Adobe Sign er en distribuert applikasjon som strekker seg over flere miljøer over hele verden.

Hvert miljø er tett integrert med alle de andre, noe som sikrer en sømløs overgang mellom avsendere og mottakere, uavhengig av hvilket miljø hver av dem er i.

Noen ganger er det imidlertid viktig å vite hvilket miljø kontoen din er i. Dette kan for eksempel være under vedlikehold eller oppgradering.

Hvis du vil finne ut hvilket miljø kontoen din er i, kan du logge på Adobe Sign og klikke på nettadressen.

Miljøidentifikatoren finner du i nettadressen, rett foran delen echosign.com (eller adobesign.com).

En Adobe Sign-nettadresse med forekomsten uthevet