En feil oppstår når du sender avtaler fra Salesforce Integration

Den konfigurerte eksterne programautorisasjonen for Adobe Sign er ugyldig. Gå til Admin-siden i Adobe Sign og godkjenn Adobe Sign-programmet på nytt.Kontakt administratoren for å få hjelp.

Adobe Sign-handlinger

Miljø

Salesforce Integration

Årsak

Adobe Sign-programmet må godkjennes på nytt.

Løsning

Start installasjonsveiviseren og konfigurer kontoen med Adobe Sign på nytt.

1. Klikk på Adobe Sign-admin > Start installasjonsveiviseren.
  2. Logg på adminkontoen til Adobe Sign.

Tilleggsinformasjon

Merk:

Bare Salesforce-admin kan kjøre veiviseren.