Kundestøtteressurser for Adobe Acrobat Sign

Hvordan kontakte kundestøtte

Alle saker må sendes inn via en administrator (gruppe- eller kontonivå) - Sluttbrukere (i flerbrukerkontoer) må kontakte gruppe- eller kontoadministratorene for å sende inn nye støtteforespørsler. Bare administratorer har myndighet til å be om endringer til systemet. Ved å begrense oppretting av nye saker til kun administratorer, er det mindre jobb for å få godkjenning til å starte korrigerende arbeid.

Administratorer kan be om at andre parter/brukere blir inkludert som bidragsytere i saken ved å:

• Inkludere e-postadressen(e) når saken opprettes
  • Sende kopi til andre brukere når de svarer på saks-e-post
  • Videresende en saks-e-post til en annen bruker, og få vedkommende til å bruke den e-postadressen til å svare supportteamet

For Adobe Acrobat Sign-assistanse:

1. Åpne kundestøttemiljøet:

Kundestøtteikon

Det er to forskjellige Kontakt kundesupport-opplevelser:

2. Klikk på Kundestøtte-fanen.

3. Velg Opprett sak.

• Velg Administrasjon for administratorrelaterte forespørsler som SSO, brukersynkronisering, verktøy og så videre.
  • Velg Produkt for forespørsler som er relatert til et spesifikt produkt (følg skjermbildene og skriv inn all relevant informasjon - prioritet, produkt og så videre.

Alternativer for Chat og Telefon kan også være tilgjengelige.

Kundestøtte-fanen i Admin Console

2. Klikk på Start her under Åpne en støttesak.

3. Velg Støtteforespørsel.

Alternativer for chat og telefon kan også være tilgjengelige.

Kundestøtte i den eldre Adobe Sign-portalen

Hva du skal ta med i ditt tilfelle

Hvert problem krever at du oppgir informasjon som lar oss starte undersøkelsen.

Nedenfor er vanlige støttekategorier med en liste over foreslåtte punkter som ofte er nødvendige for raskt å isolere problemet:

• E-postadressen til brukeren som sender
  • Den opprinnelige filen som lastes opp og/eller navnet på bibliotekmalen som brukes.
    • Ble felt lagt til i redigeringsverktøyet i appen?
    • Ble det brukt forhåndsutfylte felt?
  • En beskrivelse av mottakerlisten
    • Antall mottakere
    • Roller
    • Godkjenningstyper
  • En beskrivelse av feilen/problemet (bilder hvis mulig)
  • Kan problemet reproduseres, og hvor ofte?
  • E-postadressen til brukeren som sender
  • Avtalenavnet
  • Klokkeslett/dato da avtalen ble sendt
  • E-postadressen til mottakeren
  • På hvilket tidspunkt oppstod problemet i signeringsopplevelsen?
  • Hvis feilen er relatert til et felt:
    • Hvordan ble feltet brukt (redigering/PDF/tekstkode)?
    • Hva skjedde vs. det du forventet skulle skje?
    • En kopi av det opplastede skjemaet eller navnet på bibliotekmalen
  • En kopi av det opplastede dokumentet eller navnet på bibliotekmalen
  • E-postadressen til brukeren som laster opp
  • En beskrivelse av problemet vs. det du forventet
    • Bilder hvis mulig
  • API-innehaverens e-postadresse
  • E-postadresse til brukerne som sender
  • Et skjermbilde av API-loggen med feil
  • En liste over eventuelle integrasjoner som brukes (hvis aktuelt)
  • Navnet på integrasjonen (Salesforce, Dynamics og så videre)
  • En beskrivelse av den uventede virkemåten eller feilmelding (bilder hvis mulig)
  • En beskrivelse av arbeidsflyten som førte til feilen
  • Transaksjonsinformasjon (hvis tilgjengelig)
  • E-postadressen til brukeren som opplever virkemåten
  • Den opprinnelige filen som lastes opp og/eller navnet på bibliotekmalen som brukes.
    • Ble felt lagt til i redigeringsverktøyet i appen?
    • Ble det brukt forhåndsutfylte felt?
  • Detaljerte trinn for å replikere problemet
  • En beskrivelse av feilen/problemet (bilder hvis mulig)
  • Kan problemet reproduseres, og hvor ofte?
  • Er det et transaksjonsnummer?

Anbefalte fremgangsmåter

Kjente problemer

Når du åpner Hjem- eller Behandle-siden, er siden helt tom.

