Adobe Sign for Salesforce – Brukerhåndbok for e-postkomponent

E-postkomponenten Adobe Sign for Salesforce er kompatibel med Microsoft Outlook Web App (OWA), Outlook 2016, Outlook for Mac 2016 samt Gmail for Business-kontoer ved bruk av Chrome-nettleseren.

Oversikt

En Salesforce-administrator må først konfigurere komponenten på Salesforce-siden. Når dette er fullført, trenger sluttbrukeren bare å aktivere e-posttillegget, godkjenne mot Salesforce og deretter klikke på en e-postmelding.

Tillegget for Adobe Sign for Salesforce lar en bruker klikke på en e-post i e-postklienten og opprette en liste over relaterte avtaler basert på e-postadressene som finnes i den valgte e-postmeldingen.

Brukere kan også sende nye avtaler, sende påminnelser eller til og med avbryte en avtale direkte fra e-postklienten.

Aktivere e-postklienten for Outlook

1. Logg på 365 Outlook-kontoen, og velg E-post-alternativet

2. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre på skjermen.

3. Velg Behandle integreringer-alternativet for å laste inn siden Tillegg for Outlook.

4. Skriv inn Salesforce i søkeboksen øverst til venstre, og klikk på søkeikonet

5. Til høyre for alternativet Salesforce Lightning for Outlook klikker du på knappen for å slå integreringen

• Når dette er fullført, skal du se Lagt til nedenfor integreringen

6. Lukk Tillegg-siden

7. Klikk på en e-postmelding, og et lite Salesforce-ikon vises øverst i meldingsteksten i e-postmeldingen

8. Klikk på Salesforce-ikonet for å åpne tilleggspanelet, som viser en Logg på Salesforce-knapp

9. Klikk på Logg på Salesforce-knappen

• Et popup-vindu for godkjenning vises og ber deg om å angi Salesforce-legitimasjonen

10. Angi Salesforce-legitimasjonen for godkjenning, og klikk på Logg på

11. Popup-vinduet oppdateres til et bekreftelsesvindu. Klikk på Bekreft for å fullføre integreringen.

Når konfigurasjonen er fullført, kan du åpne Salesforce-panelet ved å klikke på Salesforce-ikonet øverst i meldingsteksten i e-postmeldingen.

1. Åpne Outlook-applikasjonen for skrivebordet

2. Klikk på Store-ikonet for å åpne siden Tillegg for Outlook

3. Skriv inn Salesforce i søkeboksen øverst til venstre, og klikk på søkeikonet

4. Til høyre for alternativet Salesforce Lightning for Outlook klikker du på knappen for å slå integreringen

• Når dette er fullført, skal du se Lagt til nedenfor integreringen
  • Et nytt Vis-ikon legges til på båndet for Salesforce-tillegget

5. Lukk Tillegg-siden

6. Klikk på Vis-ikonet for Salesforce på Outlook-båndet

7. Klikk på Logg på Salesforce-knappen.

• Det vises et popup-vindu for Salesforce-legitimasjonen

8. Godkjenn mot Salesforce

• Popup-vinduet oppdateres til en bekreftelse

9. Klikk på Bekreft for å fullføre integreringen

Når konfigurasjonen er fullført, kan du åpne Salesforce-panelet ved å klikke på Vis-ikonet for Salesforce på Outlook-båndet.

Behandle avtaler i vinduet for Outlook-tillegget

Når tillegget er aktivert, kan du klikke på en e-post og se gjennom avtalene som er knyttet til deltakerne i e-posttråden.

Merk:

Tillegget inkluderer avtaler for alle identifiserte e-postadresser i e-postmeldingen. Dette omfatter alle parter som e-posten ble sendt direkte til som mottok en kopi.

Et klikk på Salesforce-ikonet (øverst i meldingsteksten i e-postmeldingen eller på Outlook-båndet) åpner tilleggspanelet og viser avtalene.

Outlook SFDC-panel

Øverst i panelet vises antall avtaler for eksempel Avtaler (6)

Opptil fem avtaler vises som standard, og hvis flere er tilgjengelig, vises en Vis alle-kobling nederst i listen.  Klikk på Vis alle-koblingen aktiverer et rullevindu for å se gjennom den fullstendige listen over avtaler.

