E-postkomponenten for Adobe Sign for Salesforce vil fungere i Microsoft Outlook Web App (OWA), Outlook 2016, Outlook for Mac 2016 eller Outlook 2013. Den samme komponentpakken fungerer også for Gmail for Work-integrasjon.

Forutsetninger

Du må ha Adobe Sign for Salesforce v.18.37 eller nyere installert

SFDC AS Version

Mitt domene må ære konfigurert (se Registrere mitt domene i hjelpen for Salesforce.com).

Merk:

Husk på at hvis du registrerer et nytt domenenavn, anbefales det at du ikke har et svært langt domenenavn siden den sikre nettadressen kan overskride grensen på 255 tegn som Adobe Sign har for nettadresser for tilbakekall.

Installasjon

1. Klikk her for å få tilgang til Adobe Sign-komponentpakken i Salesforce AppExchange.
  2. Klikk på Få det nå-knappen.
  3. Velg riktig alternativ for pålogging.
  • Hvis du allerede har en Salesforce-konto, velger du Logg på AppExchange
    • Angi legitimasjonen når du blir bedt om det
  • Hvis du ikke har en konto, velger du Jeg har ingen pålogging.
    • Du blir bedt om å opprette en Salesforce-konto.
    • Når du er ferdig, gjentar du trinn 1 og 2 for å logge på med legitimasjonen.
Install To Choice

4. Når du blir bedt om det, velger du hvilket miljø å installere i, Produksjon eller Sandbox

5. Se gjennom installasjonsinformasjonen og vilkårene og betingelsene:

• Merk av for vilkår og betingelser for å bekrefte at du har lest og godtar betingelsene
  • Klikk på Bekreft og installer!  for å starte installasjonen
TOC

6. Når du blir bedt om å logge på Salesforce-organisasjonen, angir du brukernavnet og passordet og klikker deretter på Logg på Salesforce.

7. Når Installer Adobe Sign-siden vises

• Velg Installer for alle brukere
  • Klikk på Installer
Install for all users

Konfigurere Lightning for Outlook

1. Når installasjonen er fullført, kontrollerer du at du viser Salesforce ved hjelp av Lightning-sideoppsettet

2. Gå til: Oppsett > E-post > Lightning for Outlook

• Aktiver "Aktiver Lightning for Outlook"
  • Aktiver "Tilpass innhold med App Builder"
NAv to Outlook-Maarked

3. Rull ned til Ruter for e-postapplikasjon

4. Klikk på Ny (eller Rediger hvis du har en eksisterende rute du vil bruke)

Gmail edit pane

5. I sideoppsettet for rute for e-postapplikasjon legger du til den egendefinerte AgreementMailComponent.

• Du kan fjerne hvilke som helst av de andre eksisterende komponentene ved behov
Add the object-rebranded

6. Sett Avtalemal-feltet til malen du bil bruke, eller -- Ingen --

• Du velge en verdi for at det ikke skal vises en feilmelding
  • Dette er malen som brukes når brukeren klikker på Send ny avtale-knappen i e-postgrensesnittet
  • Hvis -- Ingen -- er valgt, brukes standard avtaleside, ikke "standardmalen" som er definert i fanen Avtalemaler
  • Avtalemaler som har en hovedobjekttype definert kan ikke brukes. Det vil oppstå en feil ved forsøk på å bruke en slik mal
Set template-rebranded

7. Klikk på Lagre øverst til høyre i vinduet

8. Hvis det vises et popup-vindu med meldingen Side lagret, klikker du på Aktiver-knappen

Accept the page layout

9. Tilordne ruten for e-postapplikasjon til én (eller flere) av Salesforce-profilene, eller velg alternativet for å sette som standard, og klikk på Neste

Set profiles

10. Se gjennom tilordningen av malen, og klikk på Aktiver

Activate

Når ruten for e-postapplikasjon er konfigurert og aktivert, er den klar til bruk av sluttbrukerne for tilkobling av e-postklientene

Konfigurere Lightning for Gmail

1. Når installasjonen er fullført, kontrollerer du at du viser Salesforce ved hjelp av Lightning-sideoppsettet

2. Gå til: Oppsett > E-post > Lightning for Gmail

• Aktiver "Aktiver Lightning for Gmail"
  • Aktiver "Tilpass innhold med App Builder"
Nav to Gmail settings

3. Rull ned til Ruter for e-postapplikasjon

4. Klikk på Ny (eller Rediger hvis du har en eksisterende rute du vil bruke)

Gmail edit pane - Copy

5. I sideoppsettet for rute for e-postapplikasjon legger du til den egendefinerte AgreementMailComponent.

○ Du kan fjerne hvilke som helst av de andre eksisterende komponentene ved behov

Add the object-rebranded - 2

6. Sett Avtalemal-feltet til malen du bil bruke, eller -- Ingen --

• Du velge en verdi for at det ikke skal vises en feilmelding
  • Dette er malen som brukes når brukeren klikker på Send ny avtale-knappen i e-postgrensesnittet
  • Hvis -- Ingen -- er valgt, brukes standard avtaleside, ikke "standardmalen" som er definert i fanen Avtalemaler
  • Avtalemaler som har en hovedobjekttype definert kan ikke brukes. Det vil oppstå en feil ved forsøk på å bruke en slik mal
Set template-rebranded - 2

7. Klikk på Lagre øverst til høyre i vinduet

8. Hvis det vises et popup-vindu med meldingen Side lagret, klikker du på Aktiver-knappen

Accept the page layout - Copy

9. Tilordne ruten for e-postapplikasjon til én (eller flere) av Salesforce-profilene, eller velg alternativet for å sette som standard, og klikk på Neste

Set profiles - Copy

10. Se gjennom tilordningen av malen, og klikk på Aktiver

Activate - Copy

Når ruten for e-postapplikasjon er konfigurert og aktivert, er den klar til bruk av sluttbrukerne for tilkobling av e-postklientene

Valgfritt – Undertrykk "Send ny avtale"

Den installerte komponenten inkluderer som standard en Send ny avtale-knapp som lar brukere åpne en ny avtale i Salesforce fra e-postklienten.

Denne knappen kan fjernes fra komponenten slik:

1. Gå til: Oppsett > Plattformverktøy > Egendefinert kode > Egendefinerte innstillinger

2. Klikk på Administrer-handlingen ved siden av E-postinnstillinger for Adobe Sign

Custom Settings - Maarked

3. Siden Egendefinerte innstillinger åpnes. Klikk på Ny

Custom Setting - New

4. Siden Rediger innstillinger åpnes. Merk av ved siden av Skjul Send avtale

Edit Setting

5. Klikk på Lagre

Slette user:exchange-relasjonen

Når brukere godkjenner mot Salesforce gjennom e-postklienten, logges og håndheves relasjonen fra Salesforce.

Brukere godkjenner fra e-postklienten mot Salesforce.

På siden med e-postinnstillinger (for Outlook eller Gmail), vil Salesforce logge og knytte Salesforce-brukernavnet til e-postadressen for Exchange som oppretter den godkjente relasjonen.

Salesforce håndhever en en-til-en-relasjon for brukernavn. Hvis en bruker prøver å godkjenne mot et annet brukernavn fra en e-postadresse for Exchange som allerede har en oppføring, blir de nektet godkjenning.

Administratorer i Salesforce kan slette relasjonen og tvinge brukeren til å godkjenne på nytt.

Delete user relation

I e-postkomponenten for Salesforce kan brukere logge av, noe som sletter denne relasjonen.

Log Out