Test: Forsøk å laste denne siden: https://documentcloud.adobe.com/

• Hvis du ikke får lastet inn https://documentcloud.adobe.com/, kan du ta kontakt med den interne nettverksadministratoren for sammen å få hevet blokkeringen av documentcloud.adobe.com -domenet og eventuelle andre nettverksdomener som filtreres av sikkerheten din.
  • Hvis du kan åpne koblingen over, kontakter du kundestøtte.

Noen mottakere kan oppleve at banneret for godtakelse av informasjonskapsler blokkerer knappen Klikk for å signere når de har fullført aktivitetene i avtalen.

Mottakerne må godta informasjonskapselvarslet (ved å tilpasse tillatelsene for informasjonskapsler eller aktivere alle informasjonskapsler).

Når kravet for informasjonskapsler er oppfylt, vil knappen Klikk for å signere vises på samme skjermplassering:

Godtakelse av informasjonskapsel blokkerer knappen Klikk for å signere

Vanlige spørsmål: Generelt

Basert på GDPR-kravet om å innhente brukertillatelse før data lagres på brukerenheten, kan noen brukere oppleve en eller flere forespørsler om å aktivere informasjonskapsler:

Forespørsel om informasjonskapsler

• Brukere som har tilgang til Acrobat Sign fra landene som håndhever GDPR, må aktivere kjernetjeneste-informasjonskapsler
    • Informasjonskapsler for ytelse og personlig reklame kan aktiveres eller deaktiveres ved å klikke på Tilpass-knappen
    • Informasjonskapsler kan behandles når som helst ved å klikke på lenken Informasjonskapselytelse nederst til høyre på alle Acrobat Sign-nettsider:
Informasjonskapselbehandler

Når rotdomenet er annerledes på en sideomdirigering, blir brukeren bedt om å aktivere informasjonskapsler igjen (for det nye domenet)

• Brukere i kontoer som migrerer til adobesign.com-domenet (fra echosign.com), må kanskje konfigurere informasjonskapslene sine to ganger, da hvert domene må plassere unike informasjonskapsler
    • Kontoer som migrerer tilbake til echosign.com, må kanskje også aktivere informasjonskapsler på nytt for det domenet

Brukere kan løse dette problemet ved å oppdatere bokmerkene sine til å peke til domenet adobesign.com i stedet for echosign.com

Rediger informasjonskapselen din

Merk:

En tidligere feil som førte til at informasjonskapselen ble vist på hvert sideskift (når rotdomenet holdt seg konstant), ble løst i septemberutgivelsen. Brukere skal ikke lenger se beskjeder når de flytter mellom sider (bare når de flytter mellom domener).

Vanlige spørsmål: E-post

Når et selskap setter opp et domene som “adobe.com”, er det DNS-poster som peker alle kall til adobe.com -domenet på en eller flere server-IP-adresser på internett. Det er også DNS-poster for e-post som peker til e-postservere for det domenet.

Hvis Acrobat Sign sendte e-post fra adobesign.com-serverne våre, men satte inn en «fra»-e-postadresse med et domene som ikke samsvarte med disse DNS-postene, løses ikke e-postdomenet i «fra»-adressen tilbake til domenets e-postservere og mottakeren av e-postserveren vil identifisere e-posten som søppelpost (dette er en vanlig måte å prøve å «lure» personer til å tro at de fikk en e-post fra en «kjent god» avsender).

Siden det ikke er mulig å endre senderserverne, er det ikke mulig å endre «fra»-e-postverdien på utgående e-post til noe annet enn adobesign.com.

• Merk: Svar til-verdien er e-postadressen til brukeren som opprettet avtalen, så svar på en Acrobat Sign-e-post vil rute tilbake til den opprettende brukeren

Vanlige spørsmål: Avtaler

1. Logg på Acrobat Sign og naviger til din Behandle-side.

2. Finn avtalen du ønsker, og enkeltklikk på den for å velge den.

• Feltet til høyre åpnes for å vise tilgjengelige handlinger.
  3. Last ned revisjonsrapporten til ditt lokale system.

Last ned revisjonsrapporten

4. Åpne den nedlastede PDF-filen.

• Transaksjons-IDen er øverst på siden i den grå toppteksten.
    Transaksjons-ID

Vanlige spørsmål: E-signaturer

Administratorer på konto- og gruppenivå kan konfigurere e-signaturfeltet for å legge til eller fjerne den blå signaturlinjen og den underliggende navn/dato-teksten til en e-signatur.

