E-postkomponenten for Adobe Sign for Salesforce er kompatibel med Microsoft Outlook Web App (OWA), Outlook 2016 og Outlook for Mac 2016.

Oversikt

En Salesforce-administrator må først konfigurere komponenten på Salesforce-siden. Når dette er fullført, trenger sluttbrukeren bare å aktivere e-posttillegget, godkjenne mot Salesforce og deretter klikke på en e-postmelding.

Tillegget for Adobe Sign for Salesforce lar en bruker klikke på en e-post i e-postklienten og opprette en liste over relaterte avtaler basert på e-postadressene som finnes i den valgte e-postmeldingen.

Brukere kan også sende nye avtaler, sende påminnelser eller til og med avbryte en avtale direkte fra e-postklienten.

Aktivere e-postklienten

Hver enkelt bruker må aktivere Salesforce-tillegget for e-postklienten. Hvis de skrivebords- og webbaserte e-postklientene brukes, må begge aktiveres i sine respektive miljøer.

Aktivere tillegget for OWA-klienter (webbaserte)

1. Logg på 365 Outlook-kontoen, og velg E-post-alternativet

2. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre på skjermen

3. Velg Behandle integreringer-alternativet for å laste inn siden Tillegg for Outlook

Manage Integrations

4. Skriv inn Salesforce i søkeboksen øverst til venstre, og klikk på søkeikonet

5. Til høyre for alternativet Salesforce Lightning for Outlook klikker du på knappen for å slå integreringen

• Når dette er fullført, skal du se Lagt til nedenfor integreringen
365 Plugin

6. Lukk Tillegg-siden

7. Klikk på en e-postmelding, og et lite Salesforce-ikon vises øverst i meldingsteksten i e-postmeldingen

Outlook Email-marked

8. Klikk på Salesforce-ikonet for å åpne tilleggspanelet, som viser en Logg på Salesforce-knapp

OWA Authentication

9. Klikk på Logg på Salesforce-knappen

• Et popup-vindu for godkjenning vises og ber deg om å angi Salesforce-legitimasjonen

10. Angi Salesforce-legitimasjonen for godkjenning, og klikk på Logg på

OWA Credentials

11. Popup-vinduet oppdateres til et bekreftelsesvindu. Klikk på Bekreft for å fullføre integreringen.

OWA Confirmation

Når konfigurasjonen er fullført, kan du åpne Salesforce-panelet ved å klikke på Salesforce-ikonet øverst i meldingsteksten i e-postmeldingen.

Aktivere e-posttillegget for Outlook-klienter for skrivebordet

1. Åpne Outlook-applikasjonen for skrivebordet

2. Klikk på Store-ikonet for å åpne siden Tillegg for Outlook

Add in store

3. Skriv inn Salesforce i søkeboksen øverst til venstre, og klikk på søkeikonet

4. Til høyre for alternativet Salesforce Lightning for Outlook klikker du på knappen for å slå integreringen

• Når dette er fullført, skal du se Lagt til nedenfor integreringen
  • Et nytt Vis-ikon legges til på båndet for Salesforce-tillegget
desktop Plugin

5. Lukk Tillegg-siden

6. Klikk på Vis-ikonet for Salesforce på Outlook-båndet

MS Desktop Log in button

7. Klikk på Logg på Salesforce-knappen.

• Det vises et popup-vindu for Salesforce-legitimasjonen
MS Desk Credentials

8. Godkjenn mot Salesforce

• Popup-vinduet oppdateres til en bekreftelse

9. Klikk på Bekreft for å fullføre integreringen

desktop Confirmation

Når konfigurasjonen er fullført, kan du åpne Salesforce-panelet ved å klikke på Vis-ikonet for Salesforce på Outlook-båndet.

Behandle avtaler i applikasjonsvinduet

Når tillegget er aktivert, kan du klikke på en e-post og se gjennom avtalene som er knyttet til deltakerne i e-posttråden.

Merk:

Tillegget inkluderer avtaler for alle identifiserte e-postadresser i e-postmeldingen. Dette omfatter alle parter som e-posten ble sendt direkte til som mottok en kopi.

Klikking på Salesforce-ikonet (øverst i meldingsteksten i e-postmeldingen eller på Outlook-båndet) åpner tilleggspanelet og viser avtalene.

Outlook SFDC Panel-marked-rebranded

Øverst i panelet vises antall avtaler for eksempel Avtaler (6)

Opptil fem avtaler vises som standard, og hvis flere er tilgjengelig, vises en Vis alle-kobling nederst i listen.  Klikk på Vis alle-koblingen aktiverer et rullevindu for å se gjennom den fullstendige listen over avtaler.

View All Link-rebranded

Avtalelisten er sortert basert på avtalestatus. Sorteringsrekkefølge:

• Før sending / utkast
  • Ute til signering / Ute til godkjenning / Venter på medsignatar / Godkjenning
  • Godkjent / Signert
  • Avbrutt / Avslått / Utløpt

Avtaler sorteres i inndelinger etter Dato sendt med den nyeste øverst.

Klikking på avtalenavnet åpner en ny fane i Salesforce og viser hele avtalen.

Tilgjengelige handlinger

Tilleggspanelet gjør mer enn å bare vise avtalene. Bruk av det menydrevne grensesnittet lar deg opprette nye avtaler og starte de vanligste oppgavene.

Send ny avtale-knappen er iøynefallende, men til høyre for avtalenavnet er en pil som åpner menylisten for flere handlinger.

Bare menyelementer som kan utføres er tilgjengelig i menylisten. En avtale med utkaststatus har bare Rediger og Slett som alternativer.

Forsiktig!

Det er ingen "Er du sikker?" -meldinger. Handlinger som velges fra menylisten, utføres umiddelbart.

Outlook Menu items-rebranded

Send ny avtale

Som forventet åpner Send ny avtale-knappen Salesforce i en ny fane, og starter en ny avtale.  Adressen til e-postavsenderen importeres automatisk til avtalemalen.

Konfigurer avtalen som vanlig.

Menyalternativ: Rediger

Klikking på Rediger-alternativet i menylisten, åpner en ny fane og åpner avtalen i Salesforce.

Menyalternativ: Slett

Slett-alternativet i menylisten fullfører to oppgaver:

• Avbryter avtalen i Adobe Sign
  • Sletter avtaleoppføringen fra Salesforce

Menyalternativ: Signer

Signer-alternativet er bare tilgjengelig når det er din tur til å signere avtalen.

Klikking på Signer åpner avtalen for deg, slik at du kan se gjennom og signere.

Menyalternativ: Påminn

Klikking på Påminn i menylisten, sender umiddelbart en påminnelse til gjeldende signatar.

Menyalternativ: Avbryt

Avbryt-alternativet i menylisten avbryter transaksjonen i Adobe Sign og Salesforce.

I motsetning til Slett forblir Salesforce-oppføringen i Salesforce-avtalelisten med statusen Avbrutt

Menyalternativ: Vis

Vis-alternativet åpner et nytt vindu for å vise gjeldende status for avtalen.

Merk:

Alle menydrevne alternativer som ikke flytter deg til et Salesforce-vindu, rapporterer fullføring av den utførte handlingen øverst i avtalelisten

Outlook Action Confirmation-rebranded