigtrinnene for å sende avtaler og innhente signaturer.

Finn ut hvordan du legger til signatur- og skjemafelt i et dokument.

Ja. For å finne ut hvordan du endrer hvem som signerer, tilbakestiller utløpsdatoen, kansellerer en avtale og angir påminnelser, se Administrer innhold.

Følg disse trinnene for å tilbakestille passordet.

Se denne instruksjonsvideoen for å finne ut hvordan du legger til nye brukere til kontoen din.

Du går til Gruppealternativer i Konto-fanen. Finn ut hvordan du oppretter og administrerer grupper i denne korte instruksjonsvideoen.

Ja. Du kan dele kontoen din med andre. Se Kontodeling mellom brukere.

Ja, hvis ditt bedriftsnettverk støtter SAML 2.0-protokollen.For mer informasjon, se Aktivere Single Sign-On med SAML.

Fellesskap

Bli med i samtalen.

Populære, relaterte fora