Den konfigurerte eksterne programautorisasjonen for Adobe Sign er ugyldig

En feil oppstår når du sender avtaler fra Salesforce Integration

Den konfigurerte eksterne programautorisasjonen for Adobe Sign er ugyldig. Gå til Admin-siden i Adobe Sign og godkjenn Adobe Sign-programmet på nytt.Kontakt administratoren for å få hjelp.

Adobe Sign-handlinger

Miljø

Salesforce Integration

Årsak

Adobe Sign-programmet må godkjennes på nytt.

Løsning

Start installasjonsveiviseren og konfigurer kontoen med Adobe Sign på nytt.

1. Klikk på Adobe Sign-admin > Start installasjonsveiviseren.
  2. Logg på adminkontoen til Adobe Sign.

Tilleggsinformasjon

Merk:

Bare Salesforce-admin kan kjøre veiviseren.