Erstatte lagret signatur

Når du har brukt signaturen i et dokument, lagrer Adobe Sign den signaturen som standardsignaturen din. Lær deg hvordan du fjerner den lagrede signaturen og legger inn en ny.

1. Logg på Adobe Sign-kontoen og klikk kategorien Behandle.

2. Dobbeltklikk på transaksjonen under Waiting for Me to Sign (Venter på at jeg skal signere).

3. Klikk for å bruke signaturen.

Klikk for å bruke signaturen
  4. Klikk på den lille, blå X-en øverst til høyre for å slette signaturen som allerede er brukt.

Klikk det lille blå X-tegnet
  5. Klikk i den blå boksen for å legge inn den nye signaturen.

6. Legg inn den nye signaturen.

Legg inn den nye signaturen