Laste opp bilder til topp- og bunntekst

Kontoadministratoren kan laste opp bilder til topp- og bunntekst i e-post for å tilpasse og merkeprofilere kontoen. Disse bildene vises i e-postmeldingene til signerere og deltakere.

Merk:

Hvis du har problemer med å få bildet til å vises riktig, kontrollerer du at bildet du bruker, er nøyaktig 600 piksler bredt og opptil 200 piksler høyt. Du må også påse at det er i JPG-, GIF- eller PNG-format.

Last ned malen nedenfor for å få hjelp til å gi logoen riktig størrelse.

Last ned

Administratorer kan også legge til bunntekst i utgående e-post i tillegg til bilder.

Hurtigtrinn

Legge til bunntekst

1. Klikk på den store tekstboksen og skriv eller lim inn bunnteksten.
  2. Merk av hvis du vil at brukere i kontoen skal definere sine egne bunntekster og overstyre kontostandarden. Brukere kan definere dette via sine personlige innstillinger

Legge til bilder

1. Gå til Konto-siden som administrator.
  2. Gå til Kontoinnstillinger > E-post-innstillinger
  3. Klikk på Last opp.
  4. Finn og velg bildet du vil bruke, og klikk på Åpne.
  5. Gjenta etter behov for enten topptekst eller bunntekst.
  6. Klikk på Fjern for å fjerne bildet.

Trinn for trinn

1. Logg på som kontoadministrator, og gå til Konto > Kontoinnstillinger > E-post-innstillinger

Nav to email settings
  2. Klikk på Last opp, velg bildet du vil bruke og klikk på Åpne.

Upload new Image
  3. Sjekk bildet og klikk på Lagre.

Save Image