Opprette og behandle grupper

Adobe Sign-kontoer på Business- og Enterprise-nivå har tilgang til Gruppe-funksjonen. Med grupper kan du ha separate delsett av brukere som har tilgang til ulike bibliotekdokumenter, samt ulike innstillinger (som logoer og kopiparter).

Når du legger til brukere i kontoen, plasseres de automatisk i standardgruppen. Denne gruppen er hovedgruppen for kontoen, og alle innstillinger du har angitt på kontofanen, gjelder for denne gruppen.

Se videoen

Merk:

Bare kontoadministratoren kan opprette grupper.

Opprette en gruppe

1. Du kan legge til en gruppe i kontoen ved å logge på som kontoadministrator, klikke på Konto -fanen og deretter klikke på Grupper.

Klikk på plussikonet øverst til høyre.

2. Skriv inn navnet på gruppen du vil opprette i feltet Gruppenavn.

Klikk på Lagre.

3. Den nye gruppen legges til i listen på gruppefanen.

Slette en gruppe

En gruppe kan slettes fra visning av en administrator på kontonivå.

Slik sletter du en gruppe:

• Velg gruppen ved å enkeltklikke på den.
    • Dette viser kontekstmenyen øverst i listen.
  • Klikk på Slett gruppe.
    • Standard gruppen kan ikke slettes.
    • Alle brukere må fjernes fra gruppen før den kan slettes.
Slett gruppe

En liste over slettede grupper kan vises ved å klikke på Alternativer og velge Vis bare slettede grupper:

Liste over slettede grupper

Endre gruppenavn

1. Logg på som konto- eller gruppeadministrator og gå til Konto -siden. Klikk på Grupper og deretter på navnet på gruppen du vil redigere.

2. Klikk på Rediger gruppenavn.

3. Grensesnittet der du kan skrive inn det nye gruppenavnet, vises.

• Skriv inn det nye gruppenavnet.
    • Klikk på Lagre.

Endre innstillinger på gruppenivå

Grupper har bestemte innstillinger som kan endre hvordan brukere i gruppen bruker Adobe Sign. Disse endringene kan bare gjøres av gruppens administrator eller kontoadministrator.

1. Konto- og gruppeadministratorer (som er gitt tillatelse) kan endre disse innstillingene for gruppen ved å logge på og gå til Konto > Grupper

Når du er på Grupper-siden, dobbeltklikker du på et gruppenavn for å åpne konfigurasjonsalternativene.

2. Når alternativene for gruppekonfigurasjon er åpne, ser du en liste over undermenyer for innstillinger til venstre (som på kontonivå).

Klikk på et undermenyelement for å laste inn siden for disse innstillingene.

Legg merke til at det øverst på siden er en avmerkingsboks for å overstyre kontoinnstillingene for denne siden.

• Alle grupper arver som standard innstillingene sine fra kontoen. Når du merker av i denne boksen, tillater du ar den arvede verdien erstattes med gruppenivåinnstillingen du konfigurerer.

3. Når du har fullført justering av innstillingene, klikker du på Lagre.

Merk:

Ikke alle innstillinger kan redigeres på gruppenivå. Noen kan bare konfigureres på kontonivå.

Legge til brukere i en gruppe

Flerbrukerkontoer for Adobe Sign kan ha grupper. Med dette alternativet kan administratoren for kontoen (eller gruppen) angi bestemte innstillinger eller tidssoner for hver gruppe. Innstillingene påvirker brukere i disse gruppene og skaper en unik opplevelse for ulike avdelinger eller team.

Det er enkelt å legge til brukere i grupper, og du kan flytte dem etter egne behov.

1. Logg på som konto- eller gruppeadministrator og gå til Konto -siden. Klikk på Grupper og deretter på navnet på gruppen du vil legge til en bruker i.

2. Klikk på Gruppeinnstillinger.

3. Klikk på Brukere i gruppe.

• Klikk på plussikonet øverst til høyre for å opprette en ny bruker.
      • Skriv inn e-postadressen og navnet til brukeren du vil opprette.
      • Klikk på Lagre.
    • Klikk på personikonet øverst til høyre for å tildele en eksisterende bruker.

4. Når du tilordner eksisterende brukere, oppdateres vinduet slik at det viser de aktive brukerne i kontoen som ikke er i gruppen.

• Klikk én gang på en bruker. Velg-koblingen vises øverst i listen.
    • Klikk på Velg eller dobbeltklikk på brukeren for å nominere vedkommende til å bli flyttet til gruppen.

Merk:

Hvis brukeren du vil tildele, ikke vises i listen, klikker du på Alternativer-menyen helt øverst til høyre (de tre linjene oppå hverandre). Velg deretter Vis alle brukere.

5. Når alle brukerne er valgt, klikker du på Tilordne-knappen.

Du kommer tilbake til Gruppe-siden der alle brukerne nå vises i gruppen