Den blå linjen kan også konfigureres til å forkortes for å passe bedre til den angitte signaturen.

Disse alternativene kan konfigureres i Signaturinnstillinger-delen av Acrobat Sign-administrasjonsmenyen.

Flere detaljer finner du her >

Konfigurere velformaterte signaturer

Vanlige spørsmål: Brukere/administratorer

• For kontoer som logger saker i Adobe Admin Console, klikk her.
  • Kontoer som logger saker i den eldre Acrobat Sign-portalen:
    • Logg på Acrobat Sign
    • Hold musepekeren over navnet ditt i øvre høyre hjørne og velg Min profil fra rullegardinmenyen.
    • Min profil-siden holder du musepekeren over spørsmålstegnet ved siden av Gruppenavn.
      • En popup-ballong med navnene på alle administratorer for gruppen din vises (både gruppe- og kontonivå).
        • Ved å klikke på et hvilket som helst navn åpnes en e-postmelding der adressen til vedkommende er lagt til automatisk.
Finn administratoren din i Adobe Sign

Vanlige spørsmål: API/Webhooks

Webhooker som registrerer for mange feil i svar, vil automatisk deaktivere seg selv og varsle kundeadministratoren eller webhook-eieren.

Når disse e-postene leveres, kan de tilpasses for å passe bedre til kundens behov. Tre innstillinger styrer denne funksjonen:

• Advarselsterskel – Hvor mange timer må det gå etter den første feilen før et e-postvarsel blir sendt (standard er 36 timer).
    • Etter å ha passert varselgrensen, sendes en e-postvarsel hver gang webhook-en mislykkes (til den er deaktivert).
  • Maks. varighet – Hvor lenge skal webhook-en tillates å mislykkes (etter den første feilen) før den deaktiveres (standard er 72 timer).
    • Etter å ha overskredet maksimalvarighetsgrensen, blir webhooken deaktivert ved neste feil og en e-post blir sendt.
  • Maks. antall feil – Hvor mange ganger må webhooken mislykkes (fortløpende) før den deaktiveres (standardverdi er 1).
    • Etter å ha overskredet maks antall feil, blir webhooken deaktivert og en e-post blir sendt.

Timeren og telleren hviler så snart webhooken svarer.

E-postvarsler for webhook

Hvem e-postene leveres til, er avhengig av omfanget til webhook-en.

Hvis den primære kontakten ikke er tilgjengelig, varsles den sekundære kontakten:

Omfanget til webhook

Primær kontakt

Sekundær kontakt

Konto

Kontoadministratorer

Webhook-oppretteren

Gruppe

Gruppeadministratorer

Kontoadministratorer/webhook-oppretteren

Bruker

Webhook-oppretteren

--

Avtale

Webhook-oppretteren

--

Kontakt kundeansvarlig (eller åpne en støttesak) for å tilpasse terskelverdiene for varsler.

Vanlige spørsmål: Arbeidsflyter

Når et dokument i en arbeidsflyt faller utenfor omfanget, gir arbeidsflyten en serverfeil-melding når du redigerer arbeidsflyten:

Dokumentomfangsfeil – Designer

Avsendere som forsøker å bruke en arbeidsflyt med dette problemet, får en feilmelding som indikerer at arbeidsflyten inneholder dokumenter som er utenfor omfanget:

Dokumentomfangsfeil – Sending

Denne feilen betyr at arbeidsflyten har mistet retten til å bruke en eller flere av de vedlagte biblioteksmalene. Vanligvis skjer dette når tilgangstillatelsene for maler endres fra å tillate konto-/gruppetilgang til å begrense tilgangen til eieren.

Administratorer bør avbryte denne feilmeldingen i stedet for å laste inn siden på nytt.

Slik retter du feilen:

• Eieren av malen bør redigere malrettighetene slik at de er tilgjengelige for kontoen/gruppen som arbeidsflyten er bundet til.
  • Eieren av arbeidsflyten kan erstatte malen med en mal som har riktige tillatelser.  Dette gjøres ved å avbryte feilmeldingen ovenfor og fortsette med å redigere arbeidsflyten og erstatte dokumentet.
  1. Logg på Acrobat Sign og naviger til din Behandle-side.

2. Finn avtalen du ønsker, og enkeltklikk på den for å velge den.

• Feltet til høyre åpnes for å vise tilgjengelige handlinger.
  3. Last ned revisjonsrapporten til ditt lokale system.