Vis alle-lenke

Avtalelisten er sortert basert på avtalestatus. Sorteringsrekkefølge:

• Før sending / utkast
  • Ute til signering / Ute til godkjenning / Venter på medunderskriver / Godkjenning
  • Godkjent / Signert
  • Avbrutt / Avslått / Utløpt

Avtaler sorteres i inndelinger etter Dato sendt med den nyeste øverst.

Et klikk på avtalenavnet åpner en ny fane i Salesforce og viser hele avtalen.

Tilgjengelige handlinger

Tilleggspanelet gjør mer enn å bare vise avtalene. Bruk av det menydrevne grensesnittet lar deg opprette nye avtaler og starte de vanligste oppgavene.

Send ny avtale-knappen er iøynefallende, men til høyre for avtalenavnet er en pil som åpner menylisten for flere handlinger.

Bare menyelementer som kan utføres er tilgjengelig i menylisten. En avtale med utkaststatus har bare Rediger og Slett som alternativer.

Forsiktig!

Det er ingen "Er du sikker?" -meldinger. Handlinger som velges fra menylisten, utføres umiddelbart.

Outlook-menyelementer

Send ny avtale

Som forventet åpner Send ny avtale-knappen Salesforce i en ny fane, og starter en ny avtale.  Adressen til e-postavsenderen importeres automatisk til avtalemalen.

Konfigurer avtalen som vanlig.

Menyalternativ: Rediger

Et klikk på Rediger-alternativet i menylisten åpner en ny fane og åpner avtalen i Salesforce.

Menyalternativ: Slett

Slett-alternativet i menylisten fullfører to oppgaver:

• Avbryter avtalen i Adobe Sign
  • Sletter avtaleoppføringen fra Salesforce

Menyalternativ: Signer

Signer-alternativet er bare tilgjengelig når det er din tur til å signere avtalen.

Et klikk på Signer åpner avtalen for deg slik at du kan se gjennom og signere.

Menyalternativ: Påminn

Et klikk på Påminn i menylisten sender umiddelbart en påminnelse til gjeldende underskriver.

Menyalternativ: Avbryt

Avbryt-alternativet i menylisten avbryter transaksjonen i Adobe Sign og Salesforce.

I motsetning til Slett forblir Salesforce-posten i Salesforce-avtalelisten med statusen Avbrutt

Menyalternativ: Vis

Vis-alternativet åpner et nytt vindu for å vise gjeldende status for avtalen.

Merk:

Alle menydrevne alternativer som ikke flytter deg til et Salesforce-vindu, rapporterer fullføring av den utførte handlingen øverst i avtalelisten

Bekreftelse av Outlook-handling

Aktivere e-postklienten for Gmail

Salesforce-utvidelsen kan bare legges til Chrome-nettleseren, så funksjonaliteten er basert på bruk av Chrome.

1. Åpne Chrome-nettleseren og gå til: https://chrome.google.com/webstore/detail/salesforce-lightning-for/jjghhkepijgakdammjldcbnjehfkfmha

• Dette åpner siden for tillegg.
  2. Klikk på LEGG TIL I CHROME-knappen øverst til høyre i vinduet.

• Det vises et popup-vindu for å bekrefte tillegget.

3. Klikk på Legg til utvidelse.

• Popup-vinduet oppdateres til en bekreftelse på at tillegget er installert.

4. Åpne din Gmail-brukerkonto i Chrome-nettleseren.

• Til høyre på siden kan du se applikasjonspanelet. Øverst er en pil som lar deg skjule eller vise applikasjonspanelet.
  5. Klikk på Logg på Salesforce-knappen.

• Det vises et popup-vindu som ber deg om å godkjenne med Salesforce.

6. Logg på med din Salesforce-legitimasjon.

• Vinduet for godkjenning oppdateres for å kontrollere at du vil gi tilgang til Gmail for Salesforce.
  7. Klikk på Fortsett

• Panelet oppdateres og ber deg om å velge en Gmail-bruker å koble Salesforce til.
  8. Velg en bruker (vanligvis er den viste brukeren riktig)

• Valg av Bruk en annen konto ber deg om å godkjenne mot den nye Gmail-kontoen før du kan fortsette
    • Gmail-brukeren du velger, er logisk knyttet til Salesforce-brukeren du tidligere godkjente som.
    • Popup-vinduet oppdateres til et nytt godkjenningsvindu som illustrerer tilgangen du gir til Salesforce.
  9. Klikk på Tillat

• Panelet oppdateres til et bekreftelsespanel for å sikre at du vil koble Gmail-kontoen til Salesforce-kontoen.
  10. Klikk på Koble til konto.

