Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Adobe Drive?

Med 2017-utgivelsen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammer, er ikke Adobe Drive lenger støttet. Hvis du må installere Adobe Drive for å virke med tidligere versjoner av Creative Cloud- eller Creative Suite-produkter, registrer deg på Adobe Drive-produktsiden. En Adobe-representant vil kontakte deg for å diskutere din interesse.

Hvorfor kan jeg ikke installere eller oppgradere Adobe Drive på macOS 10.12?

Adobe har oppdaget et kompatibilitetsproblem mellom Adobe Drive og macOS 10.12 (Sierra). Se Adobe Drive og Sierra | macOS 10.12.

Vanlige spørsmål

Hvor er brukerveiledningen?

Adobe Drive CC-brukerhåndboken gir informasjon for å installere, koble til, bruke og feilsøke Adobe Drive.

Hvorfor tar det så lang tid å åpne eller lagre en fil?

Hvorfor kan jeg ikke koble til DAM-serveren min på Windows 8.1?

Du må kanskje avinstallere og reinstallere Adobe Drive. Se Kan ikke koble til DAM-server | Windows 8.1.

Finnes det en administratorveiledning?

Hvorfor vises ikke Adobe Drive i Favoritter-panelet i Bridge?

Med Bridge 6.3 vises kanskje ikke Adobe Drive-utvidelsen i Favoritter-panelet etter installeringen. Hvis dette skjer, kan du legge til utvidelsen manuelt.