Last ned revisjonsrapporten

4. Åpne den nedlastede PDF-filen.

• Transaksjons-IDen er øverst på siden i den grå toppteksten.
    Transaksjons-ID

Administratorer på konto- og gruppenivå kan konfigurere e-signaturfeltet for å legge til eller fjerne den blå signaturlinjen og den underliggende navn/dato-teksten til en e-signatur.

Den blå linjen kan også konfigureres til å forkortes for å passe bedre til den angitte signaturen.

Disse alternativene kan konfigureres i Signaturinnstillinger-delen av Acrobat Sign-administrasjonsmenyen.

Flere detaljer finner du her >

Konfigurere velformaterte signaturer

• For kontoer som logger saker i Adobe Admin Console, klikk her.
  • Kontoer som logger saker i den eldre Acrobat Sign-portalen:
    • Logg på Acrobat Sign
    • Hold musepekeren over navnet ditt i øvre høyre hjørne og velg Min profil fra rullegardinmenyen.
    • Min profil-siden holder du musepekeren over spørsmålstegnet ved siden av Gruppenavn.
      • En popup-ballong med navnene på alle administratorer for gruppen din vises (både gruppe- og kontonivå).
        • Ved å klikke på et hvilket som helst navn åpnes en e-postmelding der adressen til vedkommende er lagt til automatisk.
Finn administratoren din i Adobe Sign

Webhooker som registrerer for mange feil i svar, vil automatisk deaktivere seg selv og varsle kundeadministratoren eller webhook-eieren.

Når disse e-postene leveres, kan de tilpasses for å passe bedre til kundens behov. Tre innstillinger styrer denne funksjonen:

• Advarselsterskel – Hvor mange timer må det gå etter den første feilen før et e-postvarsel blir sendt (standard er 36 timer).
    • Etter å ha passert varselgrensen, sendes en e-postvarsel hver gang webhook-en mislykkes (til den er deaktivert).
  • Maks. varighet – Hvor lenge skal webhook-en tillates å mislykkes (etter den første feilen) før den deaktiveres (standard er 72 timer).
    • Etter å ha overskredet maksimalvarighetsgrensen, blir webhooken deaktivert ved neste feil og en e-post blir sendt.
  • Maks. antall feil – Hvor mange ganger må webhooken mislykkes (fortløpende) før den deaktiveres (standardverdi er 1).
    • Etter å ha overskredet maks antall feil, blir webhooken deaktivert og en e-post blir sendt.

Timeren og telleren hviler så snart webhooken svarer.

E-postvarsler for webhook

Hvem e-postene leveres til, er avhengig av omfanget til webhook-en.

Hvis den primære kontakten ikke er tilgjengelig, varsles den sekundære kontakten:

Omfanget til webhook

Primær kontakt

Sekundær kontakt

Konto

Kontoadministratorer

Webhook-oppretteren

Gruppe

Gruppeadministratorer

Kontoadministratorer/webhook-oppretteren

Bruker

Webhook-oppretteren

--

Avtale

Webhook-oppretteren

--

Kontakt kundeansvarlig (eller åpne en støttesak) for å tilpasse terskelverdiene for varsler.

Når et dokument i en arbeidsflyt faller utenfor omfanget, gir arbeidsflyten en serverfeil-melding når du redigerer arbeidsflyten:

Dokumentomfangsfeil – Designer

Avsendere som forsøker å bruke en arbeidsflyt med dette problemet, får en feilmelding som indikerer at arbeidsflyten inneholder dokumenter som er utenfor omfanget:

Dokumentomfangsfeil – Sending

Denne feilen betyr at arbeidsflyten har mistet retten til å bruke en eller flere av de vedlagte biblioteksmalene. Vanligvis skjer dette når tilgangstillatelsene for maler endres fra å tillate konto-/gruppetilgang til å begrense tilgangen til eieren.

Administratorer bør avbryte denne feilmeldingen i stedet for å laste inn siden på nytt.

Slik retter du feilen:

• Eieren av malen bør redigere malrettighetene slik at de er tilgjengelige for kontoen/gruppen som arbeidsflyten er bundet til.
  • Eieren av arbeidsflyten kan erstatte malen med en mal som har riktige tillatelser.  Dette gjøres ved å avbryte feilmeldingen ovenfor og fortsette med å redigere arbeidsflyten og erstatte dokumentet.

Flere ressurser