Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Adobe Drive?

Med 2017-utgivelsen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammer, er ikke Adobe Drive lenger støttet.Gjeldende fra 11. desember 2017 har Adobe Drive blitt erklært som ved slutten av sin levetid. Du finner mer informasjon under vanlige spørsmål.

Hvorfor kan jeg ikke installere eller oppgradere Adobe Drive på macOS 10.12?

Adobe har oppdaget et kompatibilitetsproblem mellom Adobe Drive og macOS 10.12 (Sierra). Se Adobe Drive og Sierra | macOS 10.12.

Vanlige spørsmål

Hvor kan jeg finne dokumentasjonen for Adobe Drive?

Du kan laste ned og se Adobe Drive PDF-dokumentasjonen fra dokumentarkivsiden. Denne siden har blant annet koblinger til brukerveiledninger og admin-veiledninger.

Hvorfor tar det så lang tid å åpne eller lagre en fil?

Hvorfor kan jeg ikke koble til DAM-serveren min på Windows 8.1?

Du må kanskje avinstallere og reinstallere Adobe Drive. Se Kan ikke koble til DAM-server | Windows 8.1.

Hvorfor vises ikke Adobe Drive i Favoritter-panelet i Bridge?

Med Bridge 6.3 vises kanskje ikke Adobe Drive-utvidelsen i Favoritter-panelet etter installeringen. Hvis dette skjer, kan du legge til utvidelsen manuelt.

Fellesskap

Bli med i samtalen.