Kan ikke vise fanen Stock i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Løsning 1: Logge av og logge på igjen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

• Logg av og logg på igjen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Klikk her for instrukser.
  • Sjekk om du kan se fanen Adobe Stock nå.

Løsning 2: Last ned den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

• Last ned og installer den nyeste versjonen av Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet fra Creative Cloud for skrivebordet.
  • Åpne den nedlastede filen og følg instruksjonene på skjermen.

Løsning 3: Fjern filen opm.db, og logg på igjen

Fjern filen OPM.db, og logg på på nytt i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet med Adobe ID-en som er tilknyttet abonnementet.

Mer: Hvis problemet vedvarer, følger du forslagene her.