Adobe Sign for SharePoint Online – Veiledning for arbeidsflythandling

Merk:

Handlingene Hent avtalestatus og Kanseller avtale fungerer bare for kunder på NA1-forekomsten.

Slik finner du forekomsten din

Handling: Send avtale med parametere

Setning: Send Agreement with library id: %1 (leave empty to send document) name: %2 message: %3 sender %4 recipient email %5 role: %6 flow: %7, type: %8 output AgreementID to %9: error message: %10 code: %11

Parameter

Type

ID

Notater

LibraryDocumentId

I

1

La stå tomt, eller bruk en bibliotek-ID fra eSign-kontoen. Se nedenfor.

AgreementName

I

2

Hvis du bruker CurrentItem:Title, må du passe på at Title ikke er tom

AgreementMessage

I

3

AgreementSender

I

4

Må være en e-postadresse som er del av eSign-kontoen

RecipientEmail(s)

I

5

Se nedenfor

RecipientRole

I

6

SignatureFlow

I

7

SignatureType

I

8

MergeFieldInfo

I

9

Dictionary key=mergefieldName value=mergefieldValue, konvertert til treng for sending til tilkoblingsapp. Se nedenfor.

AgreementID

Ut

10

ErrorMessage

Ut

11

ErrorCode

Ut

12

LibraryDocumentId:
  • LibraryDocumentId kreves for arbeidsflyt for egendefinert liste. For å få ID-en bruker du siden get-library-document-ids som sender forespørsel til API for eSign.
  • Hvis verdien er tom for arbeidsflyten for dokumentbibliotek, laster arbeidsflyten opp gjeldende dokument som midlertidig dokument i eSign.

MergeFieldInfo:
  • Bruk SharePoint Designer-ordlisten til å sende informasjon om sammenslåtte felt til den sendte avtalen.

• Dokumentet må ha følgende tekstkoder for samsvar:

Format for recipientEmail(s) og hvordan en arbeidsflytutforming vil angi:

Slik ser SharePoint-oppføringen ut.

• Signers er en personkolonne med flere verdier.
  • Signer 1, Signer 2 er personkolonner med én enkelt verdi.
flere personer

Flere mottakere (enkelt tilfelle): a@b.com;b@c.com;

• Alle mottakere får samme rolle sendt inn som recipientRole angitt i Designer

Slik ser det ut i SharePoint Designer:

e-post med flere mottakere

• Bygge JSON som skal sendes til Adobe Sign

Flere mottakere (kompleks sak): a@b.com:SIGNER,b@c.com:APPROVER

Slik ser det ut når du bygger flere mottakere i SharePoint Designer:

tilpasset e-post

• Bygg JSON som skal sendes til EchoSign

Én mottaker: a@b.com

• Bygg JSON som skal sendes til EchoSign

Eksempler på fullstendige handlinger for sending av avtaler:

• For dokumentbibliotek

• For egendefinert liste

Handling: Hent avtalestatus - Bare NA1

Setning: Get Agreement Status for Agreement ID %1, sender: %2 output Status to %3

Parameter

Type

ID

AgreementID

I

1

AgreementSender

I

2

AgreementStatus

Ut

3

Nedenfor er et eksempel på hvordan du kontrollerer statusen til SIGNED med arbeidsflyten for SharePoint 2013 Designer:

statusløkke

Handling: Last ned avtale

Setning: Download Agreement with Agreement ID %1 %2 with file name: %3: sender: %4 attach audit report: %5, attach supporting documents: %6 result status: %7 error status: %8 code: %9

Parameter

Type

ID

AgreementID

I

1

SaveType

I

2

AgreementFileName

I

3

AgreementSender

I

4

AttachAuditReport

I

5

AttachSupportingDocuments

I

6

DownloadActionResult

Ut

7

DownloadErrorMessage

Ut

8

DownloadErrorCode

Ut

9

Eksempel på nedlasting av avtale i SharePoint Designer:

Resultatet av handlingen i en liste:

listevedlegg signert

Resultatet av handlingen i et dokumentbibliotek:

dokumentbibliotek signert

Viktig: Hvis nedlasting til et bibliotek som har obligatorisk utsjekking eller obligatoriske kolonner, må du passe på å sjekke inn et dokument etter at dokumentet er i SharePoint. Hvis ikke, vil ikke dokumentet ha en innsjekkingsversjon og vises ikke for alle lesere

Handling: Avbryt avtale - Bare NA1

Setning: Cancel Agreement with Agreement ID %1, sender: %2 cancel comment: %3 notify sender: %4 output Cancel Status to %5

Parameter

Type

ID

AgreementID

I

1

AgreementSender

I

2

Kommentar

I

3

NotifySigner

I

4

AgreementCancelStatus

Ut

5

Handling: Hent e-postadresser fra kolonne med flere personer i riktig rekkefølge

Setning: Get email addresses from multi person column %1 in correct order, output email addresses to %2: error message: %3

Parameter

Type

ID

Notater

PeopleColumnName

I

1

Internt navn for SharePoint-kolonnen (ikke visningsnavn). Eksempel: Agrement_x0020_Signers

PeopleEmailAddresses

Ut

2

E-postadresser atskilt med semikolon i riktig rekkefølge basert på ID-er i PeopleColumnName

GetEmailAddressesErrorMessage

Ut

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet