Signere dokumenter

Signering er en av hovedfunksjonene i Adobe Sign. De forskjellige signeringsmetodene er beskrevet nedenfor.

Signere via e-postkobling eller når pålogget

Dette er den vanlige prosessen for å signere dokumenter som sendes til deg via Adobe Sign.

Via e-postkobling

1. Klikk koblingen i e-posten Vennligst e-signer [dokumentnavn].
  2. Klikk i feltene, og skriv inn eventuell forespurt informasjon.
  3. Klikk i signaturfeltet. Det vises et popup-vindu.
  4. Skriv inn navnet ditt i Navn-feltet øverst i popup-vinduet. Se gjennom den genererte signaturen, eller klikk tegneikonet og tegn signaturen med musen.
  5. Klikk Bruk.
  6. Klikk Klikk for å signere-knappen.

Når du er logget på Adobe Sign

1. Gå til Behandle-siden.
  2. Dobbeltklikk en avtale under inndelingen Venter på at jeg skal signere.
  3. Klikk i feltene, og skriv inn eventuell forespurt informasjon.
  4. Klikk i signaturfeltet. Det vises et popup-vindu.
  5. Skriv inn navnet ditt i Navn-feltet øverst i popup-vinduet. Se gjennom den genererte signaturen, eller klikk tegneikonet og tegn signaturen med musen.
  6. Klikk Bruk.
  7. Klikk Klikk for å signere-knappen.

Bare jeg signerer

Bruk denne prosessen når du må signere et dokument og deretter sende de til andre. Denne arbeidsflyten lar deg ikke få signaturer fra andre.

1. Gå til dashboardsiden, og klikk Bare jeg signerer.
  2. Oppgi e-postadressen til personen du vil sende dokumentet til.
  3. Dra og slipp, legg ved eller velg et dokument å sende.
  4. Merk av for alternativet Preview, position signatures or add form fields (Forhåndsvis, plasser signaturer eller legg til skjemafelt).
  5. Klikk Neste.
  6. Dra og slipp nødvendige felt til dokumentet.
  7. Klikk Signer og send etterpå.
  8. Fyll ut feltene, og bruk signaturen din.
  9. Klikk Klikk for å signere.

Merk:

Hvis du foretrekker en mer detaljert forklaring av prosessen, finner du den fullstendige trinnvise fremgangsmåten her!

Signere via iOS- eller Android-appen

Adobe Sign-applikasjonen for iOS og Android lar deg signere avtaler på samme måte som webapplikasjonen gjør.

1. Logg på applikasjonen med legitimasjonen din for Adobe Sign.
  2. Berør alternativet Venter på at jeg skal signere til venstre i skjermbildet.
  3. Berør avtalen du vil signere.
  4. Berør Åpne og signer øverst til høyre.
  5. Berør felt for å skrive inn forespurt informasjon.
  6. Berør signaturfelt for å signere og tegne signaturen din med fingeren eller penn.
  7. Berør Bruk-knappen.
  8. Berør Fullfør e-signering øverst til høyre.