I Adobe Sign er det flere metoder for å legge inn signaturen som skal brukes i et dokument.

• Du kan skrive inn navnet ditt og bruke standardskriften for signaturer i Adobe Sign.
  • Du kan tegne din egen signatur med musen.
  • Du kan laste opp et bilde av signaturen.

Skriv

1. Åpne et dokument som skal signeres, og klikk signaturfeltet for å legge inn signaturen.

click_to_sign1
  2. Skriv navnet du vil bruke som signatur, og klikk Bruk.

Visning av signaturpanelet med Skriv inn-alternativet uthevet

Merk:

Når du har lagt inn signaturen, lagrer Adobe Sign den og bruker den på alle signaturfelter du klikker på.

Skriv

1. Åpne et dokument som skal signeres, og klikk på signaturfeltet for å legge inn signaturen.

click_to_sign2
  2. Klikk Skriv øverst i dialogboksen.

3. Tegn signaturen og klikk på Bruk.

Visning av signaturpanelet med Tegn-alternativet uthevet

Last opp et bilde

Last opp et bilde av signaturen:

1. Logg på Adobe Sign-kontoen, og gå til Konto > Personlige preferanser > Min signatur (eller søk etter Min signatur)
  2. Klikk Last opp under Den lagrede signaturen din.
  3. Last opp et bilde eller stempel av signaturen.
Visning av Min signatur-inndelingen i kategorien Personlige preferansert i Adobe Sign

Merk:

Signaturstørrelsen justeres etter størrelsen på signaturfeltet i hvert dokument.

• Minste anbefalte størrelse: 60 piksler høy og opptil 600 piksler bred.
  • Støttede formater: PNG, JPG, GIF, BMP.