Legge til brukere i en gruppe

Flerbrukerkontoer for Adobe Sign kan ha grupper. Med dette alternativet kan administratoren for kontoen (eller gruppen) angi bestemte innstillinger eller tidssoner for hver gruppe. Innstillingene påvirker brukere i disse gruppene og skaper en unik opplevelse for ulike avdelinger eller team.

Det er enkelt å legge til brukere i grupper, og du kan flytte dem etter egne behov.

Hurtigtrinn

1. Gå til Konto -siden som konto- eller gruppeadministrator.
  2. Klikk på Grupper.
  3. Klikk på Navnet på gruppen.
  4. Klikk på Gruppe-innstillinger.
  5. Klikk på Brukere i gruppe.
    1. Du oppretter en bruker ved å klikke på plusstegnet øverst til høyre i dialogboksen og deretter klikke på Opprett en bruker.
    2. Klikk på personikonet øverst til høyre for å tildele brukere til gruppen.
  6. Oppgi informasjon om brukeren (Opprett en bruker) eller merk av for brukere som skal legges til (Tilordne brukere til denne gruppen).
  7. Klikk på Lagre (Opprett en bruker) eller på Tildel (Tilordne brukere til denne gruppen).

Trinn for trinn

1. Logg på og gå til Konto -siden som konto- eller gruppeadministrator. Klikk på Grupper og deretter på Navnet på gruppen du vil legge til en bruker i.

2. Klikk på Gruppe-innstillinger.

Nav to Groups
  3. Klikk på Brukere i gruppe.

• Klikk på plussikonet øverst til høyre for å opprette en ny bruker.
      • Skriv inn e-postadressen og navnet til brukeren du vil opprette.
      • Klikk på Lagre.
    • Klikk på personikonet øverst til høyre for å tildele en eksisterende bruker.
    Add users
  4. Når du tilordner en eksisterende bruker, oppdateres vinduet til å vise de aktive brukerne i kontoen som ikke er i gruppen.

• Klikk én gang på en bruker, og Velg-koblingen vises øverst i listen
    • Klikk på Velg eller dobbeltklikk på brukeren for å nominere dem til å bli flyttet til gruppen
    Select users to move to the new group

Merk:

Hvis brukeren du vil tildele, ikke vises i listen, klikker du på Alternativer-menyen helt øverst til høyre (de tre linjene oppå hverandre). Velg deretter Vis alle brukere.

5. Når alle brukerne er valgt, klikker du på Tilordne-knappen

4. Assign USers

Du kommer tilbake til Gruppe-siden der alle brukerne nå vises i gruppen

5. Added User