Det er raskt og enkelt å signere dokumenter som er sendt til deg gjennom Adobe Sign.

Foretrekker du videoinstruksjon?

Se videoen

Signere via e-postkobling

1. Klikk på koblingen i e-posten Vennligst e-signer [dokumentnavn].

Signering-kobling
  2. Klikk i feltene, og skriv inn eventuell forespurt informasjon.

3. Klikk i signaturfeltet. Det vises et popup-vindu.

4. Skriv inn navnet ditt i Navn-feltet øverst i popup-vinduet. Se gjennom den genererte signaturen, eller klikk tegneikonet og tegn signaturen med musen.

5. Klikk på Bruk

Signering-kobling
  6. Klikk på Klikk for å signere-knappen.

Signere via Behandle-siden

1. Gå til Behandle-siden.

2. Velg filteret Venter på deg til venstre.

3. Enkeltklikk på avtalen du vil signere, og klikk på Vis og signer-knappen.

velge avtale
  4. Klikk i feltene, og skriv inn eventuell forespurt informasjon.

5. Klikk i signaturfeltet. Det vises et popup-vindu.

6. Skriv inn navnet ditt i Navn-feltet øverst i popup-vinduet. Se gjennom den genererte signaturen, eller klikk tegneikonet og tegn signaturen med musen.

7. Klikk på Bruk

Sign
  8. Klikk på Klikk for å signere-knappen nederst på siden.