Feilsøking og hjelp

Vanlige oppgaver

Hvordan e-signerer jeg et dokument?

E-signering av et dokument er raskt og enkelt. Finn ut hvordan du signerer et dokument.

Hvordan konfigurerer jeg kontoen min?

Finn ut hvordan du konfigurerer kontoen din i hurtigkonfigurasjonsguiden.

Hvordan sender jeg et dokument til signering?

Følg disse hurtigtrinnene for å sende avtaler og innhente signaturer.

Hvordan legger jeg til et signaturfelt og andre felt til et dokument?

Finn ut hvordan du legger til signatur- og skjemafelt i et dokument.

Kan jeg kansellere en avtale jeg har sendt til signering eller endre hvem som skal signere?

Ja. For å finne ut hvordan du endrer hvem som signerer, tilbakestiller utløpsdatoen, kansellerer en avtale og angir påminnelser, se Administrer innhold.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet mitt?

Følg disse trinnene for å tilbakestille passordet.

Hvordan legger jeg til brukere til kontoen min?

Se denne instruksjonsvideoen for å finne ut hvordan du legger til nye brukere til kontoen din.

Hvordan oppretter jeg grupper i kontoen min?

Du går til Gruppealternativer i Konto-fanen. Finn ut hvordan du oppretter og administrerer grupper i denne korte instruksjonsvideoen.

Kan jeg la noen se mine avtaler?

Ja. Du kan dele kontoen din med andre. Se Kontodeling mellom brukere.

Støtter Adobe Sign Single Sign-On (SSO)?

Ja, hvis ditt bedriftsnettverk støtter SAML 2.0-protokollen.For mer informasjon, se Aktivere Single Sign-On med SAML.

Fellesskap

Bli med i samtalen.

Populære, relaterte fora