Nedlastingsprosessen for applikasjoner som du allerede har kjøpt, er litt annerledes enn prosessen for å laste ned gratis prøveversjoner av applikasjoner. Felles for begge alternativene er at ved første nedlasting blir Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, som du skal bruke til å behandle fremtidige applikasjonsnedlastinger, installert samtidig.

Laste ned din første kjøpte applikasjon

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

2. katalogen for Creative Cloud-applikasjoner klikker du på knappen "Last ned" for applikasjonen du vil laste ned. Nedlastingen av applikasjonen starter.

3. Fra skrivebordet dobbeltklikker du på den nedlastede filen for å starte installasjonsprogrammet.

På Mac:
    Navnet på den nedlastede filen er _Installer.dmg.

På Windows PC:
    Navnet på den nedlastede filen er _Set-Up.exe.

4. Når installeringsvinduet åpnes, logger du på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord, hvis du ikke allerede er pålogget.

5. Fyll ut det korte spørreskjemaet som åpnes på skjermen, og klikk på Fortsett.

6. Klikk på Start installeringen for å installere applikasjonen.

Når applikasjonen er installert, startes den automatisk.

Merk:

Hvis du vil laste ned mobilapplikasjoner, kan du gå til katalogen Mobilapplikasjoner.

Laste ned din første prøveversjonsapplikasjon

1. I katalogen for Creative Cloud-applikasjoner klikker du på knappen "Last ned prøveversjon" for applikasjonen du vil laste ned.

2. Fyll ut det korte spørreskjemaet som åpnes på skjermen, og klikk deretter på Logg på.

Hvis du ikke har en Adobe ID, klikker du på Registrer deg for en Adobe ID og følger instruksjonene for å opprette en.

3. Når du er pålogget, begynner nedlastingen av prøveversjonsapplikasjonen.

4. Når den er lastet ned, installeres prøveversjonsapplikasjonen og starter automatisk. Den gratis prøveperioden din begynner på dette tidspunktet.

Hvis du har problemer med nedlastingen, kan du se Feilsøking for nedlasting og installering av Creative Cloud.

Merk:

Hvis du vil konvertere prøveversjonen til et fullstendig medlemskap, kan du se Gjøre om en prøveversjon til et betalt Creative Cloud-medlemskap.

Laste ned flere applikasjoner med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet, som ligger på oppgavelinjen (Windows) eller på Apple-menylinjen (Mac OS), for å åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

2. Hvis den ikke allerede er valgt, klikker du på Apps-fanen øverst i vinduet.

Den installerte applikasjonen vises, i tillegg til en liste over andre applikasjoner som du kan bla gjennom og installere.

3. Rull nedover for å finne applikasjonen du vil installere, i delen Alle applikasjoner.

4. Klikk på Installer, så startes nedlastingen av applikasjonen.

Se etter oppdateringer

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet gir beskjed når oppdateringer er tilgjengelige for applikasjonene du har installert. Du kan se etter oppdateringer manuelt ved å følge disse trinnene:

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og klikk på tannhjulikonet øverst i høyre hjørne.

2. Velg Se etter appoppdateringer i hurtigmenyen. Du kan også trykke på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Kommando+Tilvalg+R (Mac OS) for å oppdatere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og se etter oppdateringer.

3. Apps-panelet oppdateres slik at det viser alle tilgjengelige oppdateringer.