• Popup-vinduet oppdateres for å angi vellykket kobling av kontoene.
  11. Klikk på Gå til Salesforce. Popup-vinduet lukkes og du kommer tilbake til Gmail.

Salesforce-panel til venstre viser nå Send ny avtale-knappen og en liste med avtaler tilknyttet e-postmeldingen du velger.

Behandle avtaler i Chrome-vinduet

Når tillegget er aktivert, kan du klikke på en e-post og se gjennom avtalene som er knyttet til deltakerne i e-posttråden.

Merk:

Adobe Sign-komponenten inkluderer avtaler for alle identifiserte e-postadresser i e-postmeldingen. Dette omfatter alle parter som e-posten ble sendt direkte til som mottok en kopi.

Et klikk på pilikonet øverst til høyre i vinduet åpner tilleggspanelet og viser avtalene

Aktivert app

Øverst i panelet vises antall avtaler (som er relatert til ID-ene for e-postadressene som er knyttet til e-postmeldingen). for eksempel Avtaler (7)

Opptil fem avtaler vises som standard, og hvis flere er tilgjengelig, vises en Vis alle-kobling nederst i listen.  Et klikk på Vis alle-koblingen aktiverer et rullevindu der du kan se gjennom den fullstendige listen over avtaler.

Oppført par

Avtalelisten er sortert basert på avtalestatus. Sorteringsrekkefølge:

• Før sending / utkast
  • Ute til signering / Ute til godkjenning / Venter på medunderskriver / Godkjenning
  • Godkjent / Signert
  • Avbrutt / Avslått / Utløpt

Avtaler sorteres i inndelinger etter Dato sendt med den nyeste øverst.

Et klikk på avtalenavnet åpner en ny fane i Salesforce og viser hele avtalen.

Tilgjengelige handlinger

Tilleggspanelet gjør mer enn å bare vise avtalene. Bruk av det menydrevne grensesnittet lar deg opprette nye avtaler og starte de vanligste oppgavene.

Send ny avtale-knappen er iøynefallende nok, men til høyre for avtalenavnet er en pil som åpner menylisten for flere handlinger.

Full menyliste

Forsiktig!

Det er ingen "Er du sikker?" -meldinger. Handlinger som velges fra menylisten, utføres umiddelbart.

Bare menyelementer som kan utføres er tilgjengelig i menylisten. En avtale med utkaststatus vil for eksempel bare ha Rediger og Slett som alternativer.

Begrensede menyalternativer

Send ny avtale

Som forventet åpner Send ny avtale-knappen Salesforce i en ny fane, og starter en ny avtale.  Adressen til e-postavsenderen importeres automatisk til avtalemalen.

Konfigurer og send avtalen som vanlig.

Menyalternativ: Rediger

Et klikk på Rediger-alternativet i menylisten åpner en ny fane og åpner avtalen i Salesforce.

Menyalternativ: Slett

Slett-alternativet i menylisten fullfører to oppgaver:

• Avbryter avtalen i Adobe Sign
  • Sletter avtaleoppføringen fra Salesforce

Menyalternativ: Signer

Signer-alternativet er bare tilgjengelig når det er din tur til å signere avtalen.

Et klikk på Signer åpner avtalen for deg slik at du kan se gjennom og signere.

Menyalternativ: Påminn

Et klikk på Påminn i menylisten sender umiddelbart en påminnelse til gjeldende underskriver.

Menyalternativ: Avbryt

Avbryt-alternativet i menylisten avbryter transaksjonen i Adobe Sign og Salesforce.

I motsetning til Slett forblir Salesforce-posten i Salesforce-avtalelisten med statusen Avbrutt.

Menyalternativ: Vis

Vis-alternativet åpner et nytt vindu for å vise gjeldende status for avtalen.

Alle menydrevne alternativer som ikke flytter deg til et Salesforce-vindu, rapporterer fullføring av den utførte handlingen øverst i avtalelisten

Suksessmelding