Sende dokumenter til signering

Hurtigtrinn

1. Logge på Adobe Sign.
  2. Trykk Send til signering.
  3. Trykk Legg til dokument.
  4. Legg til ett eller flere dokumenter.
  5. Trykk Ferdig.
  6. Trykk Mottakere.
  7. Angi én eller flere e-postadresser, eller trykk bla gjennom-ikonet for å velge noen fra kontaktlisten.
  8. Trykk kontaktikonet for å endre standard underskrivertype og ID-bekreftelsesmetode.
  9. Trykk Ferdig.
  10.  Trykk Melding.
  11. Rediger dokumentnavnet eller meldingen etter behov.
  12. Trykk Ferdig.
  13. Trykk Alternativer for å angi passord, endre språk eller redigere skjemafelt:
  •  Trykk Angi passord for å passordbeskytte dokumentet. Angi passordet to ganger.
  • Endre språk ved å trykke rullegardinlisten Språk og velge et nytt språk.
  • Merk av for Forhåndsvis, plasser signaturer eller legg til skjemafelt for å redigere skjemafeltene.
  1. Trykk Ferdig.
  2. Trykk  Send til signering-ikonet.
  3. Hvis du velger å legge til eller redigere felt, endrer du dokumentet ved behov når det lastes inn på nytt.
  4. Trykk  Send til signering-ikonet.

Fremgangsmåte med skjermbilder

1. Logge på Adobe Sign.
  2. Trykk Send til signering.
  1. Trykk Legg til dokument.
  2. Legg til ett eller flere dokumenter.
  3. Trykk Ferdig.
  4. Trykk Mottakere.
  5. Angi én eller flere e-postadresser, eller trykk bla gjennom-ikonet for å velge noen fra kontaktlisten.
  1. Skyv Fullfør i rekkefølge til deaktivert hvis du ikke vil kreve signering i samme rekkefølge som listen over mottakere.
  2. Hvis du vil angi underskrivers rolle eller godkjenningsmekanisme, trykker du underskriverikonet.
  1. Angi underskrivers rolle. En delegerende (eller representant) kan angis for underskriver eller godkjenner.
  1. Hvis du vil endre standard ID-bekreftelsesmetode, velger du Passord, Telefon eller KBA (kunnskapsbasert godkjenning).
  1. Trykk Ferdig.
  2. Hvis du vil tilpasse e-postmeldingen, trykker du Melding.
  3. Rediger dokumentnavnet eller meldingen etter behov.
  4. Trykk Ferdig.
  5. Trykk Alternativer for å angi passord, endre språk eller redigere skjemafelt.
  • Trykk Angi passord for å passordbeskytte dokumentet. Angi passordet to ganger.
  • Endre språk ved å trykke rullegardinlisten Språk og velge et nytt språk.
  • Merk av for Forhåndsvis, plasser signaturer eller legg til skjemafelt for å redigere skjemafeltene.
  1. Trykk Ferdig.
  1. Trykk Send til signering-ikonet.
  2. Hvis du velger å legge til eller redigere felt, endrer du dokumentet ved behov når det lastes inn på nytt.
  3. Trykk Send til signering-ikonet på nytt.