Lær hvordan du laster ned og installerer Creative Cloud-applikasjoner (inkludert Creative Cloud-skrivebordsprogrammet). Følg disse trinnene når du laster ned applikasjonene dine for første gang, eller når du laster dem ned på en ny eller en ekstra datamaskin.

Du kan installere Creative Cloud-applikasjonene på mer enn én datamaskin. Finn ut mer.

Slik laster du ned Creative Cloud-applikasjonene dine

1. Logg på creativecloud.adobe.com/apps og klikk deretter på Last ned eller Installer for applikasjonen du ønsker å installere.

Leter du etter Creative Cloud-skrivebordsprogrammet? Det installeres automatisk med den første applikasjonen din. Alternativt kan du laste det ned direkte

Last ned en Creative Cloud-applikasjon
    Installer en Creative Cloud-applikasjon
  2. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installasjonsprogrammet.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Når installasjonen er fullført, åpnes Creative Cloud-skrivebordsprogrammet samtidig med Creative Cloud-applikasjonen din.

4. Hvis du vil installere flere applikasjoner, klikker du på Installer for applikasjonen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Problemer med installasjonen?

De fleste feil er knyttet til en kode. Hvis du trenger instruksjoner for feilkoden, kan du se Løse feil under installasjon av Creative Cloud-applikasjoner.

Hvis du har tilkoblingsproblemer, kan du se Løse vanlige tilkoblingsproblemer.

Hvis du vil ha instruksjoner som gjelder for macOS Catalina, kan du se Installasjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet henger | macOS Catalina (10.15).

Hvis du bruker et annet operativsystem, kan du se Installasjonen av Creative Cloud-appen henger.

Logg av, og logg deretter på Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hvis dette ikke løser problemet, kan du se Forhindre at Creative Cloud vises i prøveversjonsmodus etter kjøp

Deaktivering kobler applikasjonene dine fra en bestemt datamaskin og lar deg kjøre dem på en annen datamaskin. Du kan logge av (eller deaktivere) fra Adobe-kontosiden din.

Hvis du får feilmeldingen "Aktiveringsgrensen er nådd" eller "Påloggingen mislyktes", kan du se Creative Cloud-feilen "Aktiveringsgrensen er nådd" eller "Påloggingen mislyktes".

Spør fellesskapet

Legg ut spørsmål og få svar fra eksperter.

Send inn et spørsmål