Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Encore?

Adobe har sluttet å utvikle Encore. Men du kan fortsatt installere Encore CS6 ved først å installere Premiere Pro CS6 som del av et Creative Cloud-medlemskap. Se Encore CS6 installeres ikke med Creative Cloud.

Hvorfor lar ikke Encore eller Premiere Pro CS6 seg installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Encore?

Du kan ikke lenger laste ned en prøveversjon av Encore. For å installere Encore må du ha et betalt Creative Cloud-medlemskap. Se Encore CS6 installeres ikke med Creative Cloud.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Encore på en annen datamaskin?

Du kan installere Encore på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg Creative Cloud-medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Vanlige problemer

Hvorfor blir jeg bedt om å skrive inn et serienummer når jeg starter Encore?

Du må knytte Encore til Creative Cloud-medlemskapet. Finn ut hvordan i Encore ber om et serienummer ved oppstart.

Hvorfor er bibliotekpanelet tomt?

Du må laste ned bibliotekinnholdet og koble det til Encore. Se Bibliotek, tittelmaler, malprosjekter mangler og Last ned fullt bibliotekinnhold for Encore.

Dynamisk kobling virker ikke. Hvordan får jeg Premiere Pro-innhold over på Encore?

Dynamisk kobling virker ikke lenger i Premiere Pro CC. Men du kan fortsatt importere innhold fra Premiere Pro til Encore med et par forskjellige arbeidsflyter.

Hvorfor får jeg feil når jeg åpner et prosjekt eller importerer en fil?

Prosjektet ditt kan være ødelagt. For løsninger, se Feilsøke skadde prosjekter i Encore i Windows.

Hvor finner jeg mer informasjon om Encore?

Se Encore-hjelp-PDF for detaljert hjelpeinformasjon.