Låse opp en signert PDF-fil

Denne artikkelen viser deg hvordan du deaktiverer denne funksjonen.

Miljø

Adobe Sign

Fremgangsmåte

Som standard er alle signerte PDF-filer forseglet med et tilfeldig passord slik at de ikke kan endres.

Dokumentkryptering styres av en innstilling på serversiden, som sukseslederen eller støtterepresentanten kan endre til et passord du velger.

Kontakt suksesslederen din (eller send inn en støtteforespørsel) med en forespørsel om å installere et kjent passord for kontoen din. Du må oppgi passordet du vil bruke (bare bokstaver og tall, ingen spesialtegn).

Tilleggsinformasjon

Dette PDF-forseglerpassordet brukes når PDF-filen lastes ned (eller legges ved den endelige e-postmeldingen), så alle ny passordverdier gjelder bare for PDF-filer som lastes ned / legges ved etter at passordet er installert.

Når opplåsingspassordet er installert, kan du følge disse trinnene for å låse opp PDF-filen:

1. Last ned en ny kopi av PDF-filen (ved å bruke det nye forseglerpassordet)
  2. Åpne PDF-dokumentet
  3. Klikk på hengelåsikonet øverst til venstre på siden
  4. Klikk på denne koblingen: Tillatelsesdetaljer
  5. Velg Ingen sikkerhet fra rullegardinmenyen Sikkerhetsmetode.
  6. Tast inn opplåsingspassordet og klikk på OK tre ganger

Nå kan du gjøre eventuelle redigeringer i filen.