Endre gruppeinnstillinger

Grupper har bestemte innstillinger som kan endre hvordan brukere i gruppen bruker Adobe Sign. Disse endringene kan bare gjøres av gruppens administrator eller kontoadministrator.

Hurtigtrinn

Bruke standard brukergrensesnitt for administrator

1. Logg på som administrator (gruppe eller konto), og gå til Konto-siden.
  2. Gå til Brukere og grupper.
  3. Klikk Vis grupper.
  4. Klikk navnet på gruppen.
  5. Klikk Klikk her-koblingen.

Bruke det nye brukergrensesnittet for administrator

(Obs! Det nye brukergrensesnittet tillater at flere innstillinger kan overstyres enn i det gamle brukergrensesnittet.)

1. Logg på som administrator (gruppe eller konto), og gå til Konto-siden.
  2. Klikk Grupper til venstre.
  3. Klikk navnet på gruppen.
  4. Klikk Gruppeinnstillinger.
  5. Til venstre velger du innstillingen du vil overstyre på gruppenivå.
  6. Merk av for Overstyr kontoinnstillingene for denne siden.
  7. Angi innstillingene du vil bruke
  8. Lagre endringene

Trinn for trinn (standard brukergrensesnitt)

1. Konto- og gruppeadministratorer (som er gitt tillatelse) kan endre disse innstillingene for gruppen ved å logge på og gå til Konto > Grupper

Når du er på Grupper-siden, dobbeltklikker du et gruppenavn for å åpne konfigurasjonsalternativene.

Nav to new group
  2. Når alternativene for gruppekonfigurasjon er åpne, ser du en liste over undermenyer for innstillinger til venstre (som på kontonivå).

Klikk på et undermenyelement for å laste inn siden for disse innstillingene.

Legg merke til at det øverst på siden er en avmerkingsboks for å overstyre kontoinnstillingene for denne siden

• Alle grupper arver som standard innstillingene sine fra kontoen. Når du merker av for dette alternativet, tillater du ar den arvede verdien erstattes med gruppenivåinnstillingen du konfigurerer

Enabled group level settings
  3. Når du har fullført justering av innstillingen, klikker du på Lagre

Save Edits

Merk:

Ikke alle innstillinger kan redigeres på gruppenivå, bare på kontonivå.