Låse opp en signert PDF-fil

Denne artikkelen viser deg hvordan du deaktiverer denne funksjonen.

Miljø

Adobe Sign

Fremgangsmåte

Som standard er alle signerte PDF-filer forseglet med et tilfeldig passord slik at de ikke kan endres.

Dokumentkryptering styres av en back-end-innstilling, som brukerstøtten kan endre til et passord du velger.

Send en støtteforespørsel om å installere et kjent passord for kontoen din. Du må oppgi passordet du vil bruke (bare bokstaver og tall, ingen spesialtegn).

Tilleggsinformasjon

Dette PDF-forseglerpassordet brukes når PDF-filen lastes ned (eller legges ved den endelige e-postmeldingen), så alle ny passordverdier gjelder bare for PDF-filer som lastes ned / legges ved etter at passordet er installert.

Når opplåsingspassordet er installert, kan du følge disse trinnene for å låse opp PDF-filen:

1. Last ned en ny kopi av PDF-filen (ved å bruke det nye forseglerpassordet)
  2. Åpne PDF-dokumentet
  3. Klikk på hengelåsikonet øverst til venstre på siden
  4. Klikk på denne koblingen: Tillatelsesdetaljer
  5. Velg Ingen sikkerhet fra rullegardinmenyen Sikkerhetsmetode.
  6. Tast inn opplåsingspassordet og klikk på OK tre ganger

Nå kan du gjøre eventuelle redigeringer i filen.