Når du laster ned din første applikasjon, blir Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet (som du skal bruke til å behandle fremtidige nedlastinger) installert samtidig.

Laste ned og installere

Laste ned din første kjøpte applikasjon

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

2. katalogen for Creative Cloud-applikasjoner klikker du på knappen Last ned for applikasjonen du vil laste ned. Nedlastingen av applikasjonen starter.

3. Fra skrivebordet dobbeltklikker du på den nedlastede filen for å starte installasjonsprogrammet.

På Mac:
    Navnet på den nedlastede filen er _Installer.dmg.

På Windows PC:
    Navnet på den nedlastede filen er _Set-Up.exe.

4. Når installeringsvinduet åpnes, logger du på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord, hvis du ikke allerede er pålogget.

5. Fyll ut det korte spørreskjemaet som åpnes på skjermen, og klikk på Fortsett.

6. Klikk på Start installeringen for å installere applikasjonen.

Når applikasjonen er installert, startes den automatisk.

Merk:

Hvis du vil laste ned mobilapplikasjoner, kan du gå til katalogen Mobilapplikasjoner.

Laste ned en prøveversjon

Hvis du vil finne ut hvordan du laster ned en prøveversjon, kan du se Laste ned og installere en prøveversjon av Creative Cloud.

Laste ned flere applikasjoner med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet, som ligger på oppgavelinjen (Windows) eller på Apple-menylinjen (Mac OS), for å åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

2. Hvis fanen ikke allerede er valgt, klikker du på Apps øverst i vinduet.

Den installerte applikasjonen vises, i tillegg til en liste over andre applikasjoner som du kan bla gjennom og installere.

3. Rull nedover for å finne applikasjonen du vil installere, i delen Alle applikasjoner.

4. Klikk på Installer, så startes nedlastingen av applikasjonen.

Vanlige spørsmål

Hva er systemkravene for applikasjonen min?

Informasjon om alle systemkravene for Creative Cloud-applikasjonen din finner du under Systemkrav | Creative Cloud.

Hvor laster jeg ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet?

Du kan laste ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet fra Adobe.com, eller ved å bruke direkte nedlastingskoblinger. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Laste ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Hvorfor får jeg en melding om at jeg er i prøveversjonsmodus, selv om jeg har kjøpt et Creative Cloud-abonnement?

For å stoppe feilmeldinger som indikerer at du fortsatt er i prøveversjonsmodus eller at prøveversjon er utløpt, kan du se Stopp Creative Cloud fra å vise prøveversjonsmodus etter kjøpet.

Den nyeste versjonen av Creative Cloud-applikasjonene støtter ikke enkelte eldre versjoner av Windows og Mac. Finn ut mer.